Nu a folosit nimeni produsul?
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
Asi .
Noi l-am folosit aproape 2 ani, continuu, in doze variate, la recomandarea medicului.
Nu stiu daca "imunizare" este termenul potrivit, dar cred ca totusi poate avea o legatura: un copil care mananca bine, sanatos, este mai rezistent in fata bolilor (asta este interperetarea mea proprie).
Se utilizeaza la copiii care nu se hranesc corespunzator din varii motive, la copiii aflati in convalescenta...
Eu l-am gasit foarte eficient.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO
E un supliment bine tolerat si bine dozat, creste imunitatea prin aportul de minerale si oligoelemente. Si eu am fost multumita, mi-a fost indicat postoperatoriu.Modul de administrare difera in functie de varsta si indicatie, citeste prospectul, e foarte bine facut. Important e sa administrezi pe perioada lunga si simultan cu vitamina C, pentru copii e ideal sa o iei tot picaturi, produce Biofarmul). Citeste tot prospectul, urmeaza exact indicatiile si vei fi satisfacuta-zici ca sunt la TV-Shop! Fara gluma, e ok produsul!
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
Si eu l-am folosit cu fetita mea , la recomadarea pediatrului, 10picaturi/zi pana terminam un flacon, pentru imunitate. La jumatatea flaconului am intrerupt deoarece am considerat ca ii creste pofta de mancare, ea avand un apetit destul de mare si greutatea pe masura apetitului.
Mami de Maria (noiembrie 2006) si 10+!!