Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna seara! Ce e cu atata suparare aici???
1. Pentru o femeie, este tot timpul importanta securitatea "materiala".
2. Desi este important a supravietui din punct de vedere material, ele tot timpul isi cumpara haine scumpe.
3. Desi ele tot timpul isi cumpara haine scumpe, niciodata nu au cu ce sa se imbrace.
4. Desi ele spun ca nu au niciodata cu ce sa se imbrace, tot timpul se imbraca frumos.
5. Desi tot timpul se imbraca frumos, haina pe care o pun pe ele este doar "carpa veche".
6. Desi ele zic ca este doar o "carpa veche", se asteapta de la tine sa le faci complimente.
7. Desi tu incerci sa le faci complimente, ele nu te cred niciodata..!

1. Toti barbatii sunt al dracului de ocupati.
2. Desi suntem ocupati, avem vreme de femei.
3. Desi avem vreme de femei, nu prea ne intereseaza de ele.
4. Desi nu prea ne intereseaza femeile, tot timpul avem una langa noi.
5. Desi tot timpul avem una langa noi, ne mai "dam si la alta sau altele.
6. Desi ne mai dam la alta sau altele, ne enervam daca femeia cu care suntem ne paraseste.
7. Desi femeia cu care suntem ne paraseste, tot nu invatam din greselile pe care le facem (si tot ne mai dam la altele).

Intr-o seara, saptamana trecuta, eu si sotia mea eram in pat. Dupa ceva timp eu am inceput sa devin infocat .... cand ea a zis:
- Nu pot acuma, nu sunt dispusa ... as fi vrut numai sa ma tii in brate.
Am intrebat:
- CUM ?!?! Ce ai acum ?
Iar ea a zis cuvinte de care fiecarui barbat de pe planeta ii este teama sa le auda:
- Tu, pur si simplu nu intelegi nevoile mele emotionale pe care le am eu ca femeie, ca sa pot sa-ti indeplinesc nevoile tale fizice ca barbat.
La privirea mea nelamurita, ea a raspuns:
- Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci nu numai din cauza celor ce fac cu tine in pat?
Intelegand ca in seara acea nu va fi nimic, m-am intors si am adormit.
In ziua urmatoare l-am sunat pe seful meu si mi-am luat o zi libera, ca sa petrec timpul cu ea.
Am luat masa afara, iar apoi am dus-o intr-un centru comercial mare la sectiunea cu haine de dama. Am insotit-o pana ce ea a probat cateva costume scumpe.
Nu a putut sa se hotareasca ce sa aleaga, astfel ca am zis sa le luam pe toate.
A vrut si pantofi, care sa se asorteaza cu costumele, astfel ca i-am zis sa aleaga cate o pereche pentru fiecare costum.
Am ajuns si la sectiune cu bijuterii, unde i-am luat cercei cu briliante.
Ce sa va zic ... era tare entuziazmata. Precis s-a gandit ca sunt la un pas faliment.
Am crezut ca ma pune la proba cand a cerut sa-i iau si o fustita de tenis desi nu a jucat tenis niciodata...
- Da, sigur, iubita.
Aproape ca era in extaz. Zambindu-mi, in sfarsit a zis:
- Cred ca asta ar fi totul... Putem merge sa platim la casa.
Eu, abia m-am abtinut cand i-am zis:
- Nu pot acuma, nu sunt dispus.
Fata i-a devenit palida, falca i-a "cazut" si a zis:
- Cum ?!?!
- Am vrut numai sa tii aceste lucrurile in brate ceva timp ... Tu pur si simplu nu intelegi problemele mele financiare pe care le am ca barbat, ca sa fiu in stare sa indeplinesc nevoile tale pe care le ai ca femeie sa faci cumparaturi.
Si tocmai atunci cand a avut privirea ca si cum ar fi vrut sa ma omoare, am adaugat:
- Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci numai din cauza lucrurilor pe care ti le cumpar?

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu

Mama, ideal de femie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Noi ne maraim...tati e la meci...si mami vrea neaparat sa forumeasca...iar eu o vreau numai pentru mine...zice Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Buna seara! Ce e cu atata suparare aici???

super tareeeeeeeee.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez

Ramona de Maya Paula (17.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

pup fulgii de ciocolata

ufff greu v-am prins, noi de cand cu soarele si frumusetea vremkii stam numa afara, bubu doarme cu orele si mami gradinareste si pregateste casa pt muafiri

coque - uite la catolici este ceva ff misto, se face botezul cand sunt mici ca mai apoi dupa 14 ani, cand sunt miruiti sunt intrebati daca aceasta este religia pe care vor s-o imbratiseze. La catolici ii invata despre toae religiile astefl incat cand vine marea intrebare sa stie despre tot. Noua ne-a lua 200 de ron, insa catolicii sunt obligati sa boteze, de ex. sotul a intrebat cat costa, parintele a zis 200 dar daca nu aveti nu-i nici o problema.
evy - te-ai mai linistit da?
Diana - multam de info despre microunde, fain cu manastirea, poate facem o trupa si mergem cu piticii pe aici pe langa Bucurest
Ionela, Ramona va imbratisez cu drag, sper ca totul sa fie bine, si ca tot suntem la capitolul credinta, aveti incredere in Dumnezeu, si noi ne vom ruga sa fie bine bebeilor si voua
Lavi - ce frumos discuta ei ca barbatii

moni - am vazut lacrimi, ntzntzntz, trebuie sa sustinem fetele

fugim la baitza

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Monis chestia asta cu plansul nu e de bine. Sincer nu stiu ce sfat sa iti dau pentru ca nici nu stiu ce te framanta si nici nu sunt eu mare psiholog. Pot doar sa iti trimit un si o incurajare si daca simti nevoia unei destainuiri colective sau individuale eu una sunt aproape.

mami fericit de Dan Mihail

nu ma framanta nimic personal . doar povestile si necazurile fetelor - cum ziceam... Ancutza, RamoC, Cristinica, Ionela...
Si legat de discutia de aseara cu religia / credinta, ii multumesc lui Dumnezeu ca am copilul sanatos, ca am unde sta, ca am rude faine, ca e soare afara... oare daca esti complet necredincios, catre cine iti indrepti gandurile cand te simti asa ca mine acuma, f recunoscator... cui iti versi prea-plinul?
(va rog, a nu se citi ca am ceva cu ateii sau antiteistii, este o curiozitate reala)

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Va pup si eu dupa un puseu de mutenie (bine zic, asa era corect?). As vrea sa le imbratisez pe Ramo si pe Ionela si pe Ancutza . Nici noi nu ne laudam, Chiara tot racituta, dar a inceput sa nu mai urle la aerosol, ceea ce ma face sa cred ca va fi mai bine, eu racita bine si sufar ca nu-mi pot strange copilul in brate, dar trece si asta. O neaparat pentru Diana si pentru toate fetele care s-au gandit la noi. As vrea sa revin in forta, chiar incerc sa fac asta, si Diana are dreptate, daca poate ea si Stephy, ar trebui sa putem toate. Va las o capucina pe maine dimineata? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

DEPUS DOSARUL DE INDEMNIZATIE , la direcgtie de munca a zis ca dureaza maxin o luna jumate, sa vedem, acu in aprilie asteptam alocatia 4 luni, sa te tii chef

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ancutza - si eu am tot votat, dar mi-a fost rusine sa ma laud, ca am strans tot 1 sau max 4 monede

Andre - vrem capucina!!! Dar si frapucina daca va lasa inima

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Monis chestia asta cu plansul nu e de bine. Sincer nu stiu ce sfat sa iti dau pentru ca nici nu stiu ce te framanta si nici nu sunt eu mare psiholog. Pot doar sa iti trimit un si o incurajare si daca simti nevoia unei destainuiri colective sau individuale eu una sunt aproape.

mami fericit de Dan Mihail

nu ma framanta nimic personal . doar povestile si necazurile fetelor - cum ziceam... Ancutza, RamoC, Cristinica, Ionela...
Si legat de discutia de aseara cu religia / credinta, ii multumesc lui Dumnezeu ca am copilul sanatos, ca am unde sta, ca am rude faine, ca e soare afara... oare daca esti complet necredincios, catre cine iti indrepti gandurile cand te simti asa ca mine acuma, f recunoscator... cui iti versi prea-plinul?
(va rog, a nu se citi ca am ceva cu ateii sau antiteistii, este o curiozitate reala)

din pacate pt ei, nimanui, mi se pare ffff important sa ai credinta

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Ancutza - si eu am tot votat, dar mi-a fost rusine sa ma laud, ca am strans tot 1 sau max 4 monede

Andre - vrem capucina!!! Dar si frapucina daca va lasa inima

Monisule e bun si atat ca se aduna acolo, merci

pup si fetele care voteaza din umbra

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput