Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Nu am vazut stire de ieri de la protv-imi pare nespus de rau sa uad despre asemenea tragedii!

in 3 luni cat am stat internata in maternitate am vazut oameni-medici-asistente-dedicate care au facut miracole cu multi bb fff mici nacuti la 24 de saptamani si 500g, dar nu am vazut ca o astfel de stire sa apara pe vre-un post de tv!!!!!!!!!!

+19s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hbro spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Si inca ceva: vazand atatea cazuri de oameni incompetenti si iresponsabili prin spitalele din Ro,apropo de stirea de ieri,nici nu-mi vine sa ma gandesc sa nasc in Ro.Desi sunt convinsa ca sunt si oameni de calitate.Dar nu vreau sa experimentez acum pe bebeii mei.
plus am uitat sa-ti spun ,la spitalul din Debrecen sectia de neonatologie pt prematuri este exemplara,de la oameni,la aparate,la tot.Pt ca gemenii se pot naste cu cateva saptamani mai repede si daca nu au 2100gr,acolo ii tine.Cunostinte de-ale mele au avut de-a face cu partea asta,si de aceea stiu mai in detaliu ce si cum.

Referitor la nasteri: in mod normal e permisa nasterea naturala la gemeni,dar tinand cont ca sarcina mea e obtinuta pin FIV(ca si cea a fetelor de fapt),si am restrictii avand contractii,se considera o sarcina pretioasa si de aceea recomandata e cezariana.Nu vreau sa risc nimic oricum ,avand in vedere prin cate am trecut,si de cat timp ne chinuim sa avem un bebel.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
20+ Carla MariaMatteo Cristian

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Am inteles acum de ce ai preferat sa mergi acolo...Ma gandeam ca daca tot vrei sa nasti altundeva decat in Ro era bine intr-o tara unde cunosteai limba sau vorbeau engleza..E destul de greu sa-i explici cuiva ce dureri experimentezi sau ce simptome ai si persoana sa traduca medicului... Dar cred ca stii tu mai bine cum functioneaza..A fost doar o curiozitate...
Si pe mine m-a ingrozit stirea de aseara..Normal in starea noastra sa ne marcheze si mai mult asa ceva...Eu am primit tratament cu antibiotice (pe langa altele) si m-am apucat azi noapte (dupa stire) sa studiez prospecte, efecte si contraindicatii...Cu ocazia asta nici nu le mai iau..Oricum m-am simtit parca putin rau de la ele...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui hbro

MAMICI DE GEMENI
Mai am o curiozitate referitoare la mamicile de gemeni:se recomanda cezariana in aceste cazuri sau se poate naste natural?Nu stiu ce mi-a venit dar trebuie sa aflu raspunsul...

in capitolul anterior chiar spunea Dragaica ca este posibil sa se nasca si natural daca primul bebe este in pozitie buna,si are sarcina parca 38 de sapt,deci nu e neaparat cezariana.

Bianca 20+

Multumesc pentru lamuriri. Din pacate nu citesc intodeauna tot pentru ca nu am mult timp de petrecut in fata calculatorului.Probabil mi-a scapat explicatia...
Inteleg ca se poate naste normal asa cum s-a facut atat timp pana la inventarea operatie de cezariana...Eram curioasa daca "cezariana" este recomandarea medicului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Hbro,ce draguta esti
In primul rand se fac investigatiile necesare,daca nu se obtine o sarcina dupa un an de incercari neprotejate.La mine nu era cazul pt ca nu aveam ciclu decat O DATA PE AN, deci ovulatie nu exista.Motivele pot fi extrem de diverse.In cazul meu aveam ovare micropolichistice,cauzate de secretia marita de insulina.Ca sa nu ma exprim prea stiintific,ovarele mele nu erau capabile sa elibereze cate un ovul matur din cauza insulinei marite.Astfel am ajuns la operatie acum 2 ani pt aceste ovare micropolichistice,iar peste cateva luni am facut prima inseminare artificiala nereusita,ca si urmatoarele 3 de altfel.Pt aceasta procedura sunt necesare administrari de injectii cu hormoni timp de cateva zile pt a stimula producerea de foliculi din care ulterior ies ovulele mature.Dupa o pauza de 3 luni,dupa cele 3 nereusite,(timp in care nu am stat,am fcut tratament homeopat de fertilitate),m-am hotarat sa fac Vitro,sansele fiind mult mai mari de reusita,dar si riscuri pe masura,eu fiind unul din cei 3% din cazuri cu hipestimulare grad 3 de risc(stie Sheri de la aspirante prin FIV-Nu intru aici in detalii ).Ideea este ca se urmeaza la fel un tratament injectabil timp de 2 sapt aprox,cu dozari hormonale din 3 in 3 zile,dupa care se extrag ovulele mature prin punctie(procedura ce presupune anestezie generala),se duc la intalnire cu domnii spermatozoizi proaspat recoltati si dupa cateva zile,daca s-au obtinut embrioni de calitate,se plaseaza in uter.Iar dupa 9 zile am avut rezultatul pozitiv!!!Cam asta ar fi pe scurt.Sper ca ai inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Mycya, eu iti urez bafta maine la echo de pe acum. Sa fii linistita si calma, totul va fi bine!

Alina 21+ cu
gargarita

multumesc mult,deocamdata numa acolo ma gandesc,sper sa pot dormi la noapte sa nu agit bebelina

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Alina, eu patutul il primesc, e pliabil, daca ar fi fost sa cumpar unul, alegeam unul de lemn, mi se par superbe, dar sunt foarte incantata ca patutul e bifat pe listuta noastra!

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Citat:

Hbro,ce draguta esti
In primul rand se fac investigatiile necesare,daca nu se obtine o sarcina dupa un an de incercari neprotejate.La mine nu era cazul pt ca nu aveam ciclu decat O DATA PE AN, deci ovulatie nu exista.Motivele pot fi extrem de diverse.In cazul meu aveam ovare micropolichistice,cauzate de secretia marita de insulina.Ca sa nu ma exprim prea stiintific,ovarele mele nu erau capabile sa elibereze cate un ovul matur din cauza insulinei marite.Astfel am ajuns la operatie acum 2 ani pt aceste ovare micropolichistice,iar peste cateva luni am facut prima inseminare artificiala nereusita,ca si urmatoarele 3 de altfel.Pt aceasta procedura sunt necesare administrari de injectii cu hormoni timp de cateva zile pt a stimula producerea de foliculi din care ulterior ies ovulele mature.Dupa o pauza de 3 luni,dupa cele 3 nereusite,(timp in care nu am stat,am fcut tratament homeopat de fertilitate),m-am hotarat sa fac Vitro,sansele fiind mult mai mari de reusita,dar si riscuri pe masura,eu fiind unul din cei 3% din cazuri cu hipestimulare grad 3 de risc(stie Sheri de la aspirante prin FIV-Nu intru aici in detalii ).Ideea este ca se urmeaza la fel un tratament injectabil timp de 2 sapt aprox,cu dozari hormonale din 3 in 3 zile,dupa care se extrag ovulele mature prin punctie(procedura ce presupune anestezie generala),se duc la intalnire cu domnii spermatozoizi proaspat recoltati si dupa cateva zile,daca s-au obtinut embrioni de calitate,se plaseaza in uter.Iar dupa 9 zile am avut rezultatul pozitiv!!!Cam asta ar fi pe scurt.Sper ca ai inteles.

prin cate ati trecut numai sa fiti mamici.off...numai voi stiti cat de greu va fost si cand vezi ca altele nu stiu sa se bucure de darul asta.sa va ajute DD sa duceti sarcina pana la termen fara probleme

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Mycya ,bafta maine.Sunt sigura ca totul e ok!
Michele,succes si tie azi la eco!!!Asteptam o culoare de carut!!
Dragaica ce dulce burtica!!Imi faci in ciuda cu burtica asa mare si frumoasa si tu cu 2 sapt in urma mea!!Eu am 7 kg in plus.Tu?
Inca o burtia fumoasa am vazut la Laurika!

Mergi la inceput

buticutze unde ati pus voi kg astea? ca nu se vad,Carlachiar voiam sa te intreb ce papi tu toata ziua ca arati ca un fotomodel,ca si Bumblee
multumesc si tie Carlasa va auda DD si sa fie bine
Bianca 20+

Mergi la inceput

Citat:

Hbro,ce draguta esti

Mi s-a cam facut "pielea de gaina"....
Bine ca ai reusit destul de repede...Oricum tu esti foarte tanara, nu aveai cum sa nu iti implinesti visul...Bravo, sa fie bine pana la capat!

Mergi la inceput