Sezatoarea canadiana (176) Bun venit Adam Leo!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Paste fericit!

De mult n-am mai simtit asa un Paste ca cel din copilarie, dar anul asta, parca asa il simt... Cu caldura, lumina, exact cum era cind eram copii. I-am cumparat fetei pantofi de lac albi si rochita cu flori , exact cum aveam noi in ziua de Paste!

Va dorim sarbatori frumoase, pline de speranta, bucurii si tot ce-i bun!

Azi am facut drob, am colorat ouale, iar miine dimineata fac cozonac. Vreau neaparat sa iesim si la plimbare miine. E prea frumos afara! Iar miine noapte mergem la inviere!

Va pup pe toate si va doresc un Paste minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

am pus sa fac cozonacul. mielul si drobul le fac duminica dimineata ca se anunta vreme mai urata. azi a fost atat de frumos ca am mancat afara si am scos piscinuta pentru fete!! le-a pus tati apa calda si s-au balacit pana acum. cand s-or scula vopsim oua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Si de la noi:

Paste Fericit! Lumina in case si in suflete!

P.S. Bine ai venit in Canada Ankalaura! Integrare rapida si mult succes pe noul drum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

O vreme absolut superba! Record dupa record! Si noi am stat azi mai mult pe afara, unde mai ziceti ca pe dupa-amiaza cautam umbra sa nu ne bata soarele prea mult in cap Am scos sezlongurile, masa si scaunele de gradina. Boierie curata! Si maine la fel!

Paste fericit si petrecere frumoasa tuturor!

Ankalaura bun venit si mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Va invidiez fetelor din Montreal, ati avut 10 grade in plus fata de noi
Dar si la noi a fost record. Nebatut din 1945
Oricum eu am stat in casa doua zile, ca Marc oscileaza intre 38 si 40. Parca vad ca patesc ca acum 2 ani cand am ramas cu ouale de pasti nevopsite alergand cu Marc pe la urgenta.... Maine analizam situatia si daca tot nu scade febra o sa facem noaptea de inviere pe la spital. Nu-i nimic suntem obisnuiti, ca al meu doar de sarbatori se imbolnaveste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

miki, voi v-ati gandit sa mergeti cu el la un homeopat? prietena mea din tara patea exact ce zici tu: exact la sarbatori, exact cand trebuiau sa plece in concediu, puiutul ei facea febra. Erau innebuniti, ea e asistenta medicala si pur si simplu nu intelegea ce se intampla. Pana cand a ajuns la un homeopat, care dupa ce a discutat cu ea minute in sir, a ajuns la concluzia ca era un sindrom anxios, de excitement. Sincer, nu imi mai amintesc detalii, dar ii dadea tratamentul cateva zile inainte de vreun eveniment, sarbatoare etc si nu mai aveau surprize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ankalaura bine ai venit! Integrare usoara, mult succes pe noul drum! Cred ca te-ai gandit cand ai iesit din aeroport ca ai gresit destinatia!

Mikion multa sanatate lui Marc! NOi am scapat ca prin urechile acului, toata gradinita a fost bolnava, Patrick are numai cativa mucusori, am tot aruncat insa in el cu osccilo si coryzalia, sper ca au avut efect.

Nu-mi vine sa cred ce mult ne schimba viata cateva grade in plus, ma simt de parca mi-au crescut aripi!
Paste fericit tuturor!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

chiar daca nu sint asa activa ca voi toate fetele canadiene,am vrut sa fiu alaturi de voi toate si sa va urez tuturor ca
Sfinta lumina a Invierii,sa va lumineze casa si inimile,sa va aduca sanatate-veselie si multa iubire!
PASTE FERICIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giovana spune:

Si eu fetelor, chiar daca nu sunt activa ca voi, va urez un Paste fericit alaturi de familie si persoanele dragi voua!!
Sa stiti ca va citesc tot ce scrieti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Sarbatori fericite fetelor.

Am facut si eu drob azi , am vopsit si oua.... dar la biserica cind am fost sa trec pe sub masa mi s-a spus ca AZI NU se vopseau oua

Mi-am adus lumina si o floare s-o pun la icoana.

Miine dimineata fac si cozonacul. Apoi cred ca ies la plaja.
Azi a fost SUPERBBBBBBB

Mergi la inceput