INSEMINARE 64

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

piolica si danubia voi luati oral progesteron sau intravaginal.
ca eu il iau intravaginal si nu iti da stari rele, dar o prietena il lua oral si ametea varsa pana l-a bagat intra.
eu am progesteron destul de mare si tot mi-a dat pt sustinere nu are de ce sa va faca rau. intrebati pe medicii vostrii

bebe mic
http://blog.photostories.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danubia spune:

eu am luat intravaginal doua ovule pe zi , unul dimineata si unul seara. Oricum , acum ca o aud si pe vecina Piolica , avand aceleasi rectii mi se face groaza pt a doua inseminare . Poate imi va schimba tratamentul , pana in 07.04 incerc sa nu ma agit prea tare . Eu pana la mine n-am auzit pe nimeni sa aiba dureri , stari de greata, bufeuri ... am crezut ca e ceva gresit cu mine, cu corpul meu . Am facut chisturi care s-au eliminat la ciclu , sper eu toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Va pup fetelor,va doresc tuturor succes si sa nu ne descurajam,multumesc anna_ivan;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Danubia, eu am crezut ca numai Ovitrelle ti-a facut rau si nu si progesteronul. Eu l-am luat pe cale orala in prima zi si am zis ca mor, asa ca din a doua zi l-am luat pe cale vaginala, doua pe zi, ca si tine, una dimi, una seara, in primele zile nu mi-a fost ff rau, insa din a 3, a 4-a zi mi-a fost tare rau de la ovulele alea de progesteron. Ameteli, stari de voma, lesin... tot tacimul.
Eu zic sa nu te stresezi, ca asta nu-ti va face bine, dimpotriva. Gindeste pozitiv si o sa fie bine. hai ca trebuie sa fim colege de odisee, asa ca trebuie sa ne iasa de data asta:)
Eu sint deja ok, maine ma duc la eco sa fiu eu sigura ca totul e ok, ca daca era sa ma iau dupa sages femmes, ar fi trebuit sa incep tratamentul direct miercuri fara sa stiu daca au ramas crocobauri pe acolo. Numai cind i-am zis ca eu nu incep niciun tratament fara sa fiu sigura ca locul e curat, m-a chemat maine la eco.
Tu ce schema de tratament o sa ai? 75UI de Gonal F din ziua 3? Sau e altfel? Eu o sa incep miercuri seara tratamentul cu Gonal F daca totul e ok maine la eco. O sa intreb si de efectele secundare de la progesteron si o sa-ti spun ce mi-au spus de la spital. Eu pot sa-ti spun ca ieri seara am observat ca aveam mici pete de lapte cin am apasat pe sin cind imi faceam baie... adica progesteronul asta te face varza! Asa ceva am avut in luna a noua de sarcina! Mi se pare fff puternic.

anna, uite i-am raspuns Danubiei mai sus, mie mi-a fost rau de la el si, si.... insa cind le-am luat pe cale orala a fost mult mai nasol.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danubia spune:

Am vazut ca ai inteles ca doar de la Ovitrelle mi-a fost rau dar eu m-am exprimat gresit , am zis " dupa Ovitrelle" ca sa marchez in timp debutul starilor nasoale .E vina mea . Eu am mers pe Fostimon 75 UI Decapeptyl 4 zile ( asta nu stiu de ce mi le-a dat ca am citit ca inhiba ovulatia , in fine, nu-s eu medic)apoi Ovitrelle si progesteron .A si acid folic.
Si eu am avut "lapte" daca strangeam de san .
Deci vei fi cu o saptamana inaintea mea cu tratamentul , tinem legatura daca nu te deranjeaza .
Acum cred ca pot sa ma inscriu si eu pe listuta , daca am intrat oarecum in linie dreapta , nu stiu cui sa ma adresez insa va las datele mele : 35 ani, fara copii, coelioscopie 23 nov , inseminare nereusita in februarie 2010. Daca mai e nevoie de ceva sunt aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Salutare!
N-am mai intrat de la inseminare pe forum, dar m-am gandit la voi in fiecare zi. Am primit si eu azi rezultatul: negativ. Am facut IA acum 2 sapt. Incerc sa-mi stapanesc dezamagirea si sa merg mai departe. O sa fac probabil pauza 2 luni, dupa care incercam din nou.
Piolica, imi pare tare rau ca nici la tine nu s-a prins. Trebuie sa avem muuulta putere sa o luam de fiecare data de la capat. Eu dupa inseminare am luat Utrogest intravaginal, de 2 ori pe zi, timp de 2 sapt. La mine nu a avut efectele pe care le-a avut la tine, doar ca am facut o depresie, de-am stat o sapt in pat cu plansete, si tot tacamul.
Le admir foarte tare pe fetele care sunt atat de optimiste, si care au atata putere. Vor fi niste mame minunate cu toate, vom fi niste mame minunate cu toate!
Va pup si mult succes! S-auzim numai de liniute cu sot!!!

Mergi la inceput

Danubia, deci am avut cam aceleasi simptome. Tinem legatura, sper sa fie cu ochisori de data asta si sa trecem cit mai repede la odisee. E asa de frumos acolo!
(poate ne si vedem cind mai venim noi la Lyon:):):), sa dea domnul sa fim gravidutze)
Fetelor, hai sa trecem cit mai multe la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

buna fetelor! eu am facut 2 inseminari nereusite dupa lungi perioade de tratament cu investigatiile aferente... pe a-3-a urma sa o fac..dar am reusit natural. va doresc mult succes!

felicitari pentru reusita! sarcina usoara si la termen

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

roxaboxa, lulusor, imi pare fff rau ca nici la voi nu s-a prins bebe, dar trebuie sa fiti optimiste si sa credeti in voi si-n corpul vostru. Lulusor, sa stii ca mai rau iti faci daca cazi in depresie. Asta a fost de la hormoni / medicamente sau pur si simplu nu te-au mai tinut pe tine balamalele?
Eu va sfatuiesc sa fiti tari si sa credeti ca o sa reusiti, sa va puneti de partea voastra toate sansele, va spun ca am trecut prin stimulari luni de zile fara sa vad cele doua liniute magice, insa am avut noroc, la prima inseminare, acum 2 ani, s-a prins bebe si asa a ajuns pe lume Elsa. Insa acum nu a mai fost sa fie asa, insa eu sint increzatoare si incerc sa gindesc pozitiv. E drept ca eu am deja un bebe, asa ca situatia nu e la fel. Dar va spun ca stiu ce inseamna prin ce treceti voi acum, si cum am vrut sa renunt de multe ori, de fapt am si facut-o, ca am crezut eu ca o sa ramin gravida cu plante, yoga, masaj si acupunctura si alte nebunii de genul asta, credeam ca centrul meu energetic s-a dus pe apa simbetei. Si pina la urma tot la doctor m-am intors si tot cu hormoni / inseminare am reusit. Asta nu inseamna ca metodele celelalte ar da gres, insa la mine nu au mers. De asta va zic sa fiti increzatoare, sa nu va lasati pe o ureche, cum am facut eu, ci sa urmati tratamentul pe care vi l-a prescris doctorul. Si daca nu aveti incredere in doctor, schimbati-l! Aveti sansa asta. Aici in Franta nu se poate asta, depinde pe ce tura pici cind vin monitorizarile, inseminarea. Eu azi am avut noric sa-l prind pe doctorul meu, asa ca am stat mai mult de vorba cu el.
Mi-a zis ca progesteronul da astfel de efecte secundare la anumite persoane si ca nu are ce sa-mi faca. Plus ca si el mi-ar fi facut inseminarea in ziua 10-a cum a facut-o colegul lui, asa ca mi-a raspuns la intrebari...

M-am intins.

Felicitari adrisimo! Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Anna, cum merge sarcina? In ce odisee esti? In cea de sept-oct 2010?

Mergi la inceput