INSEMINARE 64

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

sara buna dragele mele,

danubia am intrat sa-ti fac galerie sa nu-ti mai vina ciclu... anu asta. Doamne ajuta!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

hadeti somnoroaselor la [cafea...

o zi buna sa aveti ....am plecat la injectie ...pa

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

Neata fetelor!Multumim de cafea ALINUTA,am facut si eu pregnilul si maine inseminarea,sper ca foliculul meu sa fi crescut.Pana la urma e cum o vrea Doamne Doamne eu doar ma rog sa fiu si eu mamica.Vasi va doresc mult mult noroc la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danubia spune:

Deeva multam fain! sa te auda D-zeu!
Pio ce medic grozav ai avut! eu aici sunt la al doilea gine, primul de fapt prima era atat de rece de m-am gandit ca nu-i normala , eram cu sotul meu ca la scoala pe scaunele si ea ne dascalea, astepta raspunsuri doar prin "da" sau "nu". No si am schimbat-o urgent. Acum am ajuns la un arab , fiind recomandata de un medic prieten, si e foarte misto arabetele, a facut univers in SUA si vb in engleza ca sa exersam , si face glume , ma simt bine in compania lui . Uneori mi s-a intamplat sa o puna pe secretara sa ma sune sa vada cum merge tratamentul. Dar daca eu nu il intrebdetalii el uita sa imi spuna si mie ce face sau ce vede pe acolo. Pe aici am schimbat in toate domeniile oamenii de contact reci, pt ca ma inhiba si ma deprima.
Viss bafta multa, de cate ori te citesc imi vine in minte dictonul " viata e o lupta deci te lupta!" . Toata admiratia

Va las ca tre sa o iau la galop, pupici pt toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Multumesc viss,e bine daca reusim si cu IA,adica ar fi mult mai bine din toate punctele de vedere;adevarul e ca nu ne-am nascut la Versailles sa aruncam in stanga si in dreapta cu bani
Iti urez mult succes si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

alinutahu - Da, este vorba de vaccinul BCG daca cumva poti sa il iei tu de acolo si sa il iau eu cumva de la tine, dar mai intai sa imi zici cat costa ce si cum !
Este vaccin BCG pentru nou nascuti.

Ti-as ramane pofund recunoscatoare.
Tu am vazut ca esti din Cluj ?
In fine ramane de vazut cum il iau eu de la tine important e sa il gasesti tu si sa imi zici cat costa si ce alte detalii mai trebuie.

Ms din suflet

Si pentru fetele care urmeaza sa nasca, facti rost din timp de BCG ca e rau sa nu il ai si sa il faci la timp. In baza statului roman or sa mai fie multe nasteri care sa nu aiba parte de vaccin in maternitate

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria
Poze ecografie Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Fetelor eu nu inteleg cum e aia un medic rece;astia trebuie schimbati urgent care-s reci;inteleg ca pastreaza o distanta fata de pacient,dar sa simti ca le pasa de tine;eu intr-un an am mancat ciuperci si am ajuns la urgenta de mi-au facut spalatura gastrica,dar asa bine s-au purtat de vroiam sa fiu bolnava(Doamne fereste!sa fim).
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

cristina 3343, poti te rog sa imi spui la ce medic mergi in Cluj?
daca vrei sa imi dai privat, adresa mea este eden.noa.74@gmail.com.
merci si multa bafta.

Citat:
citat din mesajul lui cristina3343

Fetelor eu nu inteleg cum e aia un medic rece;astia trebuie schimbati urgent care-s reci;inteleg ca pastreaza o distanta fata de pacient,dar sa simti ca le pasa de tine;eu intr-un an am mancat ciuperci si am ajuns la urgenta de mi-au facut spalatura gastrica,dar asa bine s-au purtat de vroiam sa fiu bolnava(Doamne fereste!sa fim).
la toate

Mergi la inceput

Draga edennoa,
Eu ma duc la dr. Romeo Micu,am auzit ca e cel mai bun,de fapt nu numai am auzit,ci 2 cunostinte au facut IA cu el si le-a iesit din prima;eu din pacate nu am avut norocul asta ca am facut 2 IA si ma duc la a-3-a;are si cabinet privat pe str. George Cosbuc nr.8 parca,te poti programa la telefon 0264/430990
Iti doresc succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danubia spune:

Cristina nu ne-am referit la atentia data de medici , nici la modul in care personalul medical are grija de noi , sunt impecabili . Ne-am referit la latura umana. Pio imi cer scuze ca am vorbit si in numele tau, daca nu esti in acord cu mine da-mi doua

Mergi la inceput