Sezatoarea canadiana (176) Bun venit Adam Leo!!!
Raspunsuri - Pagina 21
columbiana spune:
Anka, bine ati venit, sa pasiti cu dreptul in noua viata!! Sarbatorile astea vor ramine de neuitat pentru voi!
Lorelaim , mai treci pe la noi!
Sa aveti Pasti Fericite, luminate, sanatate si tot ce va doriti!
wow ce vremeeee , baut cafeaua pe terasa, cald frumooos ! viva Canada :))
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
nelia spune:
Dragaica, ce ma bucur ca te vad la Sezatoare! Ti-am urmarit tot procesul devenirii de mamica fericita si m-am bucurat pentru fiecare bucurie de a ta. Stiam cit de mult iti doreai copilasi si cind am vazut semnatura la un subiect, chiar daca nu am indraznit sa-ti scriu acolo, m-am bucurat mult de tot ca vei recupera timpul in care ti-ai dorit si nu s-a putut: acum ai doi, baietel si fetita! Sa va traiasca si sa fie sanatosi! Iar tie o sarcina usoara in continuare si o nastere fara probleme. Am vazut si pozele, iti sta bine cu burtica, am vazut si lucrusoarele pentru copii... oh, te cred ca esti mamica fericita!
Ankalaura, ma bucur mult ca ati ajuns cu bine, ca iti place apartamentul (aveam emotii, ca pe aici sint si... si...), va mutati si va rezolvati cu actele saptamina viitoare si apoi, sfatul meu, este sa va bucurati macar o luna de vacanta, de aceasta vreme superba, sa cutreierati parcurile pentru ca aveti multe acolo si frumoase, sa cunoasteti Montrealul... si sa vii sa bem cafeaua la cafeneaua cu pricina!
Lorelaim, ma bucur ca ne mai scrii, dar imi pare rau ca nu aveti si voi cald. Cit despre copilasi murdari, nu-mi spune... ca si pe ai mei, pe toti trei (Agata fiind seful) ii iau de la scoala si gradinita, mergem prin parcuri, iar cind ajungem acasa ii dezbrac de la usa, ca nu se poate inainta de ce au pe ei. Ai mei sint fenul de copii care atunci cind se joaca, apoi se joaca... ce haine curate, alea nu exista pentru ei! Tudora e un pic mai atenta, ca nu-i place sa fie murdara, dar ceilalti doi sint sigur frate si sora... Sanatosi sa fie... si traiasca masina de spalat si cel care a inventat-o! Bafta multa cu cursurile!
Cam atit, ca mai departe, in urma nu am citit inca, avem o perioada mai grea si incarcata cu de toate... sper sa rezistam. Dar vreau sa va urez ca sa va aduca numai bucurii, liniste in casa si in suflete! Sarbatori pascale fericite, linistite si cu mult soare!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Dragaica, ce ma bucur ca te vad la Sezatoare! Ti-am urmarit tot procesul devenirii de mamica fericita si m-am bucurat pentru fiecare bucurie de a ta. Stiam cit de mult iti doreai copilasi si cind am vazut semnatura la un subiect, chiar daca nu am indraznit sa-ti scriu acolo, m-am bucurat mult de tot ca vei recupera timpul in care ti-ai dorit si nu s-a putut: acum ai doi, baietel si fetita! Sa va traiasca si sa fie sanatosi! Iar tie o sarcina usoara in continuare si o nastere fara probleme. Am vazut si pozele, iti sta bine cu burtica, am vazut si lucrusoarele pentru copii... oh, te cred ca esti mamica fericita! CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon) |
Multumesc de urari , drumul a fost lung, anevoios, dureros dar acum vazand "rezultatul" final numai conteaza nimic decat sa-i vad sanatosi la mine in brate.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 19+ de Tudor Sebastian si Mara Beatrix