Trucuri pentru a te imbraca super (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Geniest, din pacate in magazine de pantofi nu am intrat, eram in fuga, cautam de fapt niste ciorapi maro, mati, pe care evident ca nu i-am gasit.
Da, e o idee de purtat camasa body la jeansi, dar cred ca trebuie sa aiba talia mai inalta jeansii, nu, sa vina bine?! Eu port cu talie medie jeansii, si cei care ii am mai inalti, ii port tot pe solduri, cred ca asa m-am obisnuit. Skinny-ul din cauza de "aripioare" ii port cu tunici

Lady, sunt draguti sabotii astia, m-as vedea cu ei cu o rochie inflorata, deasupra genunchiului si cu nelipsita poseta xxl, in functie de statura fiecareia. Tu cum spui?! Ma mai gandesc, la ce i-as mai asorta, desi mi-e greu sa cred ca mi s-ar potrivi ca si model picioarelor mele(mi-ar trebui cu toc mai mic, si putintel mai lati)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Lady, sunt draguti sabotii astia, m-as vedea cu ei cu o rochie inflorata, deasupra genunchiului si cu nelipsita poseta xxl, in functie de statura fiecareia. Tu cum spui?! Ma mai gandesc, la ce i-as mai asorta, desi mi-e greu sa cred ca mi s-ar potrivi ca si model picioarelor mele(mi-ar trebui cu toc mai mic, si putintel mai lati)...

Carmen cu Stefan si Bogdan

Ma gandeam sa-i port la pantaloni scurti, jeansi, fuste largi deasupra genunchiului si-un tricou...habar n-am . Trebuie probat.
Geanta xxl neaparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Geniest, din pacate in magazine de pantofi nu am intrat, eram in fuga, cautam de fapt niste ciorapi maro, mati, pe care evident ca nu i-am gasit.
Da, e o idee de purtat camasa body la jeansi, dar cred ca trebuie sa aiba talia mai inalta jeansii, nu, sa vina bine?! Eu port cu talie medie jeansii, si cei care ii am mai inalti, ii port tot pe solduri, cred ca asa m-am obisnuit. Skinny-ul din cauza de "aripioare" ii port cu tunici

Mie nu-mi plac jeansii cu talie inalta si nici cei cu talie joasa. Toti jeansii mei musai trebuie sa aiba talie medie, asa imi vin cel mai bine si ma simt cel mai bine, indiferent de model...

Da, partea nasoala la body-uri in pantaloni e ca nu e voie cu burtici sau aripioare...
Anul trecut am achizitionat 2 perechi de saboti insa cu talpa ortopedica altfel nu ma incumet, si avand talpa asa, vin bine la pantaloni, la fusta nu prea.
Cei din poza, insa, merg bine la fusta deasupra genunchiului, chiar mini...

Mergi la inceput

Lady, da, cu fusta si tricou parca si mai bine s-ar potrivi Cu jeansi si pantaloni scurti, mmm, depinde de lungimea lor, cred ca nici prea scurti daca sunt, nu merg bine, pentru ca sabotii chiar sunt inalti...Mie la pantaloni scurti si jeansi imi plac sandalele ortopedice

Geniest, deci...nu pot sa le includ la must-have-urile mele. Dupa 2 sarcini, s-au cam pus si burtica si aripioarele
Tocmai am probat o rochita navy - in partea de sus bleumarin cu dungi albe, in talie ca un brau rosu, in jos usor larguta, bleumarin, deasupra genunchiului. Intr-adevar e un stil foarte fresh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Carmen, ma gandeam la jeansi clasici, lungi drepti..
Pantaloni scurti, adica pantaloni care vin cu o palma-doua deasupra genunchiului .Nu foarte scurti ca nu mai am 16 ani

probez si vad eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

va citesc tot timpul dar scriu mai rar.
eu propun ca dupa ce facem o lista de "must-have" sa analizam putin fiecare obiect de imbracaminte propus, combinatii, si eventual sa punem si niste poze.

da si mi imi place mai nou culoarea "navy" si mi-as dori acum o pereche de jeansi drepti eventual f putin evazati navy. purtati la un pantof cu toc merg f bine chiar si ca tinuta bussiness.
am un sacou navy si pot sa il port in numeroase combinatii.
as astasa niste poze din calculator dar nu stiu dar nu stiu cum...

Mergi la inceput

Lady sa ne spui si noua cum vin Acum mi-am mai amintit ca am am mai vazut asortati saboti genul acesta la colanti de vara, trei sferturi si cu tunica/tricou mai lung imprimat, geanta xxl...Eu nu port colanti, dar daca te avantajeaza, veneau f bine

Si ca am adus vorba de colanti. Mi-am cumparat mai demult o rochita rosie, genul care se poarta peste colant trei sferturi, stiti modelul, din tercot, cu nasturi si buzunare aplicate, maneca scurta si talie mai joasa, cu un cordon din materialul ei. Cum sa o port, avand in vedere ca nu port colant? Cu sandale cu talpa joasa? Cu balerini? Imi place rosul din ea, ca altfel o "maritam", avand in vedere ca e cam cu 2 palme deasupra genunchiului.

Mergi la inceput

Almo, tehnica ma omoara si pe mine, habar n-am sa atasez poze. Poate ne explica fetele ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Aici nu puteti sa atasati poze fetele,trebuie sa vi le puneti intr-un cont,webshots,photobucket ceva si por'ma sa puneti aici link-ul.
Ca vorbeati de pantofi rosii,o sa va pun diseara,de acasa,o poza cu ai mei,sa va dati si voi cu parerea despre ei,si merci de sugestia cu rochia,nu e o nunta pretentioasa,e la un coleg de servici al sotului,dar totusi e la restaurant,deci n-o s-o iau.Rochia mea neagra nu-mi mai place cum vine,o sa vad eu in ce ma imbrac!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Lady, imi plac clogsi si cu toc si fara.Cei pusi de tine si eu i-as lua la o futita putin deasupra genunchiului.

Carmena, suna interesant ce spui de rochita probata.Unde ai vazut-o?

Revin mai tarziu si o sa mai actualizez prima pg cand ma eliberez si citesc pe indelet ce ati mai scris

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput