INSEMINARE 64

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

danubia, eu stiu alta expresie , mai perversa: "viata e o curva, f..".cred ca e aceeasi, cu alte cuvinte.
eu fac pregnylul la 21 in seara asta.si maine..la plimbare pana la Giulesti.mi-e asa cunoscut drumul..si asa mi-e lehamite de el..in luna mai fac 2 ani,timp in care am fost luna de luna,la eco..dar cum copilul nu-mi poate pica din tavan, eventual de la vecinii de deasupra,am sa fac carari in continuare,si sper sa ajung cu copilul la dna dr. sa i-l arat intr-o zi( nu vi se pare minunat? sa mergeti cu un buchet de flori intr-o mana, si cu copilul in alta,la dr ginecolog intr-o vizita,intr-o zi cu soare afara?doar ptr a-i spune multumesc? mi se pare pervers de frumos..si ptr doctor si ptr pacient..am fantezii azi, din nou..hormonii astia sunt ca un drog ptr mine.altii folosesc metadona, eu puregon
bafta celorlalte fete maine.sa inteleg ca suntem 3 care facem maine IA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danubia

Cristina nu ne-am referit la atentia data de medici , nici la modul in care personalul medical are grija de noi , sunt impecabili . Ne-am referit la latura umana. Pio imi cer scuze ca am vorbit si in numele tau, daca nu esti in acord cu mine da-mi doua

Danubia
FVL heterozigot , factor II heterozigot

aceeasi parere am si eu. sint super profesionisti! dar le lipseste ceva.
nu toti sint la fel, am fost internata aici pt o mica problema, pot sa va spun ca am avut parte numai de oameni deosebiti.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Danubia,am inteles ca voi sunteti in strainatate,pai acolo asa e;doar cu familia,din cate stiu eu,am si eu un var in SUA;din pacate se simte putin si in Romania raceala asta si e chiar pacat;
Oricum daca sunt omenosi ca medici,nu ne intereseaza viata lor personala si latura umana; bineinteles ca ne-am bucura pt.ei daca ar fi evoluati;asa ar fi fumos sa fie o lume numai lapte si miere dar din pacate....
Viss succes mult si tuturor celorlalte fete!

Mergi la inceput

Fetele pt. mine doctor=profesionist+ca-l intereseaza de tine ca pacient;nu pot concepe una fara alta;poate nu inteleg eu ce vreti sa ziceti

Mergi la inceput

Viss, mult succes maine! Si celorlalte fete care merg la IA.
daca sinteti credinciase, cititi Acatistele Sf Stelian, le gasiti pe internet. Mi-a spus o amica ca pe ea au ajutat-o mult dupa ce a pierdut prima sarcina. Eu nu stiu ce sa zic, nu mai cred in nimic...

E frumoasa povestea ta cu bebe in brate inapoi la ginecolog, asa am facut noi cu Elsa. Ne-am dus la cabinetul doctorului sa-i multumim pt tot ce a facut pt noi si sa i-o mai aratam o data pe Elsa inainte de a parasi Budapesta, el o vazuse si la nastere plus la citeva zile dupa nastere, ca a venit la maternitate sa se asigure ca totul era bine cu noi.

Cit despre doctorii din Franta, povestea e mai lunga, aici te duci la doctorul tau sa-ti dea tratament dupa care nu stii ce doctor se va ocupa de eco, de inseminare, fiind un spital. La clinica de la Budapesta dorctorul meu a afacut totul, de la stimulare, inseminare, eco, pina la cezariana.... adica el a fost tot timpul cu mine. aici nu e asa, poate si din cauza asta nu exista acea latura umana de care vorbeam mai devreme.

va pup. inca o data mult succes! sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Piolica,asa cred si eu ca trebuie sa fie un doctor ca cel de care zici de la budapesta;acum inteleg ce vreti sa ziceti cu latura umana;mai mult ca sigur ca de-aia lipseste latura umana in franta pt. ca unul se ocupa cum zici de eco,unul de inseminari,deci nu merge cu pacienta pana la capat,sa se implice de la A la Z,sa lupte si sa se bucure de fiecare reusita;dar nu e ceva personal cu voi,n-o lua ca pe ceva personal,asa e sistemul;ma bag si eu ca musca in lapte ,sper ca nu va suparati;

Viss,fetelor care mergeti maine,cum sunteti cu moralul;ca eu aveam niste emotii....,Danubia cum esti,cand trebuie sa faci testul?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina3343

Piolica,asa cred si eu ca trebuie sa fie un doctor ca cel de care zici de la budapesta;acum inteleg ce vreti sa ziceti cu latura umana;mai mult ca sigur ca de-aia lipseste latura umana in franta pt. ca unul se ocupa cum zici de eco,unul de inseminari,deci nu merge cu pacienta pana la capat,sa se implice de la A la Z,sa lupte si sa se bucure de fiecare reusita;dar nu e ceva personal cu voi,n-o lua ca pe ceva personal,asa e sistemul;ma bag si eu ca musca in lapte ,sper ca nu va suparati;

nu am luat-o ca pe ceva personal, doamne fereste, stai linistita, eu chiar va spuneam acum ceva timp sa va bucurati ca 'picati' la acelasi doctor de fiecare data, macar ala stie tot istoricul. Bine, si aici stiu, ca totul e in dosar, dar nu mai e latura aia umana, ca nu esti cu acelasi de la A la Z.
toti doctorii fac eco, inseminari si alte nebunii in centrul asta unde merg eu, insa depinde pe tura cui pici. Cel putin asa e la spitalul unde merg eu, sint 5 doctori in sectia de reproducere asistata si cum au si zile in spital pentru nasteri si alte chestii, depinde cine pica la eco/inseminare... Eu am avut noroc ca data trecuta l-am avut la eco pe doctorul meu si am putut discuta mai multe cu el. Tipul este super simpatic, dar daca nu pic pe tura lui, trebuie sa ma vada doctorul care are atunci tura. Sint curioasa cine o sa fie acum la eco si dupa la inseminare. Pina acum am picat la 3 doctori, mai am 2 de testat:)
pe cind la Budapesta, era o clinica privata unde era un singur doctor + biolog si ce mai avea el pe acolo. Deci de fiecare data era el. De unde si relatia foarte apropiata.

l.e. stai ca acum m-am prins ca tu ziceai sa nu iau personal faptul ca nu am acelasi doctor si nu ceea ce spuneai tu.... scuzeeeeeee!!!! m-am zapacit! da, ai dreptate, asa e sistemul si nu avem ce face. De ex doctorul meu de familie e super simpatic, dar ma duc numai la el, nu am 5 doctori de familie. Banuiesc ca daca puteam sa-mi vad numai doctorul meu, cel care mi-a dat tratamentul si cu care am discutata situatia de la bun inceput, ar fi fost altceva.
m-am intins prea mult. pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

cristina3343 eu sincer sunt cam depresiva pt ca stiu ce sanse am.incerc sa fiu cat mai realista.Bafta multa VISS si ALINA.Va.Am plecat la.

Mergi la inceput

Draga havin,poate ti-au crescut totusi foliculii,tot aici pe forum am citit ca trebuie sa fie mai de calitate decat foarte,foarte mari;dar in primul rand,asa cum ai spus tu: e asa cum vrea Doamne,doamne;inchipuiti-va fetelor ca eu am vrut sa controlez pana si zodia,mi-am calculat eu cele 9 luni astfel incat sa iasa zodia cu care ma inteleg cel mai bine ;dar chiar ca asta nici doctorul nu poate controla;eu credeam ca daca ma duc la doctori(pe care-i vad niste mici Dumnezei,in sensul ca te fac bine)si voi fi gravida;chiar mi-am dat acum seama ca un copil se naste in familia care trebuie,la timpul care trebuie,etc.
Dragile noastre viss,alinutahu,havin si toate celelelate fete ce mergeti la IA va dorim mult,mult succes si dupa 2 saptamani sa veniti cu II.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danubia spune:

Azi va invit eu la o cafea , m-am trezit ca un cuc la 5 dimineata , de fapt nu mai dormeam de pe la 4 . Normal ca m-am analizat daca ma doare ceva pt ca de ieri nu ma mai doare nik , n-am nici simptome de sarcina , nici premenstruale. Hmmmm! mi se zbarlete parul pe mine, pare linistea dinaintea furtunii.
Ieri m-am dus la cumparaturi intr-un mare centru comercial si cand sa plec intrarea in metrou era blocata pt un exercitiu al pompierilor , au zis ca se joaca 30 minute , noooo! dupa o ora jumate abia imi mai trageam picioarele si ei inca se jucau . Altceva am vrut sa povestesc , cum am fost blocata acolo am intrat intr-un magazin de bebe, nu mai intrasem de ani de zile, concluzii : frate ce pretuuuuri , ce preturi, si acuma sunt socata. Plus ca erau tot felul de chestii care habar n-am daca sunt necesare, daca sunt usor de manevrat, sau daca sunt cu adevarat eficace. Erau 10 modele de termometre, no! care-i bun? 10 feluri de mixere , pompe de nas manuale, elecrice ...pana mea, cu muzicutza fara muzicutza . Am iesit de acolo tampita. Tot felul de caditze de spalat copilul cu niste formeee , imi pareau super incomode. Pot sa povestesc doua zile cu ce am vazut acolo .

Viss e super expresia, o stiam dar am uitat-o, mie mi se potriveste Bafta azi! sa fie cu noroc!

Havin nu te necaji, eu am cunoscut femei ce au ramas gravide cu inseminare pe foliculi de marime medie . Deci se poate, eu zic ca sansele sunt de partea ta, fiecare inseminare, fiecare tratament e o noua sansa . Sa fie cu noroc de data asta!

Pio stii ce nu-mi place si ce ma face sa-mi fie frica pe aici? Faptul ca nu ma urmareste medicul meu pana la nastere, ca asa e sistemul , in luna a 7-a treci la moase, si nasti cu cine nimeresti pe tura , mie imi pare ca atunci as avea nevoie de sigurantza , nu de tot felul de persoane noi in jurul meu . Si ma mai angoaseaza cautatul locului in maternitate, no asta ma termina, cunosc cazuri care au nascut la 40 -50 km de casa pt ca nu au gasit locuri mai aproape. Si nu fac rezervarile decat telefonic. O adevarata aventura , dar deocamdata eu as face bine sa nu gandesc atat de departe .
Cine mai vrea cafea? eu ma duc sa-mi mai pun o gura , sa aveti o zi buna !
Vissinca o data , sa fie cu noroc!

Mergi la inceput