Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen_70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmen_70

Citat:
citat din mesajul lui yuppy

Unde este Aquapark,in Sunny Beach. Cat costa, unde se afla,ma gandesc ca s-ar bucura copiii. Unde pot gasi cateva poze?
Merita vazut?

http://www.sunny-beach-bulgaria.com/tourist-information/aquaparks-sunny-beach.php
Poze. Cat costa nu stiu.

Tot eu. Grabita ca de obicei.
Pe pagina trimisa gasesti si preturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Multumesc mult, Carmen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Yuppi,tipic romaneste.Sa platesti cat mai putin dar sa beneficiezi de confort maxim,in defavoarea cuiva care si-a platit cinstit biletul pentru o camera cu vedere la mare sau cum? Sau poate camera aia ramane nerezervata asteptandu-te pe tine cu uauuuu marea spaga o "sticla de vin".RUSINEEEEEEEEEE.

Mergi la inceput

Kiki, in primul rand,in perioada in care von merge noi, nu vor fi atat de multe solicitari( la jumatatea lui iunie), plus ca ei iti vor oferi o camera cu vedere la mare NUMAI DACA AU DISPONIBILA, nu ca iti dau tie camera care de fapt era rezervata pt. alta familie. Si tinand cont de ultimul aspect, de ce nu as incerca beneficia de acest lucru, ATATA TIMP CAT NU AFECTEAZA PE CINEVA.
Sa nu-mi spui ca tu cand mergi la receptie, nu le lasi si lor o atentie...10-20 euro, pt. a avea o camera Ok. De exemplu anul trecut am avut camera cu vedere la piscina, si ne-au dat la parter, cand am intrat in camera s esimtea mirosul de clor in camera foarte rau... am vorbit la receptie, i-am explicat ca copilul are un grad de alergie( mic, ce-i drept), si au fost foarte amabili. Tu nu ai procedat asa niciodata? Nu pot sa cred.....Diferenta este alta: unii recunosc, iar altii nu. REPET: ATATA TIMP CAT NU AFECTEAZA PE ALTCINEVA .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Kiki, tu asa corecta esti peste tot, sau vezi doar gunoiul din ochii aluilalt?

Daca vrea o camera mai buna care-i problema, tu nu vrei tot la fel? Daca ti-ar da o camera langa lift, sa zicem, cu vedere intr-un zid de langa, a-i fi foarte incantata, nu? Cel de la receptie stie mai bine daca ii poate da sau nu, care-i problema ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Da asa de corecta sunt.Daca nu imi convine camera pentru ca miroase urat,e langa un lift sau orice alt inconvenient normal ca cer sa mi-o schimbe dar schimbul s-ar face cu alta camera standard sau cu ce mi-ar oferi ei.Dar NICIODATA nu plec de la premiza ca platesc minimul si apoi dau din coate ca deh sunt descurcareata si smechera si cer cea mai buna camera.Si da ma deranjeaza mentalitatea asta de roman descurcaret care ne face de rusine pe oriunde ajunge.Sa va fie rusine ca ganditi astfel si mai rau este faptul ca la fel va educati si copiii.
Vezi poate in locul sticlei de vin dai o sticla de whisky si cine stie poate primesti apartamentul prezidential.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Intr-un fel Kiki are dreptate. Daca platesti camera fara vedere la mare, si vrei una cu vedere la mare, dai diferenta de pret, nu "o atentie". Daca personalul hotelului rezolva doar cu "o atentie" e clar ca o ia de la atcineva care a rezervat-o. Insa in alte tari nu se prea practica asta.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Imi pare rau de reactiile tale, Kiki, repet eu plec pe 13-14 iunie, in perioada aceea hotelul nu este ocupat in totalitate, si in fond, nu vad de ce esti asa deranjata...nu a zis nimeni ca sunt,, smechera'', sau altceva.Sunt de acord cu aceste mici artificii, atata timp cat nu defavorizez pe nimeni. In primul rand , nu am platit ,,minimum'', daca ti se pare ca m-am uitat sa platesc minim...afla ca m-a costat 889 euro, nu cred ca am vrut minim. Nu te facem de ras, stai linistita, am avut ocazia sa fim plecati din tara de nenumarate ori, deci nu suntem la prima iesire din tara, sa mergem acolo si sa ne facem tara de ras.
Nu vreau sa intru in polemica cu tine, consider ca nu are rost...scopul nostru este altul, in momentul cand intram pe acest forum, sa facem schimb de impresii, sa ne consultam...nu sa aratam cat de corecti sunt unii,cat de destepti, etc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki31

Vezi poate in locul sticlei de vin dai o sticla de whisky si cine stie poate primesti apartamentul prezidential.

Multumesc ptr idee, asa voi face.

Cat despre copii, nu te doare pe tine cum imi educ eu copiii, ai grija de ai tai doar.
Si fii corecta in continuare, felicitarile mele!

Roli, daca ala stie ca poate, imi va da, daca nu...nu ( spaga oricum nu mi-o va inapoia)

La Duni anul trecut camerele erau deja repartizate, aveau un tabel, nu cred ca ar putea sa-mi dea altceva, nu-i de capul lui acolo,oricata spaga i-as da, dar ma enerveaza cand unii se baga ca musca-n lapte doar sa critice si sa arate cat de perfecti sunt ei, si felul cum o spune...in niciun caz nu m-a facut sa-mi fie rusine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Kiki, ai dreptate. Eu am povestit anul trecut cum au venit niste prieteni care platisera pentru junior suite si au zis ca le da dubla cu nu mai au junior. Pana nu au facut scandal nu au primit oamenii ceea ce platisera. Probabil tot din cauza unor conationali ai nostri care dadusera spaga sa primeasca "ceva mai bun". Si ma indoiesc ca spune cel care spaga "stiti, va rog sa imi dati ceva mai bun, dar numai daca nu iau locul altcuiva".

Si editez ca sa spun ca nu dau nici eu atentii la receptie. Ca atunci cand sunt multumita, de regula la sfarsitul sejurului, le pun in tip box bani ..e cu totul altceva.

Baietzii mei

Mergi la inceput