scaun auto gr I care se inclina mult?

scaun auto gr I care se inclina mult? | Autor: angelli

Link direct la acest mesaj

Caut un scaun auto, grupa I care se inclina mult pt pozitia de somn, am gasit ceva pe net dar am uitat sa il salvez si nu mai stiu care e.
Poate ma puteti ajuta, era aproape la orizontala.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Poate te-ar ajuta pt inceput o scoica, pe care o poti pune in asa fel, s-o inclini tu, incat bebe sa stea pe spate.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Cred ca cel mai important pentru un scaun auto este siguranta si nu pozitia la somn, ca bebe daca e sa doarma doarme oricum. Puiul meu care e foarte pretentios la somn, doarme f bine in masina chiar daca scaunul nu se lasa de tot pe spate.

Sper sa nu te superi, dar asta e parerea mea.

Noi avem Kiddy COnfort Pro care merge de la 9 la 36 de kg, suntem foarte multumiti, si noi si bebe, sta chiar singurel in spate si adoarme fara interventia mea.

Iti urez sa iei cea mai buna decizie!

Edit: am uitat sa precizez ca in primele luni de viata pana sta singur in fundulet, este recomandata scoica in care oricum sta aproximativ pe spate, ca altfel nu se poate. Abia dupa 6-7 luni poti trece la scaunul auto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

va multumesc pt raspunsuri scoica avem si caut sa cumpar unul pt gr.I.de ce vreau unul care se inclina mult?pt baietelul cel mare am avut un scaun fara prra multe pozitii iar in calatorii era cumplit, capul ii atarna in fata sau se misca mereu si saracutul nu se simtea bine.avea si perinita pt gat dar degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MAO spune:

Noi avem un Concord Ultimax. Dar este un scaun care se monteaza destul de greu, ceea ce este un dezavantaj daca vrei sa-l muti dintr-o masina in alta.

Mergi la inceput