INSEMINARE 64
Raspunsuri - Pagina 8
alla76 spune:
viss, vad ca organismul tau se redreseaza relativ repede.
doamne ajuta, va vina si sansa ta cat de curand.
Anna, iubita, cred ca ai trans niste sperieturi! Bine ca e bine BB mic si scump! te astept in 9 cu vesti bune
edennoa bafta la stimulare si inseminare. despre chist nu pot sa-ti spun nimic, nu am avut niciodata (adica nu am aflat sa fi avut)
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
elenus26 spune:
Buna dimineata fetele!
In primul rand vreau sa va urez sa aveti parter de Sarbatori frumoase, cu bucurie si luna aprilie sa ne aduca bucuria ce "mare"!

Proaspetele gravidute de la capitolul trecut ce mai fac?... Sorinake, Ucam...
Anna mai ai putin si treci de primul trimestru. Doamne Ajuta!
Va pup pe toate!

piolica spune:
Paste Fericit! Fie ca iepurasul sa ne aduca liniutele mult dorite!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
Danubia spune:
Viss asa de mult ma bucur sa te "vad " iar pe baricade
, toata stima.
Piolica noi ramanem acasa de sarbatori pt ca in august ne-am luat toata luna concediu ca sa ne relaxam cu adevarat . Plus ca am avut anuntati musafiri pt Paste , dar au anulat in ultimul moment . Va urez vacanta placuta , timp frumos si sanatate. Te astept cu impresii 
Va urez tuturor Paste fericit! cu sanatate si cu cei dragi alaturi , sa va bucurati de sfanta lumina !
viss spune:
edennoa-referitor la chistul tau, sunt mai multe variante: sa se resoarba de la un ciclu la altul, sa ramana la aceleasi dimensiuni, sa creasca,sa se micsoreze.cum ziceam eu intr-un mesaj trecut, m-am trezit in sapt 6-7 sarcina, ca am un chist de 3cm, destul de mare deci,chist pe care nu l-am avut inainte.dupa 1,5 luni de la eco respectiv nu mai era.dar au aparut altii mici..poate unul dintre ei este si chistul cel mare care s-a micsorat.eu asa cred
deci sanse sa se micsoreze spontan, exista..stimularea ar putea sa il mai creasca, deci dc el e deja marisor nu prea ar fi de continuat..dar asta ar insemna sa faci o eco prin z2-3 sa vezi ce mai face "domnul chist"
viss spune:
katy, danubia,alla ..multumesc ptr sustinere.faptul ca ma vad in frazele voastre parca imi insufla si mai multa putere.cu cat exista persoane in viata mea de zi cu zi, care considera ca sunt nebuna ca insist - in ceva ce nu a dat Dzeu, ca imi asum riscurile efectelor adverse, sau care ar prefera sa nu lipsesc o singura zi pe luna de la servici, cu toate ca legal imi pot lua concediu de odihna sau medical..ma infurie si in loc sa-si atinga scopul, ma imping exact spre acea directie.
sunt persoane carora le sta in gat -inversunarea mea,care nici azi nu s-au putut abtine sa nu ma ia peste picior, sa nu ma ameninte intr-un fel sau altul..binenteles ca mi-au stricat tot zambetul de dimineata. sper ca de maine sa am parte de niste zile mai linistite..
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss buna, dankutza.multumesc de sustinere. aveam nevoie de fetele mele vechi, un pic m-am uitat la pozele de la 3 luni,si la altele din urma- a "n"-a oara..iti vine s-o mananci |
Am facut bine pana la urma. Cezara imi spusese sa stau pe tusa 3 cicluri ca sa se normalizeze lucrurile pe acolo. Eu nu i-am vazut rostul.
In primul rand sarcina pierduta ramasese la 5 saptamani jumate. Asta inseamna maxim 1 cm, dar nici atat. Deci, uterul nu se modificase in dimensiuni. In al doilea rand, nu fusese caz de chiuretaj. IN al treilea rand, daca motoarele (ovarele) fusesera deja turate si daduse rezultate, de ce sa ma opresc? Oricum, eu sunt din aia, o dai afara pe usa intra pe geam. Ar fi murit Cezara cu mine de gat. AM facut exact cum a spus. Punct cu punct.
Cezarica este ca orice copil. Mie mi se par toti copii frumosi. O sa vedeti si voi ce copii frumosi veti face. Nuam ca a mea e cam micuta. LA 3 luni are 4,6kg si 57 cm. Alti sunt mult mai mari. Dar ce pot sa fac? O fi ea, asa, mai delicata.
Cycloprogynova a fost frectie la picior de lemn si pt mine. Eu am reactonat mult mai bine la Viviflor (ovule) si Oestrogel.
Sa stii ca si pe mine ma considerau unii ticnita ca insisit sa am porpriul copil. Unii ma trimeteau sa adopt, altii sa ma duc sa vad lumea. Mi se explica ca ce bag in organismul meu sunt niste nenorociri. Mi se dadeau exemple de persoane cu cancer uterin sau mamar. Dar, eu le-o retezam. Le-am explicat ca fara copil. eu nu ma simt ... completa. Parca mi-ar lipsi o mana/ un picior.
ASa ca, iti spun, nu te lua dupa nimeni, ci dupa tine. Tu iti doresti lucrul acesta asa de mult, incat e imposibil s a nu-l ai. Cum spune Coehlo “When you want something, all the universe conspires in helping you to achieve it.” Asa e!

Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank">
Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina3343 Fetelor nu stiti cat trebuie sa fie de mare foliculul ca sa fie bun de IA? De la cati mm in sus? |
Eu am reusit cu unul de 19 mm.

Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank">
Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
ella28 spune:
Paste fericit! Viss, Alla, Sabine va tin pumnii sa reusiti sa aveti bebe. Dupa 6 inseminari, eu m-am decis sa trec la FIV. Voi incepe probabil luna viitoare. Sunt multe fete noi, din pacate nu am tinut ritmul cu voi...dar va urez la toate multa bafta. Va pup.
aruam spune:
HRISTOS A INVIAT!
Ce fac fetele ?
Eu abia m-am intors din Ardeal unde mi-am petrecut Pastele.
Am fost la Manastirea Prislop unde este inmormantat Parintele Arsenie Boca despre care se spune ca are o mare putere duhovniceasca si ca s-au intamplat multe minuni acolo. Mi s-a spus ca multe femei dupa ce s-au rugat acolo au reusit sa ramana insarcinate.
M-am intors mult mai linistita si cu mai multa speranta in suflet ca o sa reusesc.
Asa ca astept menstruatia dupa care vrau sa mai fac o IA luna aceasta.
Doamne Ajuta!

anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta