Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 5
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata delfini si delfinute!
Larisa La Multi Ani cu multa caldura, iubire si liniste!!!
Sa fiti sanatosi!
Oana, eu fac referire la situatia mea/europa centrala si de est, aici nici Telki nu are neonato sau cardio intensiv, prietenei mele i s-a oprit inima pe masa de nastere ca avea probleme si au trimis-o la spital de stat ,si cine cunoaste telki stie ca e in afara orasului si e nevoie de elicopter ca sa se intervina in timp! In rest am dus acolo pe cineva din romania sa faca noua operatie de iernie de disc, aceea dupa care te ridici a doua zi, si a fost un succes !
In schimb toata ingrijirea sarcinii am efectuat-o la privat, si 2 operatii minore pe cervix care nu presupuneau riscuri!
Dar este alegerea fiecareia dintre noi, iar situatiile de urgenta sunt foarte rare, majoritatea nasterilor se petrec in conditii absolut normale si se pot petrece chiar si acasa!
Despre leagan, eu nu stiu cum arata, are cineva un link sa il vad si eu, macar sa stiu ce sa iau!
Michelle, in Barcelona am petrecut primul revelion cu sotul, este orasul meu de suflet, am zburat separat din 2 tari diferite si ne-am intalnit la bagaje:-)! Nici unul nu credea ca celalalt va veni!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
20+ cu 
tina_80 spune:
Michelle, frumoase poze! Se pare ca ai avut un concediu f frumos![]()
Cris, intra pe picassa si ai sa-i vezi pt ca aici nu ma pricep sa atasez poze
O pereche sunt din piele, iar celelalte 2 perechi au piele numai pe interior. Sa nu te sperii ca sunt cam marisori...eu port marimea 41 ![]()
tina
22+ cu 
AlinaDuma spune:
Buna fetelor! M#259; numesc Alina si sunt din Timi#351;oara. Sunt o viitoare m#259;mic#259; de septembrie 2010, mai exact DPN 07.09.2010. eu #351;i tati suntem f. f. ferici#355;i c#259; bebe Angelo este pe drum, mai ales tati care #351;i-a dorit f. mult s#259; aib#259; un b#259;ie#355;el. Este primul nostru bebe si incerc#259;m s#259; ne bucur#259;m cāt putem de mult de perioada aceasta de sarcin#259; #351;i care va urma, dar trebuie s#259; recunosc c#259; suntem ner#259;bd#259;tori s#259; ne strāngem minunea īn bra#355;e.
V#259; doresc sarcin#259; u#351;oar#259; tuturor #351;i bebei s#259;n#259;to#351;i.
ooana spune:
Carmen, asa pot spune si eu despre operatii pe inima, facute in Brasov la privat care au fost un succes, si nu se compara cu nasterea....depinde de foarte multe detalii...asa cum spuneai situatiile de urgenta sunt foarte rare, nasterile de obicei decurg normal ![]()
leaganul il poti vedea aici
http://www.smartbuy.ro/leagane-si-balansoare/fisher-price-leagan-fisher-price-3in1-swing-n-rocker~1365447.html
hbro spune:
Apropos de spital stat/privat...eu am nascut la Euroclinic:vreau sa va spun ca nu mi-a lipsit nimic de la profesionalism, conditii, comportament exemplar de la doctor, la asistenta sau receptionista. Am luat hotararea sa nasc acolo cu doar 2 luni inainte de venirea fetitei, dupa nenumarare incercari cu diverse spitale si clinici unde cel mai bine functiona "bagatul plicului in buzunar", ceea ce nu e deloc conform cu felul meu a de a fi. Prefer sa stiu de la inceput un pret si acela sa fie, nu sa mi se spuna ca nu costa nimic (ca e de stat) dupa care toti sa stea cu buzunarele intinse, sa se burzuliasca la tine ca "nu esti prima femeie care naste", ca "au mai trecut si altii prin asta" etc etc etc...Inca de la inceput m-a convins prin modul in care era utilat si bineinteles relatia pe acre am dezvoltat-o cu doctorita care m-a asistat. Eu cred ca asa cum sunt oameni care iti inspira incredere sunt si locuri. Intr-adevar costurile sunt pe masura...Dar ce nu face o mama pentru puiul ei
...
bumblebee spune:
Eu am "noroc", in Bacau treaba e simpla, la clinicile private se fac numai cezariene, asa ca... n-am de ales, si credeti-ma, daca n-am bafta sa-mi vina medicul tre' sa mobilizez toata familia la rugaciuni sa nu apara complicatii...
Alina
21+ cu 
gargarita
Otiliav spune:
Alo dragutelor nu va vaitati va rog. In Bucuresti cel putin aveti de unde alege.
Eu n-am nici o optiune in afara de spitalul de la stat din zona (adica degeaba vizitez ca altul nu se poate), nu pot alege doctor sau moasa de la nastere, nada, nada. Nici modalitatea de a naste.
Daca o analiza de rutina nu o pot face decat cu trimitere de la medic ce sa mai am pretentii la altele.
Si da sufar ca de exemplu vreau sa fac analiza anticorpilor Rh- si nu pot. Am facut la 13s si acum o mai pot face la 32s. Pana atunci D-zeu cu mila. In Ro nu aveam grija aceasta, are un pret mic si se poate face la multe laboratoare.
Tina, carevasazica traiesti pe picior mare ![]()
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 20+
Iulia Alexandra
michelle1981 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mycya Michelleeu nu tiam vazut pozicile ca nu leam gasit acolo la picasa,dar ma bucur ca ai venit cu forte noi si relaxata pt a intra iar in ritm ![]() Bianca 20+![]() |
Multumesc pentru aprecieri, chiar a fost un concediu de vis. Am umblat mult, am vazut multe locuri superbe, am gustat din plin atmosfera, mancarea era pe gustul meu, oamenii foarte prietenosi si relaxati, vremea a tinut cu noi.

Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+
Iulia_N spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mycya buna dimineata delfinariu ![]() ![]() LARISA un bebe sanatos si la termen![]() Iuliaptiu sa nu fi deochi ai o burtica ,aproape ca cea a dragaicai,esti sigura ca e numa un bebi![]() Michelleeu nu tiam vazut pozicile ca nu leam gasit acolo la picasa,dar ma bucur ca ai venit cu forte noi si relaxata pt a intra iar in ritm ![]() Bianca 20+![]() |
daaa!! sunt siguraa!! este doar o fetitza!! mi ar fi placut mie sa fie 2 dar...nu a fost sa fie!
am "natie" de burtoase...ca sa zic asa! si mama si sora mea au avut ditamai burtile...!
oricum..sunt asa mandra de ea! manca'o'ar mama!
17+
Bianca-Maria

LARISA