Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

multumim

daca tot vorbeam de cumparaturi...ce legan alegeti, eu ma gandeam la Fisher-Price 3in1 Swing 'n Rocker sa il poata folosi mai mult timp

[/quote]

Da, pt. mine exact balansoarul asta este o optiune. Intr-adevar ma tenteaza cele care se pot folosi pana la 18 kg si din ce am vazut pana acum numai la Fisher Price se gasesc. Doar ca 800 lei mi se pare putin cam mult..... Mai sunt unele mai ieftine, dar alea pe de alta parte nu au functia de leganat, au doar vibratii, bine si jucarii, muzica etc.

Cele mai cu experienta, credeti ca vibratiile astea il linistesc pe bebe sau cel mai bine este sa il si legene? Si inca o intrebare: daca il pui cam des acolo, oare nu se invata cu leganatul. Eu am o mica obsesie sa nu imi invat copilul cu obiceiuri din astea.....

24 + cu
[/quote]

sa va spun sincer, eu am unul de la Primii pasi, nu din ala scump...a fost f bun pt bebe...are 3 viteze de leganat, are jucarii deasupra si muzica...e suficient..oricum nu statea mult timp in el..

cat despre invatatul cu leganatul...ca pt orice alt subiect, parerile sunt si pro si contra...acu o sa vezi tu cum o sa faceti sa va fie bine amandurora...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 25+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata si din partea mea...am luat micul dejun si acum ma pregatesc sa intru la curatenie
Michelle superbe pozele...am ramas placut impresionata de constructiile in nisip

Larisa....sa ai parte de tot ce iti doresti

GEO 25+ cu Antonia Maria

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:

- spital de stat/spital privat – da, sunt de acord cu ce au mai zis fetele (privat –bine pt mama, stat – bine pt.copil); noi am ales spitalul de stat (de care recunosc ca ma ingrozesc) intrucat toti doctorii pe care ii stim si lucreaza si la clinici private au admis ca nu au tehnica necesara sa intervina in cazul in care apare vreo complicatie. Acelasi sfat l-am primit de la mai multe persoane, care au si relatii in sistemul medical si care isi si permiteau sa nasca fara nici un efort financiar la privat, insa au ales statul. Din pacate eu sunt o fire ceva mai stresata, plus sarcina mea (desi fara probleme pana acum) a fost considerata totusi una pretioasa (probl in trecut care imi scadeau, teoretic, f mult sansele de fertilitate) si nu ma simteam bine sa imi asum nici un risc.
Sorry, Racusor, nu vreau nici pe departe sa te ingrijorez si vreau ca tu sa pleci cu ideea ca totul va fi bine, pentru ca asa este si normal. La urma urmei, doctorii sunt competenti, au aparatura necesara sa vada daca apare vreo problema si esti totusi in Bucuresti, deci aproape de un spital de stat cu o sectie buna de terapie/neonatologie.

- picioarele nu mi s-au umflat foarte tare, insa ma dor talpile in fiecare seara; si eu imi caut niste balerini draguti si cu stupoare am constatat ca nu prea se gasesc …

24 + cu

vreau sa fac si eu un comentariu vis-a-vis de spital de stat/spital privat

hai sa nu facem confuzie intre:

spital privat unde exista sectie de neonatologie, reanimare, terapie intensiva etc...cu toata dotarea aferenta, aparatura noua si conditii net superioare atat pentru mama cat si pentru copil si

clinica privata unde nasterea trebuie sa mearga "snur" in caz de probleme/complicatii urmand sa se faca transferul la un spital de stat

Oana 24+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Of , of...pe langa faptul ca ne e atat de greu sa-i gasim nume, ne e greu sa hotaram si cu celule stem ce sa facem, acum nu ma mai pot hotari unde sa nasc : la stat sau la privat.... Oricum 75% sunt hotarata sa ma duc la privat, poate pt ca am stat 5 zile internata in spital ( la stat) si mi-a ajuns pt 20 de ani!!!!!

Paula, 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

Larissa la multi ani!!!
fetelor imi dati si mie parola unde sunt pozele, sa va vad si eu

24+

Activeaza-ti mesajele private ca sa iti putem trimite parola!

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Neata fetelor!

La multi ani Larisa! Sa fi sanatoasa, fericita si sa-ti de-a DD un bebe sanatos si cuminte!

tina 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:

- spital de stat/spital privat – da, sunt de acord cu ce au mai zis fetele (privat –bine pt mama, stat – bine pt.copil); noi am ales spitalul de stat (de care recunosc ca ma ingrozesc) intrucat toti doctorii pe care ii stim si lucreaza si la clinici private au admis ca nu au tehnica necesara sa intervina in cazul in care apare vreo complicatie. Acelasi sfat l-am primit de la mai multe persoane, care au si relatii in sistemul medical si care isi si permiteau sa nasca fara nici un efort financiar la privat, insa au ales statul. Din pacate eu sunt o fire ceva mai stresata, plus sarcina mea (desi fara probleme pana acum) a fost considerata totusi una pretioasa (probl in trecut care imi scadeau, teoretic, f mult sansele de fertilitate) si nu ma simteam bine sa imi asum nici un risc.
Sorry, Racusor, nu vreau nici pe departe sa te ingrijorez si vreau ca tu sa pleci cu ideea ca totul va fi bine, pentru ca asa este si normal. La urma urmei, doctorii sunt competenti, au aparatura necesara sa vada daca apare vreo problema si esti totusi in Bucuresti, deci aproape de un spital de stat cu o sectie buna de terapie/neonatologie.

- picioarele nu mi s-au umflat foarte tare, insa ma dor talpile in fiecare seara; si eu imi caut niste balerini draguti si cu stupoare am constatat ca nu prea se gasesc …

24 + cu

vreau sa fac si eu un comentariu vis-a-vis de spital de stat/spital privat

hai sa nu facem confuzie intre:

spital privat unde exista sectie de neonatologie, reanimare, terapie intensiva etc...cu toata dotarea aferenta, aparatura noua si conditii net superioare atat pentru mama cat si pentru copil si

clinica privata unde nasterea trebuie sa mearga "snur" in caz de probleme/complicatii urmand sa se faca transferul la un spital de stat

Oana 24+ cu

Noi 2...si bebe

Sunt de acord ca, teoretic, exista o diferenta intre clinica si spital privat.

Cu toate acestea, la noi in Bucuresti sunt institutii private care au in titulatura "spital" sau "maternitate, insa nu au pusa la punct o sectie de neonatologie si o sectie de terapie intensiva.

A nu se intelege ca nu apreciez serviciile lor, merg numai la astfel de institutii si cred ca au servicii bune, chiar f bune de cele mai multe ori. Insa nu sunt capabile sa rezolve anumite probleme ce pot aparea, nu fac fata unor complicatii ce necesita diferite interventii/operatii, chiar daca se numesc teroretic spital sau maternitate privata (asta nu din parerea mea neavizata, ci a unor medici care colaboreaza cu aceste institutii)

Cred ca si Carmen a explicat destul de bine situatia.

24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

tocmai de asta in tarile civilizate se viziteaza spitalele inainte de nastere ...pentru a vedea ce sectii, medici, aparatura etc au si pentru a putea alege ce e mai bun

la noi mai dureaza...speranta e poate pentru copiii sau nepotii nostrii

Oana 24+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

bumblebee, cred ca le-am activat:)

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Belu pe unde umblii? sau inca sunteti in "febra" mutarilor

Oana 24+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna dimineata delfinariu
LARISA un bebe sanatos si la termen
Iuliaptiu sa nu fi deochi ai o burtica,aproape ca cea a dragaicai,esti sigura ca e numa un bebi?
Michelleeu nu tiam vazut pozicile ca nu leam gasit acolo la picasa,dar ma bucur ca ai venit cu forte noi si relaxata pt a intra iar in ritm

Bianca 20+

Mergi la inceput