Pt Tala (offtopic): cu CTRL apasat, dai de rotita de la mouse in sus si in jos si iti maresti sau micsorezi caracterele cat doresti.
On topic> Intr-adevar, mi s-a intamplat si mie sa imi inoculez anumite stari, cu manifestare fizica evidenta, empatizand cu alte persoane. Acum multi ani, mi-am petrecut o scurta vacanta cu o verisoara care se plangea in permanenta ca ii vine rau de la chestii precum spalatul pe dinti sau un anumit parfum. Inutil sa va spun cati ani dupa aceea am experimentat aceleasi stari, la aceiasi stimuli. Nici ei nu-i venea sa creada...In timp, au trecut, dar nu stiu exact cum. Mai nou, am "imprumutat" niste alergii de la o colega de birou care este alergica la vant, soare, caldura, frig, odorizant de camera si la multe alte chestii (eu cred ca e si de la cap de undeva...). Ideea e ca eu nu am fost niciodata alergica la nimic, insa au inceput sa ma manance nasul si ochii si stranut tot mai des, insa numai in prezenta ei.Stupid, stiu. Dar sunt tot niste legi ale atractiei si aici.
Cat despre gandirea pozitiva, sunt constienta de puterea ei, insa din pacate nu gasesc intotdeauna destula energie pentru a o experimenta...ma pierd prea des in noianul problemelor aparent nerezolvabile, insa sunt buna la teoretizat:)
asteptam cu nerabdare un bb
Multumesc Roxx, mai aveam putin si imi comandam ochelari
http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!
Stiti cumva daca exista in format electronic cartea ,, casa de comenzi a universului''? a citit-o cineva? functioneaza ?