INSEMINARE 64

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Danubia,multumim de cafea,e tare buna!
Acum o sorb,imi place asa fierbinte.
Danubia,e interesant sistemul acolo,dar oricum cred ca au niste aparate mult mai performante,imi zicea varul din SUA ca "suntem cu 20 ani inaintea voastra" ca tehnologie ma refer.
Vara mea acolo a nascut cu epidurala,a zis ca n-a simtit nimic,dar o urmareau pe un ecran mare ca la cinematograf si ii ziceau cand sa impinga.
Mie asa nu mi-ar fi frica,cu atatea ecrane,intr-adevar ar fi de dorit ca acelasi medic (cu care ne-am obisnuit)sa ne urmareasca.
Fetelor multa,multa bafta!
Danubia cum stai cu temperatura,iti tin pumnii!
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

BUna dimineata fetelor,

Imi cer scuze ca dau buzna la voi dar am o nelamurire si poate ma lamuriti voi: pe 13.04 am facut o inseminare pe ciclu natural la Polisano si in momentul de fata inca nu mi-a venit ciclul, deci am o intaziere de 3 zile (am doua FIV-uri la activ si la amandoua mi-a venit ciclul fix la 28zile). Ieri la pranz am facut un test de sarcina Barza caseta care, spre imensa mea surpriza s-a pozitivat. Liniile nu au fost amandoua de aceeasi intensitate, dar cu siguranta si cea de test era roz si de aceeasi grosime cu cea de control. Bucurie mare pana m-a adus sotul cu picioarele pe pamant si mi-a zis ca poate e fals pozitiv!!! Prin urmare, m-am dus si am mai luat 3 (!!!) teste Sure Check pe care le-am facut: unul dupa o ora de la cel Barza, unul seara, unul dimineata, toate trei negative, negative!! Azi dimineata mi-am facut si un test de sange dar rezultatul, daca am noroc, de abia luni.
Se poate sa am intarzierea de la progesteron (iau utrogestan intravaginal cate 2 de 3 ori/zi)? Simptome de sarcina nu pot spune ca am, nu ma mai dor sanii, dureri usoare de burta.
Vreo sansa mai exista?

Va pup si va tin pumnii. Va si citesc dar de scris nu prea am timp
Arina

Mergi la inceput

Fetelor,cum sunteti,cum va simtiti?
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Arina,imi pare rau,eu nu ma pricep,sper sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

arina asteapta testul de sange ca poate ti-a suras totusi norocul. eu iti pumnii

15+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput