INSEMINARE 64
Raspunsuri - Pagina 7
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica Anna, cum merge sarcina? In ce odisee esti? In cea de sept-oct 2010? Piolica si Lizuca (12.09.2008) |
speram ca bine. dupa 2 sangerari foarte urate in saptamanile 7 si 8 acuma mai sunt doar ceva scurgeri maronii. ne vedem la eco pe 9 aprilie
data probabila a nasterii e 20 octombrie. eu la odisee nu prea scriu pt ca voi imi sunteti mult mai dragi si daca scriu aici imi ajunge, chiar daca nici aici nu o fac pea des (stau foarte mult la pat si asta nu e laptop), dar oridecate ori voi sti sa dau un sfat o voi face si de fiecare data voi avea emotii odata cu voi

bebe mic
http://blog.photostories.ro/
piolica spune:
Anna, ma bucur ca esti bine, ai grija de mazarica! Banuiesc ca iti e putin greu acum daca trebuie sa stai mult la pat, sper sa treaca faza asta si sa te bucuri de sarcina, e ceva nemaipomenit! O sa vezi ca odiseea o sa te acapareze la un moment dat, o sa ai atit de multe de impartasit cu fetele care sint in aceeasi situatie ca si tine. Multi pupici si sarcina usoara. 
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
piolica spune:
Fetele, ce o sa faceti de Paste? Noi nu stam acasa, mergem la o pensiune la citeva sute de km de casa, la Avignon, banuiesc ca tu Danubia stii unde e. Abia astept! (o sa plec si cu seringa de Gonal f dupa mine, pfiuuuuu)
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
viss spune:
buna, fetelor. am vazut ca e cam liniste pe la noi pe aici..hai sa va povestesc ce am facut marti la eco.cica endometrul meu era de 7 mm,subtire - dar nu mai subtire decat inainte de chiuretaj, deci asta e bine
dar nici hormonii pe care i-am luat- cicloproginova- nu si-au atins efectul- adica nu l-au crescut deloc. apa de ploaie
nici nu le pot opri dupa bunul meu chef, treb sa astept sa termin folia.
in sapt.6 de sarcina mi-a gasit un chist de 3 cm pe ovar drept, acum surpriza : nu mai era- dar erau microchisturi, vreo 3-4.astea de unde or fi aparut, dc in sarcina nu erau?au aparut dupa chiuretaj?nu mai inteleg nimic. aveam folicul pe stanga, dar de 13 mm..cam mic..si asta e ciudat, ptr ca eu pe ciclu natural aveam folicul de 22mm, problema mea era sa nu fie pe dr. unde n-am trompa..acuma toate au luat-o razna![]()
dar am sa-mi incerc sansa si luna asta, poate mai creste foliculul in 2-3 zile..desi nu-mi pun nici o speranta.speranta mea e in puregon
m-am hotarat sa tinem post sapt asta. acum e ciudat ptr ca vom face sex, deci va fi o jumate de post..la noi, ca la nimenea![]()
va doresc sarbatori fericite, dc nu fericite - macar linistite.sa incercam sa uitam de lucrurile pe care nu le avem si ni le dorim, si sa ne bucuram de ce avem

anna_ivan spune:
viss in ce zi de CM erau masuratorile. ca asa se prezinta si la mine in ziua 7-8. 13mm la folicul nu mi se pare chiar mic.
mult spor cu postul![]()
11+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
viss spune:
anna - erau in ziua a 12-a a CM.n-are importanta.poate se regleaza lucrurile dupa chiuretaj, mai ales ca am avut o sangerare de vreo 3 saptamani dupa,apoi pauza 2 zile, apoi ciclul m-a tinut 6 zile in loc de 3, de ziceam ca nu se mai opreste si ca am niste resturi..eu cred si sper ca luna viitoare, vor reveni lucrurile la normal.
aruam spune:
Buna fetele
Sfintele Sarbatori de Pasti sa va aduca lumina, liniste sufleteasca si numai bucurii.

anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
edennoa spune:
buna, sunt si eu noua pe forum
urmeaza sa fac luna de dupa paste o inseminare cu stimulare; la eco la care am fost insa acum in z12 mi s-a vazut un chist folicular de 25 mm; nu imi dau seama daca se poate resorbi pina la urmatorul ciclu si daca nu, se poate face stimulare?
oare a mai fost cineva in situatie similara?
multumesc anticipat
sarbaroti fericite la toata lumea
edennoa spune:
am uitat sa adaug ca pe linga acel chist folicular de 25 mm, am mai avut pe acelasi ovar si un folicul de 22 spart, cel putin asa se vedea la eco