Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 5
moni_or spune:
Salutare burtici!
SABINA, wow, ce putin mai este pana nasti, eu zic ca 37 de saptamani e super ok sa duci sarcina gemelara. Abia astept sa facem marea galerie!
MIRA, te cred ca ti-e greu departe de sot, dar trec ele repede saptamanile, dupa ce nasti te intorci cu bebe in Bucuresti, nu? Si intre timp cred ca te rasfata ai tai... Ma bucur ca te intelegi bine cu noua doctorita. Ai grija de tine cu tensiunea
FLUBBY, dintre numele spuse de tine mie Phillip imi place cel mai mult. Pompele Medela am auzit si eu ca sunt f. bune. De lapte nu stiu, eu din pacate n-am pastrat la congelator dar stiu de mamici care au pastrat si le-a picat tare bine pe cand le-a scazut laptele, nu cred sa fie probleme cu gustul.
CK, eu votez cu Iulia si Ema.
NATI, si eu am auzit de chestia ca e mai bine la 7 decat la 8 luni dar sincer mi se par niste babisme si superstitii fara sens, eu consider ca fiecare zi in plus petrecuta in burtica e de ajutor. Conform tabelului de pe prima pagina luna a 8-a e pana la 36 sapt. inclusiv, deci 38 e luna a noua. Si eu asa stiam, 38 sapt. implinite inseamna ca bebe e deja la termen.
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 30+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
Ioana5255 spune:
Moni chiar ma gandeam la tine in seara asta, ca nu apucasem sa iti urez bine ai revenit.
Nati ce bine, ca cea mica doarme. A mea joaca fatea ascunselea in casa cu bunica-sa. Ora ei de somn incepe pe la 11.30-12.00. Zici ca e ntoarsa cu cheia. Uneori adorm eu inaintea ei. Peste zi nu doarme nici macar o secunda.
Eu de data asta mi-am luat o pompa manuala de la chicco, am zis ca nu mai dau multi bani pe ea, data trecuta am donat-o nou nouta.
Cum e testul ala de contractii? Eu nu l-am facut niciodata. Acum dr m-a ascultat pe burta cu un aparat care semana ca un radio, dar m-am gandit ca asculta inimioarele fetelor. Nici nu am intrebat-o ce face si nici ea nu a zis.
Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Ioana5255 spune:
pe mine ma cam scoate din sarite ca m-a devansat cu o saptamana. dar mi-a zis ca fetele nu mai stau pana pe 13 aprilie. eu as fi incercat si as fi fortat nota, dar ea a zis ca nici nu discuta. . Ei ii este de greutatea fetelor printre altele, ca zicea ca nu e bine sa depaseasca 5 kg pe uter cicatriceal.
Nati faci te faci si tot la nasteri premature te gandesti. Sunt sigura ca si de data asta vei naste la termen, nu iti mai face atatea griji.
AMR - 3 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
flory_blanca spune:
Nati auzisem si eu ca e mai bine la 7 luni decat la 8 dar sincer nu cred ca e adevarat. Nici un dr nu recomanda chestia asta. Toti zic ca e bine bb sa stea cat mai mult in burtica. Eu m-am nascut la 8 luni si sunt intreaga si multi copii se nasc la 8 luni fara nici un fel de probleme asa ca eu consider ca sunt superstitii vechi nefondate.
Noi am comandat un leagan de la Fisher Price si mi-au sarit ai mei in cap ca nu e bun ca nu are voie copilul sa stea in el ca isi deformeaza coloana ca nu e pe spate complet si ca il imbolnavesc ca nici nu poate sa isi tina capul la varsta aceea si eu il pun in leagan. Am vazut ca si voi multe v-ati comandat asa ceva. Sunt chiar contraindicate sau poate pati bebele ceva? Eu modelul acesta l-am ales
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=7171&e=product&pid=47265&pcat=pp_on_the_go
Voi ce credeti?
28+
madutza09 spune:
Buna seara burtici,
Am mai citit si noi printre randuri...apropo de nume votam si noi pt Darius si Ema, iar pompa de la Medela am auzit ca sunt bune produsele si eu tot din asta vreau sa-mi iau dar manuala, am avut la Cristina manuala a fost k am folosit si una electrica din dotarea spitalului dar asta pt ca a mea micutza nu manca deloc si aveam prea mult laptic ...
Andreea ce poze frumoase, ai o fetitza superba si burtica frumoasa foc si cum o pupa surioara emotionant
Sabina asta e scoatem majoretele mai devreme sa fitzi voi sanatoase asta e cel mai important
Rocsy super ca esti mai bine...
Noi am inceput ziua cu o curatzenie cam greu cu miscarea s-a dus viteza mea de lucru ...am aranjat si lucrurile de iarna si am mai scos din cele subtziri iar dupa-amiaza am inceput sa ne supere niste arsuri am tot baut lapte dar vad ca nu-i prea dau de leac au inceput dupa ce am mancat un croissant si am baut suc de portocale ,,,bine e suportabil inca.....Si cum aranjam eu lucruri cu fata sa le ducem la charity, Cristina a inceput sa-mi faca poze la burtica asa ca am pus cateva cu noi motzatele si pe user asta asa ca maine facem 29de sapt, mai avem si pana schimbam prefixul...Acum astept emisiunea mea de MARTI seara cu nasteri in direct de prin spitale aici ,,,,hmmm nu e chiar asa de horor cum credeam ca va fi... bine altceva e sa stai pe canapea sa te uitzi si alta sa trudesti acolo live...ne vine randul in curand eu eram curioasa sa vad tratamenul de aici din spitale si la nasteri...
Va las burtici oricum cred ca deja v-ati retras la somnic noapte buna si vise placute
28+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
mamanati spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flory_blanca Flubby vot pentru Darius. Rocsy bine ca ai scapat si tu de spital. Vad ca incep sa curga vestile bune. Si eu am acelasi stres sa trec de 35 de saptamani si dupa accea relax total, sau ma rog incepe stresul cu nasterea. Corina scuze de eroare. Am vrut sa scriu ca am gresit dar nu am mai apucat. Era "sotul". Eventual numai o poza de-a dansului daca te ajuta cu ceva. CK_29 vot pentru Ema. Tare frumos numele. Incerc sa nu mai mai enervez pentru toti si pentru toate numai ca in ultimul timp imi pierd rabdarea foare usor. Asa ca gata cu notele explicative si bunavointa. Sa se enerveze ei si nu eu. O intrebare la voi. Mie mi-a zis dr ca bebelina e deja intoarsa oare se mai poate intoarce in prezentatie pelvina? Eu credeam ca nu dar citeam la una dintre fetele de la iepurasi parca ca i s-a intors cu funduletul cu o saptamana inainte de a naste si pana atunci era bine merci cu capul in jos. NicoletaB o sa iti trimit PM sa te mai intreb despre Clexane poate esti mai documentata ca mine sa nu le innebunesc pe fete aici pe forum 28+ |
Eu am mai scris ca am simtit-o pe Cami cum s-a intors cu capul in jos. Avem senzatia ca s-au intors matzele pe dos! Era un discomfort si poate putin, putin dureros (senzatie de intindere tare a pielii). Nu pot sa zic insa ca era foarte dureros.
Stiu ca, totusi, nu toate isi dau seama.
Si la mine bebelina acum la eco de 28 saptamani era cu capul in jos, si acum e tot asa pozitionata. Dar mi-a spus si medicul ca ar putea sa-si mai schimbe pozitia.
Din cate stiam eu, bebe trebuie sa fie nu doar cu capul in jos dar si sa "fie fixat" (asa se exprima ginecoloaga si moasa). Doar atunci cand e coborat si fixat nu mai are cum sa se intoarca.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 28+
mamanati spune:
citat din mesajul lui ck_29 |
Super graviduta esti! F subtirica si finuta!
multumesc
toata viata mea am fost slaba....nu am avut mai mult de 50 kg...si acum ca m-am mai implinit si eu putin...si pot sa port si eu fuste scurte
27 fix
[/quote]
ck, 29, Ce graviduta draguta! Si ce slabuta esti!
P.S. Mie imi place Carolina. Asa o cheama pe nasa Cameliei. E o persoana -super, super!
Noua balansoarul ne-a fost de mare folos! Cami statea in el cate 20 min( pentru mine era super mult!!!) si se juca.
Ioana5255 spune:
a adormit si picea mea in sfarsit. nu imi vine sa cred ca mai devreme decat de obicei. Ma duc sa imi trag o injectie si apoi ma bag la somn, ca ma dispera durerile astea inghinale si contractiile. Maine iar o iau de la capats i tre sa ma scol cu noaptea in cap, ca am o zi infernala.
Noapte buna!
AMR - 3 saptamani
mamanati spune:
citat din mesajul lui flory_blanca Nati auzisem si eu ca e mai bine la 7 luni decat la 8 dar sincer nu cred ca e adevarat. Nici un dr nu recomanda chestia asta. Toti zic ca e bine bb sa stea cat mai mult in burtica. Eu m-am nascut la 8 luni si sunt intreaga si multi copii se nasc la 8 luni fara nici un fel de probleme asa ca eu consider ca sunt superstitii vechi nefondate. Noi am comandat un leagan de la Fisher Price si mi-au sarit ai mei in cap ca nu e bun ca nu are voie copilul sa stea in el ca isi deformeaza coloana ca nu e pe spate complet si ca il imbolnavesc ca nici nu poate sa isi tina capul la varsta aceea si eu il pun in leagan. Am vazut ca si voi multe v-ati comandat asa ceva. Sunt chiar contraindicate sau poate pati bebele ceva? Eu modelul acesta l-am ales http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=7171&e=product&pid=47265&pcat=pp_on_the_go Voi ce credeti? 28+ |
Acum i-am scris si lui ck_29 despre balansoar. Dor nu-l pui pe bebe in el din prima luna. Pe Cami am asezat-o in el parca de la 3 sau chiar 4 luni.
mamanati spune:
citat din mesajul lui Ioana5255 a adormit si picea mea in sfarsit. nu imi vine sa cred ca mai devreme decat de obicei. Ma duc sa imi trag o injectie si apoi ma bag la somn, ca ma dispera durerile astea inghinale si contractiile. Maine iar o iau de la capats i tre sa ma scol cu noaptea in cap, ca am o zi infernala. Noapte buna! Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei AMR - 3 saptamani Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
Sabina, pai si Cami cat a stat 3 saptamani acasa adormea pe la 11 noaptea. Acum e la gradi si ne trezim dimineata la 7.30 iar peste zi oboseste, de aia se culca mai devreme. (Eu cand astern patul, e de groaza! Incepe sa sara si sa se dea peste cap, si fuge dintrun colt in altul al patului, rade si e asa de fericita! Cam greu o potolesc in momentele alea.