Sezatoarea canadiana (176) Bun venit Adam Leo!!!
Raspunsuri - Pagina 15
cge spune:
Ana, multumim de info cu mieii, si eu stiam ca trebuie mers la Mourelatos ptr cumparaturile de Pasti.
La noi in casa, s-a votat si mielul n-a iesit castigator.
Ana, Dana, Simi, multumim de aprecieri pentru poze.
Anca merge la (pre)balet din septembrie, deci 24 sedinte.
Si am inscris-o si pentru anul viitor.
E f. bine ca sunt cursurile la Centru Comunitar, preturile sunt ok si costumele de spectacol le-au dat ei, nu am platit nimic.
Si garoafele, tot cei de la Centru comunitar le-au dat.
Magda, am vazut si eu pozele cu voi in formatie completa.
Sunteti o familie tare frumoasa.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
maru spune:
DanaP, te rog, te rog, mai postezi tu odata site-ul ala cu vacante ieftine? Ne bate gandul sa dam o tura de Craciun prin parti mai insorite.
pitilache spune:
'neata!
Cristina ti-am admirat si eu balerina mica!!! Mi-a placut ce mandra era de coafura si de buchetul de flori, ca o adevarata artista!! Bravo!
Magda inca o data felicitari pentru frumoasa familie. Adam este deja mare, nici nu spui ca-i nou-nascut. Asa au fost ceilalti doi? Si succes cu modelarea Oliviei. O sa se dea ea pe brazda, pana la urma e singura fetita a familiei!
Eu ieri am avut de dat un examen de 3 ore pentru un post la federali. Aveam sperante mari pana am citit la un altul ca random selection may used... Asa ca poti fi tu cel mai fit pentru pozitia respectiva daca nu te alege computerul tot degeaba... Anyway, continui sa aplic, ca nu prea am de ales.
O saptamana frumoasa tuturor!
maru spune:
pitilache, tin pumnii sa "sara'postul.
mai, astia ma dispera cu Happy Hopping! ce naiba, acu tre sa si topai de Pasti?
pitilache spune:
merci, maru!!
Ankalaura drum bun si calatorie placuta!! Sa ajungeti cu bine la destinatie.
Ana La multi ani lui Tudor!!! Multa sanatate si sa va aduca numai bucurii!
Denisam spune:
Magda-sa va traiasca "micutul"(tare lung este) Adam LEO si sa va bucurati de copiii
Roxana-bafta cu jobul!
Maru-www.selloffvacations and www.redtag.com si www.itravel2000.com au cam aceleasi preturi.
VA doresc PASTE FERICIT SI PACE SUFLETEASCA!
Noi plecam maine si nu voi mai intra, multa sanatate si sa petreceti frumos!
Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani
Simonna spune:
Mesdames, bonjurel!
Ana, mi-am luat pulpa de-aia de Australia (de pe care curat grasimea si pe urma o tin in mijoteusa toata noaptea ca sa devina comestibila) da' ma faci sa ma duc la Mourelatos :)
Miine tre sa arunc o intrare la Transilvania, ca am comandat drob, asa ca probabil merg si la M. (desi cu toti gresii la milimetru patrat din cartierul meu... putin probabil sa mai fie fo. urma de mincare pe rafturile de la M) :)
Doamnele care au adus hainute etc la ultima intilnire, ma scuz pina la loc comanda ca n-am intrat sa scriu, taticul fetitei a fost si le-a luat acum 2 duminici... m-am luat eu cu otita lui Addie si am uitat. I-am spus ca daca se mai aduna ceva o sa il sunam sa mai vina sa ia o tura asa ca daca mai aveti sint sigura ca sint binevenite.
Mei, care esti cu papucii??? Eu, saptamina asta, mi-am luat doua perechi de sandale in 2 zile :) Si mi-am propus sa fac curat in dulapuri, sa vad ce tin si ce trimit la Salvation Army si pe urma sa pic iar in patima papucilor, ca eu haine n-am da' papuci este si sa traiasca! ca la vadul turbat!
Magda, mama, ca ma uit la poze si ma pregateam sa zic ca ce mic e Adam pe linga Addison da' parca nici nu-i asa de mic! :)) Si-apai Razvan e clar ca e baiat mare, n-are el treaba, daca a supravietuit venirii Oliviei Adam nu-l mai perturba :) Da' Oliviei ii sclipesc ochii in cap cind se uita la Adam :)))))) Cred ca va trebui s stai cu ochii pe ea ca pe butelie!
Cristina CGE, cred c-ai ris si-ai plins la spectacolul ala... ca eu m-am emotionat teribil cind am vazut cum tine ea minutele ca un iepuras... si pe urma tropaie pe poante... of, ce dragut!!!!
Sa ma laud cu Coolest Big Brother care-a dat lovitura cu buletinul scolar, nu ne-a scris madame nimic de rau! Nici de bine, da' macar nimic de rau! :))) Per global e corect, da' are 69% la Stiinte si tre' sa va spun de ce:
Au avut de citit un text despre gheata, de raspuns la intrebari, ultima fiind: Dupa ce ati citit textul v-ati schimbat parerea despre gheata? Argumentati. No, ce credeti c-a raspuns Atomix: "Dupa ce am citit textul, nu mi-am schimbat parerea despre gheata". Fleosc! Si-a pierdut o caruta de puncte. Eu am ris cu lacrimi, avea dreptate omul, de ce sa piarda puncte daca el nu si-a schimbat parerea????
Amu' ma duc sa stau, ca Dinsa doarme...
Pupiuci,
Simonna
mikiion spune:
cge dar nu ti-e mila de mamicile de baietei si pui asa poze frumoase?
Pitilache bafta!! Si sotul meu da examene in draci si apoi ..... Ce ne-a distrat mai mult ca la un post l-a respins ca nu era minoritate vizibila( el nu observase cerinta asta cand a aplicat) si dupa o zi i se trimite alt mesaj ca i-au acceptat totusi candidatura. Asa ca nu e chiar asa strict.... De chemat nu l-au chemat pana la urma, adica la nivel de interviu....Am impresia ca sunt cam inghetate multe programe.
La voi vor fi 24 grade, e anume asa ca sa o intampine cum se cuvine pe ankalaura Va fi pacalita ca Jacque Cartier si Baie de Chaleurs Drum Bun!!!!!
La noi e zapada, inca Si noi mai plecam si in nord in Sagnuay pentru 2 zile Acolo vor fi doar 14 gradeAm emotii, cu drumul lung, niciodata sotul n-a condus atata non-stop.
columbiana spune:
Simonna, felicitari Atomixului! Multumesc mult pentru organizarea cu lucrusoare
eu as minca 5 zile din 7 miel, d-aia le stiu gustul la toate tipurile vindute pe aici; de obicei ratez cel de ma Mourelatos, dar acum m-am grabit :)), ramine sa iau maruntaie de drob; azi am avut iarasi reuniune si abia suflu dupa deserturi mincate de dimineata pe aici, se duce-n brinza dieta mea pina dupa Pasti.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Podeanu spune:
Simona, deci otita a avut micuta Adison...Acum e ok?
Zi mai multe de papuci, tot Winners?
Eu mi-am amintit zilele astea cum ne innoia mama de Pasti, cu rochita si pantofi de lac, dormeam cu pantofii in pat de drag
Maru site-urile descoperite de curind www.beachdestinations.com si
http://www.mriberostar.com
la ambele preturile sunt in US dar acum e avantajoasa conversia la CDN. Eu am cumparat de pe al doilea (numai ptr lantul Iberostar) unde diferenta de pret fata de selloffvacations a fost considerabila.Doar ca vei zbura cu US Airlines si ai un stop in US. dar esti in vacanta si nu prea te grabesti Succes in alegerea vacantei....
La asta ma gindeam si eu...se infofoleste Anka pe avion si coboara la Montreal in plina vara...se va dezbraca ca baba Dochia
Cind se trece pe sub masa, joi sau vineri?