Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (380)
Raspunsuri - Pagina 19
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Andreea, tinem pumnii stransi pentru rezultate, dar sunt sigura ca totul va fi bine. Aveti grija! ![]() Sabina, cred ca daca ne cramponam mi-ar fi trebuit mai mult timp decat discutii. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
si eu sunt pe acelasi principiu...am noroc insa ca, Cristi spune ff clar ce vrea si primeste cand cere frumos, in limitele normale, asta nu innseamna ca daca cere tota ziua ciocolata o sa si primeasca...dar daca urla ca vrea ceva si tranteste, bate din picioare si urla... stie ca urla degeaba(si tot o face, sa vada cat rezista, hai mami nu-mi dai odata
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
am scris un ditamai mesajul referitor la ce s-a discutata azi, dar l-am pierdut...asa ca mai bine va spun noapte buna
Yaia o galerie pentru tine, asa poate esti acasa cu delfinasa in brate sa faci oua rosiiiii.

Carpatina, miniconcediu placut si sarbatori fericite.
Cecilia si
cecilia L spune:
Aniast sper ca esti cumintica in pat acasa.

papanash cum este Ghighi?
Cecilia si
Sabina spune:
paim normal ca daca vrea toata ziua cioco nici eu nu le ndau.
Nu stiu ce sa spun, eu vad ca Sofia a devenit, desi obrazanicuta , foarte inteleapta cand e vorba de luat decizii importante.
Si f nepretentioasa, adevaru e ca eu ii rasfat ca le dau din cutia de lapte dorta, dar nu am exagerat de exemplu cu jucarii, rafaturi materiale, etc etc, adica eu merg pe emotional nu pe material, poate de asta e Sofia asa rezonabila si acuma pretentiile ei s-au diminuat foarte mult.
Are pretentii de la noi sa fim perfecti in conduita fata de ea, dar nu sa obtina una sau alta material de la noi, ceea ce gasesc perfect legitim (chestia cu emotionalul)
Gabi, e o veste grozava! 150 de gr pe saptamana e ca la carte, nu stiu ce mai vreu de la copilu asta ![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Spun asta pentru ca bebelusii pe formula dorm mai mult. |
Daca asa vrei sa crezi...dar eu nu cred. Nepotul meu cel mai mic a fost exclusiv pe formula si se trezea si din 15 in 15 minute...si a dormit extrem de prost si ziua si noaptea pana spre 2 ani. Tudor alaptat exclusiv pana la 6 luni si niciodata nu a avut probleme cu somnul, dimpotriva, a dormit tot timpil foarte bine (spre bucuria noastra).
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, lasa calcatul si treci la nascut delfinasa. ![]() |
Eu sunt dispusa, numai ca ei ii e bine acolo...deocamdata!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Cum se adauga prieteni in lista? Zau mi-am prins urechile. |
De la omuletii aia 2 cu plus de deasupra mesajelor postate de cineva.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui aniast72 Fetele, eu tocmai ce-am facut amniocenteza acum 30 min. Bleahh ce senzatie... Aveam emotii cu lichidul amniotic ca data trecuta (la sarcina pierduta) era tulbure. Acum a fost limpede, clar. Rezultatul rapid il voi primi in 48 de ore iar cel final in vreo 3 saptamani. Am intrebat care sunt riscurile de pierdere a sarcinii si mi s-a spus: Contractii puternice sau neinchiderea orificiului si pierderea lichidului amniotic sau infectarea. Sper sa trec cu bine de toate si sa merg cu sarcina mai departe cu brio. Acum sunt inca la clinica, mai stau putin intinsa pe pat ca ma simt putin incordata apoi o iau spre casa. Va pup si va tin la curent. |
Tinem pumnii, Doamne-ajuta!

Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, eu cand vad ce calma esti, zau ca ma minunez, cred ca daca ajungeam la 40 de saptamani, v-as fi facut capul calendar cu lamentatiile ![]() |
Eu am ce face, nu ma plictisesc. Poate de asta nici nu m-am grabit cu nascutul.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui carpatina Yaia, si eu votez pentru terminarea listei... Asa aveam si eu o lista inainte de nastere... ultimul lucru l-am bifat pe 25 (un interviu) Uite niste fete, poate o sa ai nevoie pana mai dau eu pe aici: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saru-mana, saru-mana! Eu cred ca ai dreptate. Cum inca mai am pe lista, uite cum inca nu am nascut si bantui pe aici, fara somn, la ora asta...
Ma gandeam ca lucrurile nefacute sa le trec pe o lista noua, poate o pacalesc!