Sezatoarea canadiana (176) Bun venit Adam Leo!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Paste fericit!

Magdone, felicitari pentru bebelus, sa creasca mare, sanatos si sa va aduca numai bucurii!

mikiion, multa sanatate lui Marc si sa scapati fara drumuri la urgenta

Azi a fost o zii de vara la Montreal, absolut superb. Nu am mai avut o vreme asa frumoasa de Paste din Romania, si au trecut multi ani de atunci

Am scos bicicletele deja si miine planuim sa stam iar cit mai mult pe afara. Si bineinteles sa mergem la Inviere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Buna dimineatza canadience dragi
Multzumesc din suflet pentru cuvintele frumoase de re-primire
Ma gandesc permanent cu drag la voi
Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra harul Sau divin.
Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va apere de toate relele stiute si nestiute.

Va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa sanatate, dragoste, caldura in suflet si in casa, numai bucuri...

Paste Fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Ana - La Multzi Ani cu sanatate si noroc pt Tudor! Multa putere sa-tzi dea bunul Dumnezeu sa depasesti momentele grele prin care treci... sincere conoleantze pentru tata
Magda - bun-venit pe lume puiutzului Leo-Adam! iar tzie refacere rapida
Cristina (cge) - felicitari pt dragalasa balerina - e o dulce Anca
Miki - multa sanatate lui Marc... sa avetzi parte de un Paste linistit si fara... urgentze

Imi pare bine ca e cald si soare la Montreal si va putetzi delecta cu activitatzi de... vara La noi temperaturile oscileaza intre -4 noaptea, -1 dimineatza pe la 7am si max +7 pe la 1pm NUMIA LA SOARE ca la umbra nu depasim +3... Pe TV5Monde am auzit ca meteoroligii sugereaza ca din cauza atator cutremure axa pamantului s-ar fii inclinat... in "favoarea" venirii verii prin SEPTEMBRIE! Deci noi inca mai speram ... Baremi ca acum avem mai multa lumina si parca nu ne "bate in cap" si nu ne "astupa" asa de amar frigul de afara... Dar odata cu aceasta "caldura" inebunitoare au venit si chinuitoarele perioade de DRIZZLE si prunca are costumul de joaca (de CAUCIUC) de la scoala ca PORCU'... Vorba mamei "n-o mai certa ca-i murdara ca al ei costum e cel mai CURAT din cuier... sa vezi costumele colegilor ei!" In fine - noi nu ne pierdem inca sperantza ca intr-o buna zii o sa fie soare si cata-cat caldutz si pe-aici In rest eu trebuie sa invatz... si nu am nici un chef... Vad eu cum ma descurc la aceste ultime trei cursuri pe care mi le-am luat...
Va tzuck cu drag si va urez o primavara calda si insorita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

sarbatori fericite!
ma apuc si eu de treaba, dar categoria mai light- dulciurile.o sa fac o reteta a anei olson.
http://www.foodnetwork.ca/recipes/desserts/recipe.html?dishID=6192

edit: ptiuuu acusi vazui..nu e ana olson, e altcineva, i-am cautat expres retetele si am poposit pe site-ul de mai sus..au de toate si sunt si mai multi "chefi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas. Fie Ca Sarbatoarea Invierii Domnului Sa Va Aduca In Case Lumina, Dragoste, Intelegere Si Sanatate!!! PASTE FERICIT !
Cu drag Andreea/Dragaica.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 19+ de Tudor Sebastian si Mara Beatrix

Mergi la inceput

felicitari dragaica! wow fata si baiat!!! ce norocoasa esti! sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui zavalita

felicitari dragaica! wow fata si baiat!!! ce norocoasa esti! sarcina usoara!

Pai daca tot i-am cerut lui Doamne Doamne asa de insistent atata timp ce-o fi zis, ia 2 ca sa nu ma mai bati la cap

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 19+ de Tudor Sebastian si Mara Beatrix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare fetele! Am ajuns in sfarsit, totul a decurs ok. Va multumesc tuturor pentru urari!
In avion am murit de cald Si drumul ni s-a parut scurt, fetele au dormit in cea mai mare parte, in rest au vazut un desen,... Buna inventie domne!
Inca ne reglam somnul, dar e ok. Nu ne-am mutat inca, dar am luat ieri cheile, apartamentul este impecabil, sincer nu ma asteptam sa il renoveze asa de frumos! Este im-pe-ca-bil! Ne vom muta saptamana viitoare probabil. Tot saptamana viitoare o sa dam drumul la acte, sa treaca vacanta.
Ziceti-mi va rog, pentru alocatiile copiilor unde trebuie sa ma prezint? Deocamdata mi-am programat rv la banca, la ramq sun marti, tot marti si la asigurarea privata, iar miercuri am rv la nenea ala cu informarea. Mai trebuie sa aflu programul la aia cu centrul nu stiu care, pentru sin number sau cum ii zice. Joi cel tarziu ma prezint la scoala si/sau comisie scolara
Dar alocatiile unde le inregimentez?

Va pup maxim si va doresc tuturor Paste Fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

anka, bine ai venit!
daca tin eu minte corect, unde am facut sinul am completat si formularele de alocatie.

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Salutare fetele! Am ajuns in sfarsit, totul a decurs ok. Va multumesc tuturor pentru urari!
In avion am murit de cald Si drumul ni s-a parut scurt, fetele au dormit in cea mai mare parte, in rest au vazut un desen,... Buna inventie domne!
Inca ne reglam somnul, dar e ok. Nu ne-am mutat inca, dar am luat ieri cheile, apartamentul este impecabil, sincer nu ma asteptam sa il renoveze asa de frumos! Este im-pe-ca-bil! Ne vom muta saptamana viitoare probabil. Tot saptamana viitoare o sa dam drumul la acte, sa treaca vacanta.
Ziceti-mi va rog, pentru alocatiile copiilor unde trebuie sa ma prezint? Deocamdata mi-am programat rv la banca, la ramq sun marti, tot marti si la asigurarea privata, iar miercuri am rv la nenea ala cu informarea. Mai trebuie sa aflu programul la aia cu centrul nu stiu care, pentru sin number sau cum ii zice. Joi cel tarziu ma prezint la scoala si/sau comisie scolara
Dar alocatiile unde le inregimentez?

Va pup maxim si va doresc tuturor Paste Fericit!

Mergi la inceput

ohoooo anaka,se vede ca esti incantata de apartament, cat ziceai ca este un 3 si 1/2 acolo? cum ti se pare orasul? si cel mai important cand ii cumperi bicicleta copilului?

Mergi la inceput