Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (14)
Raspunsuri - Pagina 10
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcrissa arwen si cand il pui in patut il iei cu tot cu perna pe care a adormit?ca mie imi e frica sa-l las pe perna ca sta pe spate si sa nu se inece cu laptic daca vine inapoi. Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan Atat sunt de mare |
Nici al meu nu doarme pe perna pt ca nu e recomandat, in schimb e recom sa doarma pe spate (previne moartea prematura a bebelusilor). Si noaptea il bag in sacul lui de dormit pt ca am vazut ca si lui ii place sa-si traga patura pe fata
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Geo76 spune:
Pentru moderatori: va rog mult daca puteti sa faceti o modificare la numele fetitei mele. O cheama Bucura Nicolia, nu Nicola. Chiar ma gandesc daca nu cumva, pe mai tarziu, nu va avea si alte astfel de confuzii (prin acte, cataloage etc). Eu nu stiu sa fac modificarea ca as opera chiar eu. Va multumesc!
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
bravo, f bine ca ti le-a facut deodata! va felicit ptr vaccin! de Yannis |
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui mcrissa danyelana si cum reussesti sa-l adormi?ca m-as chinui cateva zile sa-l invat altfel.ca deja ma dor picioarele de la leganat, Vlad are peste 6 kg, nici nu ma pot gandi cum va fi peste o luna. Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan Atat sunt de mare |
Cristina, eu pe al meu il adorm ori la tzatzi, ori in brate, ori il pun in masina si fac niste ture pana adoarme. Nu e cea mai buna varianta dar deocamdata nu am alta
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui haircut Noi mai mult dupa cortina parca trecem din buba in buba si am zis sa nu mai stresez si pe altii Dupa ce am trecut cu bine de operatie, analizele au aratat o anemie demna de luat in seama a inceput stresul sa gasesc un pediatru bun sa o vada...gasit dr, repetat analize...hemoglobina buna, deci cei de la Grigore Alexandrescu au gresit analizele si am trecut prin stres degeaba... Pediatrul a spus ca pe fata are dermatita atopica(MULTUMESC LARISEL DE POZE SI EXPLICATII ), sa opresc consumul de produse lactate, ca e posibil sa fie alergie la proteinele laptelui de vaca asta a foat o lovitura tare grea pt mine care consumam la fiecare masa lactate....timp de 5 zile fata a fost putin mai bine, apoi am schimbat Mustela cu Nivea la baita si rezultatul a fost fantastic deci inca mai sper ca de fapt facea alergie la produsul de curatat, o sa astept sa-i treaca de tot si sa introduc treptat lactate ca-s terminata... Am facut aseara rost de un cantar si se pare ca broscuta are 5120gr, cu tot cu ghipsuri acum 5 sapt, fara ghips, avea 4230gr...nu stiu daca sa ma alarmez sau nu, au fost cantare diferite, dar oricum inseamna ca a luat cam putin, mai au si ghipsurile alea cateva sute de grame...o sa le cantaresc vineri cand le scoatem...ii dau sa pape cand vrea, de obicei vrea cam la 2,5-3 ore ziua(de cand incepe o masa, pana incepe urmatoarea, masa care poate sa dureze si o ora) nsi dupa ce termina de papat, daca strang de san mai iese lapte, deci cred ca ii ajunge,nu? Am citit ce a scris Alexuzza de cresterea calitatii laptelui, dar tot ce e dat acolo exemplu e lactat si sunt produsele pe care le mancam la greu pana acum o saptamana... In fine, o sa o manitorizez de acum pe cantarul asta si sper sa ia in greutate, ca asta e o chestie de care nici nu-mi faceam probleme, ea e vioaie, a inceput sa gangureasca, sa zambeasca constient, sa se joace cu noi....e o scumpa...si cred ac face nota discordanta cu ceilalti pufuleti azi a dormicit aproape toata ziua si cand a foat treaza a zambit....sper sa nu se schimbe acum pe seara Am scris o gramada si nu stiu nici cat de coerenta am fost de Maia Ilinca (29.01.10) |
Nu mai fi asa necajita cu greutatea micutei. OMS zice ca in primele 3 luni trebuie sa ia minim 500gr si ea a luat mai mult asa ca fii linistita, totul e bine
pozele mele
Charles Baudelaire
ayanna_xem spune:
fetele, am intrat ca sa va las inca un mesaj de la ioana_fota...n-am citit nimic din urma, pitica asta a mea a fost agitata toata ziua de asta am si intrat doar asa pe fuga, in rol de mesager. Si acum fac la fel...
deci, mesajul: 'la sange mi-au iesit leucocitele mari si am dus urocultura pana maine dim cand vine dr sa vina si rezultatele sa vedem ce e de facut. oricum dr e maine de garda ori ceza ori normal sper sa scap. va pup'
Si ca sa va lamuresc cu mesajul...am vorbit mai devreme cu ea si mi-a spus ca a facut niste analize pentru ca dr i-a spus ca nu are semne de nastere si nu stie din ce cauza are dureri...ca are niste dureri in partea dreapta jos si ei banuiesc ca ar fi colica renala sau ceva de genul asta.
Sper sa mai reusesc sa intru, daca nu va zic noapte buna de pe acum, fara colici sau alte probleme.
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
pozicile mele
danyelana spune:
citat din mesajul lui ale1212xa puiul meu doarme si acum de la 2...s-a trezit doar vro 20 minute sa pape si gata...sper sa nu facem noapte alba, poate trebuia sa dorm si eu cu el ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
Iti doresc sa nu faci noapte alba
pozele mele
Charles Baudelaire
micki_mica spune:
citat din mesajul lui Geo76 Pentru moderatori: va rog mult daca puteti sa faceti o modificare la numele fetitei mele. O cheama Bucura Nicolia, nu Nicola. Chiar ma gandesc daca nu cumva, pe mai tarziu, nu va avea si alte astfel de confuzii (prin acte, cataloage etc). Eu nu stiu sa fac modificarea ca as opera chiar eu. Va multumesc! |
e ok? am modificat eu.
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)
al3csa spune:
Yannis a cam stat treaz azi .. dar f linistit .. sper ca la noapte sa doarma ... si vad ca nu il mai deranjeaza asa de tare colicii .. poate usor usor scapam de ei La cate ii dau .. de ce s-or fi inventat colicii astia ...
Si nu va zic ca azi a venit la mine o prietena .. La luat de cateva ori in brate cand plangea .. iar dupa aia nu ne mai intelegeam cu el .. Plangea vroia in brate .. il luam tacea .. cand am vazut ca e groasa am gonito din camera
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
danyelana spune:
Si cum e ultima data, scot si eu agitatele pt Ioana
GO IOANA, GO,GO!!!
pozele mele
Charles Baudelaire