INSEMINARE 64
Raspunsuri - Pagina 5
viss spune:
cristina: la ora 19/ 20.00 cu o zi inainte, in conditiile in care eu faceam IA la 11.00/ 11.30 la Giulesti.si sa stii ca, in aceste conditii, am ramas de 2 ori insarcinata
ca una a fost avort menstrual si una s-a oprit in evolutie,asta e problema mea![]()
oana- mie mi s-a intamplat o data sa sangerez in ziua 10.binenteles ca si eu m-am panicat.dr. mi-a zis sa stau calma, ca e posibil sa se fi declansat ovulatia mai devreme datorita hormonilor,si o ovulatie puternica poate da - o sangerare intermentruala. la mine la eco, s-a vazut intr-adevar foliculul care ovulase.dar ca sa fie sigura mi-a recomandat histeroscopie.
am facut-o luna urmatoare - s-a vazut uterul cu zone atrofice- eu facusem chiuretaj cu 1 an in urma, si mi-a dat trofice, antibiotic si antiinflamator.nu s-a mai repetat apoi niciodata acest episod, sa sangerez intermenstrual. eu zic sa urmezi trat.si sa stai linistita. de ce ni se intampla asta? 
nu treb sa mai pierzi nici un minut gandidu-te .nu exista raspuns.dc ar exista ar fi prea crud- ca eu, ea suntem mai rai,mai ..folosind diverse adjective, ptr ca nu reusim sa avem asta, alta..si vecinul de pe scara, de pe net, are copii, casa,una, alta..cred ca sunt niste abberatii..de ce exista leucemie?
treb sa ne gandim cum sa rezolvam asta, aia..sa ne straduim sa traim cat mai elegant cu infertilitate, si chiar si cu leucemie
sunt tare filozoafa la ora asta, nu?off, ar fi asa de bine dc m-as putea ghida mereu dupa vorbele astea..as vrea eu![]()
cristina3343 spune:
Multumesc viss,nu ti s-a aratat nici tie bebelusul care sa rezoneze cel mai bine cu voi,pana la urma vom reusi cumva cu toatele;eu am fost de exemplu la monitorizat intr-o miercuri,mi-a zis doctorul ca e bun foliculul si m-a programat pe vineri dimineata la IA;dar eu am inteles ca sa-mi fac injectia miercuri pe la ora 20,00;trebuia oare joi,n-am inteles eu bine?
oana_26 spune:
multumesc viss,
eu am facut histeroscopie anul trecut si era totul in regula.Urmez tratamentul cu antibiotice si antiinflamatoare si astept menstruatia din aprilie.Dar sincer ma simt epuizata,iau cate 6 pastile pe zi pentru ca am si probleme de cuagulare a sangelui descoperita tot acum.Noroc cu sotul meu care este ffff intelegator si ma incurajeaza.
katy_1983 spune:
Buna fetelor...nu am mai intrat de ceva timp....bine ati venit fetele noi si sa va vedem cat mai repede cu 2 liniute....
,,,noi nu am mai avansat...dupa inseminarea nereusita am descoperit ca am probleme cu tiroida....asa ca de asta ne ocupam acum, speram ca in 2 luni sa ajungem la parametrii normali.
viss...ma bucur sa te mai vad pe forum...din puterea ta ma incarc si eu de fiecare data cand te citesc.
roxaboxa spune:
mie mi-a dar injectii cu puregon -8 de 100 ui si ovitrelle in ziua 12 pentru ruperea foliculului.
Din pacate ieri am inceput sa am niste scurgeri aproape negre si am facut un test de sarcina care nu a fost pozitiv:((( acum incep sa ma gandesc la o a doua inseminare dupa ce voi vorbi cu dl doctor. sa vedem ce e de facut. el a zis sa facem o pauza de 3 luni minim.
sensibila spune:
viss - o sa fie bine. Dankutza a facut f bine ca s-a dus luna urmatoare si a ramas din nou insarcinata din prima. Eu m-am dus dupa 2 luni de pauza si am ramas insarcinata tot la prima incercare dupa avort. Sunt sigura ca si la tine o sa fie bine !
cristina3343 - legat at de marimea foliculului. Mai mult conteaza calitatea lui decat marimea. Stiu pe cineva care are un baietel superb dintr-un folciul de 17 mm, asa ca totul e o loterie si noroc !
oana_26 - nu stiu ce sa zic legat de uterul tau, nu m-am lovit de asa ceva. Imi pare tare rau, dar sigur se rezolva si o sa vina bebelul !
Noi suntem bine. Bebelina creste. Am luat peste 1 kg in 2 saptamani si jumatate. Sunt foarte multumita.
Pupici si cand pot mai intru. De citit , citesc mereu , mai rar insa apuc sa si scriu.
Mami de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
cristina3343 spune:
Multumesc sensibila,sa creasca mare si sa fie sanatoasa fetita,dar injectia pentru spargerea folicululuicand trebuie sa o fac;eu am facut-o miercuri si IA a fost vineri dimineata;sper ca mi-am facut-o bine;
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina3343 Multumesc sensibila,sa creasca mare si sa fie sanatoasa fetita,dar injectia pentru spargerea folicululuicand trebuie sa o fac;eu am facut-o miercuri si IA a fost vineri dimineata;sper ca mi-am facut-o bine; |
se face cu minim 30 de ore inainte de ia
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
piolica spune:
Salut,
nu am vesti bune, IA din martie (prima, de altfel pt bb2) a fost nereusita. Maine ma duc la eco sa fiu sigura ca nu a ramas nimic nasol pe acolo, gen chisturi sau alti crocobauri, si daca e totul bine miercuri incep injectiile cu gonal f pentru o noua tentativa.
Eu m-am simtit fff rau de la progesteron, imi venea sa vomit, aveam stari de lesin, dureri de burta, spate... voi ati avut la fel? Eu nu prea stiu de ce mi-a dat aste progesteron in conditiile in care eu nu am facut nicio analiza in faza luteala sa vada daca am vreo insuficienta de progesteron. Mi-e teama sa nu ma dea mai tare peste cap nenorocitele astea de tratamente.
Nu e nicio fata cu 2 liniute?
o zi buna!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
Danubia spune:
Da io m-am simtit rau , rau , in timpul tratamentului , stii ca ti-am zis
am luat ceva hormoni apoi ovitrelle si apoi progesteron . In 7 aprilie incep iar stimularea sinecr mi-e groaza .Piolica imi pare tare , tare rau ca nu ti-a iesit mi-ai fi dat sperante .
Te pup si-ti tin pumnii pe mai departe!