Copilasi de Iulie - August 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Eu's rupta de oboseala si data peste cap de schimbarea orei...

Dar simbata, daca tot a fost asa de frumos, am gradinarit toata ziua - si sic, Andries, dar gradina mea nu mai arata ca un teren de fotbal din divizia C, ci ca un peisaj de razboi cu transee... au venit vineri baietii si s-au apucat de sapat pentru montarea aspersoarelor - nu va zic cum arata acum... dar sper eu ca de ziua lui Tudor sa am taiata prima iarba!

Roberta - felicitari pentru avansare! Cit despre gaze, asa e, cam asta e pretul - depinde acum si cum vrei sa-ti traga gazele - subteran (e ceva mai scump ca include si sapatul) sau aerian. Iar conductele de gaze, ca peste tot - au fost platite de unul sau mai multi - primii care au tras gazele si acum isi recupereaza din investitie - si la noi tot 1000 de eur a fost!

Roxana - intrucit am hotarit ca anul asta sa incerc si eu reteta ta de cozonaci cu coca la masina - poti sa-mi dai si mie pe PM exact cum fac umpluturile de mac si de nuca, please?

Si poza promisa, cu prima narcisa inflorita!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Gabi frumoasa narcisa ale mele inca nu au inflorit, la noi e mereu intarziata vegetatia fata de ce stiam din Ro, firesc avand in vedere cele 5-7 grade de afara, dar si cand se incalzeste... e o adevarata explozie de culori!!!
Rox si io vau umpluturi, pls!!! desi tot in masina fac de data asta, din cauza de motiv ca nu am decat o tava mica (mistoc pretext)
De ce e atata liniste?? unde sunt duamnele??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

corina, iti trimit cu dhl niste tavi din romanika;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io`st aici, ma misc in reluare, am de lucru si merge asa de lent totul ca mi-e tare greu
Leeloo abia astept continuarea pozelor cu gradina

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Multam Carmen, buna idee, d'apai tavi is si p'aici, numa eu nu cumpar ca sa nu ma muncesc dup'aiamai bine-i la masina!!
Am aplicat si io pt prima oara pt un job crezand ca sunt foarte tare eligibila.. mi-au trimis mail ca au unu mai potrivit... ce oameni domle!! asa ca... ce bine o sa-mi sada la cursuri de perfectionare la toamna ca deh... munca e pt tractoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cori, Gabi eu fac umpluturile asa:
nuca: 200g nuca o pun in robot cu 2 linguri de cacao, 3 linguri de zahar si le zdrobesc bine. separat bat albusele (3) de la galbenusurile din aluat cu 2 plicuri de zahar vanilat si incorporez usor nuca in ele. si asta e umplutura.
mac: fierb 200g mac cu 4-5linguri de zahar in 400ml lapte. la foc ff mic pentru ca dau repede in foc. cam 15 minute. apoi pasez in robot si gata umplutura.
Cori, eu am mai zis, nu fac niciodata cozonac in forma uli, adica in tava de cozonac. ii rulez rotund si ii pun in vase de Jena. vezi ca nu poti face cozonac cu umpluri in masina, da?

Mergi la inceput

Pai si cum arata, ca o rulada?? adica cilindric asa?? sau se turteste el cand se umfla in cuptor?
Ca tot vorbim de cozonaci, mie mi s-a facut o foame de numa... si noi nu avem cantina in cladirea asta la universitate, ar trebui sa ies afara sa fac o plimbare... dar mi-am luat pantofi noi azi si ma bat Si aveam o portie de snitel cu cartofi in congelator, si am gasit belet ca s-a stricat congelatorul si mancarea s-a aruncat!! ce destepti, parca nu puteau sa o puna in frigider... o sa chitai de foame pe aici pana la 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Io m-am hotarit ..dupa cum arata analizele lui tati ..nu miel..nici macar nu cumpar cozonac ..la burtile pe care le avem:)))

asa ca nu va disturb de la discutii..pup iu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Io m-am hotarit ..dupa cum arata analizele lui tati ..nu miel..nici macar nu cumpar cozonac ..la burtile pe care le avem:)))

asa ca nu va disturb de la discutii..pup iu

Hai nu pleca...si eu sunt la cura asa ca nu-mi mai ramine decit sa vorbesc despre mincare... Dar astea doua zile de Paste nu o fi foc daca gust si eu un pic de cozonac, friptura si oua... Dar oricum am sa fac si salate si ceva peste si pui ca sa fie si ceva dietetic - a doua zi de Paste vine la noi mama si familia sora-mii, asa ca trebuie sa gatesc ceva...
Multa sanatate lui Sorin - sa inteleg ca iar au aparut problemele cu care s-a confruntat si inainte sa plecati din State?

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui corianai

Pai si cum arata, ca o rulada?? adica cilindric asa?? sau se turteste el cand se umfla in cuptor?

tu zici acum de cum arata cozonacii mei in Jena? rotunzi. uite asa

Mergi la inceput