Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 9
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Dragaica ce dulce burtica!! Imi faci in ciuda cu burtica asa mare si frumoasa si tu cu 2 sapt in urma mea!!Eu am 7 kg in plus .Tu?Inca o burtia fumoasa am vazut la Laurika! Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 20+ Carla Maria Matteo Cristianhttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Hai hai ca iei bataita!
Ai o burtica superba!
Alina
21+ cu 
gargarita
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bumblebee
Hai hai ca iei bataita! Ai o burtica superba!![]() Alina 21+ cu ![]() gargarita |
aprob
imi place asa mult cum e conturata,si cum se vede "linea nigra"

Bianca
20+
hbro spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 Mycya ,bafta maine.Sunt sigura ca totul e ok! ![]() Michele,succes si tie azi la eco!!!Asteptam o culoare de carut!! Dragaica ce dulce burtica!! Imi faci in ciuda cu burtica asa mare si frumoasa si tu cu 2 sapt in urma mea!!Eu am 7 kg in plus .Tu?Inca o burtia fumoasa am vazut la Laurika! Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 20+ Carla Maria Matteo Cristianhttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Stiu ca intrebarea ta se referea la altcineva dar iti voi raspunde si eu: astazi implinesc 17 saptamani si am luat 2 kg..Fotomodel si manechin

Sper sa mi se vada si mie burtica..candva
.La prima sarcina desi era fetita s-a vazut mai repede, acum avem baietel si cred ca ma menajeaza
...Apropos are cineva mai putin de 2 kg la activ?Sunt in TOP?
Mycya spune:
Bumblee tu cat ai platit o ecografie 3d in Bacau?aici ma costa 100 euro sa fac,asigurarea acopera numai 2 D,si daca tot ajung acasa am zis sa fac.
Bianca
20+
carla_2008 spune:
Mycya ,pap extrem de normal ca inainte de sarcina,poate un pic mai mult cateodata.Vreo 4 mese pe zi,care includ cereale,lapte,legume in diferite forme gatite,fructe,proteine(peste sau pui),seminte,sucuri de legume fructe,si din pacate multa paine,de la care nu ma pot abtine.se vad cele 7kg din pacate.Si fara dulciuri!!!
Bumblebee,Hbro 
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
20+
Carla Maria
Matteo Cristian
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Iulia_N spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui hbro
Stiu ca intrebarea ta se referea la altcineva dar iti voi raspunde si eu: astazi implinesc 17 saptamani si am luat 2 kg..Fotomodel si manechin ![]() ![]() Sper sa mi se vada si mie burtica..candva .La prima sarcina desi era fetita s-a vazut mai repede, acum avem baietel si cred ca ma menajeaza ...Apropos are cineva mai putin de 2 kg la activ?Sunt in TOP?Cri cu (17+) si o minunatie de (2 ani) |
buna ziua si de la noi!
offf...cand va aud cu 2 kg...3 kg luate ma apuca nerviii!! eu am deja 5!! de vro 2 sapt nu am mai luat nmk...sper sa o tin tot asa dar nu cred..la ce pofta de mancare am! si la inaltimea mea (1.59) cu 20 de kg in plus o sa arat ca o pussy de dorobanti

asta e...au mai slabit si alte femei!
va pupam!
17+
Bianca-Maria
Victo spune:
hello
elena, sper ca esti ocupata numa cu mutarea de nu intri. si ca n/ai facut eforturi exagerate!
eu am bagat 2 prajituri..dle..mi/a fost pofta, ce vreti.
tina, f putin platesti la curatenie, avand in vedere ca sta 8 ore!asta in ce oras?
eu platesc 8 lei pe ora..deci la 8 ore, plus biletul de autobuz ii dau 70 de lei.intr/adevar am 4 camere..dar eu zic ca conteaza nr de ore, cata vreme si la tine, la 2 camere isi gaseste ceva de facut timp de 8 ore.
Paula
cu
Mihai 24+ si Stefan (30 oct. 2007)
Mycya spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 Mycya ,pap extrem de normal ca inainte de sarcina,poate un pic mai mult cateodata.Vreo 4 mese pe zi,care includ cereale,lapte,legume in diferite forme gatite,fructe,proteine(peste sau pui),seminte,sucuri de legume fructe,si din pacate multa paine,de la care nu ma pot abtine.se vad cele 7kg din pacate.Si fara dulciuri!!! Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 20+ Carla Maria Matteo Cristianhttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
da din pacate si eu am aceeasi problema cu painea,incerc sa mananc mai putina si pana seara tot asa ajung sa pap multaaa,la mine e problema ca se pun repede kg... am avut 70 de kg acum 4 ani am facut o dieta si am slabit pana la 55 de kg...si de aia mie si teama acum sa nu iau prea mult,deodata ce am mai avut probleme cu greutatea.
Bianca
20+
carla_2008 spune:
Fetelor stiti ce fac: le cant la bebei "La oglinda" si asa le place ca fac balet in butica
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
20+
Carla Maria
Matteo Cristian
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
hbro spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Iulia_N
buna ziua si de la noi! offf...cand va aud cu 2 kg...3 kg luate ma apuca nerviii!! eu am deja 5!! de vro 2 sapt nu am mai luat nmk...sper sa o tin tot asa dar nu cred..la ce pofta de mancare am! si la inaltimea mea (1.59) cu 20 de kg in plus o sa arat ca o pussy de dorobanti ![]() asta e...au mai slabit si alte femei! va pupam! 17+ Bianca-Maria |
Nu-ti face griji...Kg dispar la 2-3 luni dupa nastere fara sa faci nimic..Sunt suficiente noptile nedormite din cauza trezitului din 3 in 3 ore pentru alaptatul bebelusului, mancatul pe fuga in timpul zilei pentru ca bebe iti ocupa tot timpul, alergatul de colo colo ca totul sa fie bine ...ce sala, ce exercitii..sa vezi atunci cum vei fii!haide fii optimista! te asteapta numai lucruri bune!

.Tu?