Sezatoarea canadiana (176) Bun venit Adam Leo!!!
Raspunsuri - Pagina 16
Diana2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Podeanu Eu mi-am amintit zilele astea cum ne innoia mama de Pasti, cu rochita si pantofi de lac, dormeam cu pantofii in pat de drag Born to shop, forced to work. |
Bine ca ai scris de asta, ca eu am o intrebare:
Care e faza cu iepurasii si cadourile de Paste ?
Si eu stiu ca Dana, ca de Paste ne innoim cu haine, dar de cadouri nu a fost niciodata vorba. Dar se tot vorbeste de cadouri, care-i treaba ?
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
+13 kg
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
maru spune:
ma bateti daca reluam discutia de vacante?
anul viitor facem 20 de ani de casnicie, nasii vor sa fie alaturi de noi, vin din Ro, si am vrea ceva, nici noi nu stim ce: all inclusive, plaja sa fie cu nisip bun, cazarea poate fi si la casute, cred ca de fapt asta am prefera.
am zis sa mergem in decembrie, nasii nu stiu inca daca vor veni incoace ori vor lua bilete din germania la acelasi resort.
nu dati tare, vineri promit ca recitesc toata sezatoarea de la capitolul 69 in coace (la cap ala ne vazuram la mia de insule), printre picaturi, cat creste cozonacul
Donia spune:
Stie cineva ce inseamna "layovers" referitor la zbor?
Ma uit la zboruri cu plecare din Buffalo, destinatia Orlando, si imi apare durata zborului de 7 ore si apoi zice: "layovers: 1 stop".
7 ore zborul? Pana in Cuba a fost mai putin, si inca din Toronto
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
cge spune:
Diana, noi le luam cadouri/jucarii si cate ceva nou de imbracat la copii de Pasti.
Nu-i imbracam la biserica neaparat cu hainele noi.
De multe ori slijba e afara si e frig sau ploaie.
Asa ca dupa Craciun, ei asteapta Pastele.
Asa era traditia mai noua in Ro, toti copiii primeau jucarii de Pasti de la iepuras. Si mi-a fost asa sa le stric bucuria de cand suntem in Canada.
Si cand ne intoarcem de la biserica dupa ce am luat lumina, ei gasesc jucariile sau cartile.
Asa ca aseara Anca vroia sa mergem deja la biserica.
Dana, vineri seara se trece pe sub masa, (din cate mi aduc eu aminte).
Simona, peste 3-4 ani, vedem si pe Catrinel la spectacol de balet.
Mikiion, da, e frumoasa si diferita experienta ca mama de fetita.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
cge spune:
Roxana, bafta cu jobul !!
Trebuie sa fie bine.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Donia spune:
citat din mesajul lui pitilache Donia e durata escalei. |
pitilache, multumesc.
Da' tot incurcata sunt. Ca daca e 1 layover, nu-mi da nici un nume de aeroport de escala. In schimb la 2 layovers imi da un nume de aeroport intermediar. Ma scarpin in cap, nu pricep.
Oare la 2 layovers schimbam avionul, iar la 1 layover e ca la navetisti? Adica oprim sa mai luam oameni de prin alt aeroport?
maru, eu daca as fi sa merg pentru prima oara as merge tot unde am fost. Cuba, insula Cayo Coco, resort Blau Colonial. Bani rezonabili, curat, mancare buna, nisip alb, apa azurie. Hai poate bagam un telefon zilele astea sa mai povestim.
pitilache, vroiam sa zic ca am citit de examen, imediat m-am gandit ca a fost probabil epuizant. Succes, sper sa iasa!
Am apucat sa vad poze de balerina frumoasa si delicata de cge si bebe frumos si familie fericita de magdone, sa va traiasca minunile!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
citat din mesajul lui zavalita Anka! ok? |
Da, da, imediat pleaca! Am niste emotii cand ma gandesc...
zavalita, vorbeam azi cu fina, e cam blue... ei pleaca intr-o saptamana, you're next! Cum mai esti?
Ma gandeam ca mama ta e tanara, tata are peste 70 si eu tot tanar il vad, doar cifra ma surprinde uneori. O sa vina mama la voi in vizita, iar peste un timp ar putea sa se stabileasca aici permanent, solutii exista.
delphin spune:
Vazut poze minunate! Daca va spun ca-mi sunteti tare dragi, ma repet..dar nu va suparati, nu-i asa?
Anka&Co calatorie fara peripetii si un inceput de drum minunat! Sa vii repede sa ne povestesti?
Intrebare intrebatoare la canadeze: Se lucreaza de Pasti? Adica magazinele sunt deschise toate. Intreb asta caci cade in acelasi timp cu cel catolic. In FR nu se lucreaza, nici copii la scoala nu merg.
IOANE, m-as duce sa fac poze din interior de la Burj Al Arab, dar nu se mai viziteaza, accepta doar la ceai si sa mananci. Nu este extrem de scump sa mananci,maxi 200€ "5 plats et vin". Ar merita sa zicem pentru un gurmand care stie sa aprecieze, nu pt. mine care mananca 2 lulele si 3 surcele.
Promit insa poze mai multe si mai frumoase tura asta. Maine plec, doar eu si fii'miu cel mare(7ani) si niste prietene. Si acolo ma vad cu o prietena romanca ce lucreaza pe vasul din poze. In februarie cand am fost, nu ma vazusem cu ea de vreo 13 ani, ne pierdusem prin lume si ne-am gasit pe FB.
Paste Fericit dragelor!