Hai Michelle!Bv Nemary,Bobita,Lili!Iepu 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bumbita iti sta foarte bine tunsa asa si esti slaba de mor de ciuda!

annya multa sanatate
la recoltarea secretiei pt streptococ nu are ce sa doara, se ia cu un betisor din vagin nu din col sau altele, acum depinde daca e pt altceva atunci s.o recolta in alt fel

cenia dilatatie 3? mor de ciuda si la faza asta :))

jasmine stai sa vezi ca am avut dreptate, o sa ajungi la 39!

castelana eu l.as tine cu spatele la directia de mers pana la 2 ani dar nu prea se poate....si preferabil pe scaunul din fata cu spatele si fara airbag decat pe bancheta din spate cu fata...

denisa si eu tot noaptea am cele mai mari dureri si contractii :)

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

'Neata!

Potiti la o ! Eu mi-am facut un Jacobs 3 in 1, demult imi era pofta si nu am rezistat sa nu-mi fac.

Bumbitza iti sta bine tunsa. Sa-ti fie de bine!
Cat despre burtica, numai asta o ai..nu te-ai ingrasat.

Am avut si eu vis azi-noapte: cum ca ma certam cu dr ginecolog, ca vrea sa-mi induca nasterea si eu nu vroiam, m ales ca nu aveam nici un semn de nastere, iar la urma i-am zis: dupa ce ca in fiecare luna am fost la control/eco, platit de fiecare data, e clar ca am vrut sa nasc cu ea si ea ce-mi face? imi provoaca nasterea? ca este ea ocupata si nu vrea sa fie deranjata in miez de noapte sau cand se v-a intampla..off, abia m-am linistit.
In tot acest vis este si un adevar, acela ca vrea sa-mi induca nasterea, pe 13 Aprilie (at voi merge la control, si imi da un bilet de internare). Stau ca pe ace, ca daca nu voi avea nici un simptom ca as naste..voi avea at 39 de s si 1 zi.
Voi vedea pana atunci, poate se hot Justina sa vina singura, sa nu fie nevoie sa o 'fortam'.

Astazi am montat si eu patul bebelusei, numai ca nu am o lenjerie care sa se potriveasca, av in vd ca patutul e portocaliu..tb sa cumpar.
Voi face poze m tarziu, ca am bateriile descarcate la ap foto.
annya9 cand vei avea dureri, uiti si de rusine..

LA MULTI ANI, mami07!
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cele 2 comori cat si de sot!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 36+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Noapte de “basm”.. piticutza mi-a stat treaza mai bine de-o ora… nu tu papica, nu tu somnic… nimic… doar o maraiala de-a trebuit s-o plimb in brate! Mucisorii pare ca-i biruim dar nu zic “hop” deocamdata!

ALINA
BUMBITZA foarte fain iti sta cu noua coafura! Burtica mi se pare din ce in ce mai jos…
Marocul ma fascineaza si pe mine, alaturi de Egipt, inca din clasa a VI-a (cand am studiat despre Africa) si nadajduiesc sa-mi pot atinge scopul si anume sa calatoresc prin toata lumea pentru a vizita tarile ce-mi plac!
NAFI grozav arata salamul de biscuiti! Nici nu vreau sa-mi imaginez ce delicios e Ma bucur ca s-a intors sotul acasa; de-acum te-ai linistit cu nasterea!
CENIA lasam majoretele la incalzire… asadar vineri e ziua/noaptea cea mare!!
STEFANNA pupacim si noi!
CASTELANA mai ai f putin de indurat si dupa aceea nici nu-ti vei aminti neplacerile!
CAMILECU contracareaza raceala cu ceva ceaiuri si paracetamol sau oscilo ca-s permise! Bine ca nu mai e Larissa racita!
ANNYA si eu am avut si inca mai am o fobie legata de controlul de catre dr barbati. Din acest considerent mi-am ales initial un ginecolog femeie… dupa am mai adaugat si alte criterii. No acum stii cum se spune, daca-i musai cu placere Pup sa treaca raceala!
ROXI citisi ca te-a visat Silvia?

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27
ROXI citisi ca te-a visat Silvia?

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

nu! abia acum m.am dus sa caut in urma! merci
pana la urma tot de la tine a venit vestea :)))))))

silvia ce bine ar fi sa ai gura aurita sau degetele...

nafi si eu si ivan suntem morti dupa salam de biscuiti, dar nu sunt in stare sa fac, ne face un prieten de.al lui leo :)))

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Buna mamici,
noi azi am descoperit niste mucisori. I-as face toaleta cu ser fiziologic dar nu am pompita. Imi recomandati vreo marca, ca as da o fuga la farmacie. Nu as sari direct la batista bebelusului.

In alta ordine de idei, am o explozie de vergeturi... pe burta cele mai mari-cat palma, apoi pe coapse si pe genunchi unele care ma mananca groaznic si incep si unele pe sani. Ma dau cu o chestie de la Sanosan, un spray uleios...dar cred tare imi doresc sa ma duc la un salon de masaj numai ca inca nu ma simt in stare, tot mai merg ca rata,asa ca mai rabd.

Pupici

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/576994005BFuzVa?vhost=family

Mergi la inceput

cori pompita nu scote bine deloc, am pus eu mai demult un link cu un aspirator prin care tragi tu cu gura , dar nu stiu ce marca e acolo
eu doar din ala am folosit si e f bun, intai pui ser sa se inmoaie si apoi tragi cu ala

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

hop ca sar eu in ajutor ca tot ne muncim de 1 saptamana cu mucisorii(de fapt sunt secretii care inca se elimina sub forma de mucisori).
dayanara aspiratorul nazal de care zici tu nu e foarte eficient...testat...deoarece nu prea ai forta sa tragi cu gura tot ce se afla in nasucul bebelului,oricum e vorba de VIBROCIL si eu am dat la Sensiblu 26,5 ron.
Eu una va propun batistutza bebelusului care e intradevar mai scumpa...50 ron,se conecteaza la spiratorul casnic si face minuni...cel putin la mine a facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele si un sac cu urari de bine proaspetelor mamici!

Noi tusim zdravan cu toate siropurile si pastilele luate, in rest, a cam trecut raceala.
Dar alta e problema la mine acuma. Nu mai am stabilitate in picioare. Merg ce merg si ma ia cu valuri de calduri si trebuie sa ma asez. Problema e ca am drumuri de facut. Nu multe, dar sunt.

Fetele, care ati facut contract pentru recoltare de celule stem, pe ce nume s-a emis factura pentru plata? Cum e mai bine?

ANNYA - Si mie imi este jena de cate ori ma sui pe masa, dar medicii barbati imi dau o siguranta mai mare decat femeile. Dar de ce iti mai ia secretie daca nasti prin cezariana? Si cam pe cand o ai programata?

Cristina +34 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

arinna eu am folosit narhinel cu succes 3 ani de zile, si peste tot unde evident nu ma puteam cara cu aspiratorul de acasa :)
poate marca aia vibrocil nu e buna, narhinel e super

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina
Dar de ce iti mai ia secretie daca nasti prin cezariana? Si cam pe cand o ai programata?

Cristina +34 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Pai secretia am vazut ca o ia la toate gravidutele care merg la el... si la cele care nasc normal, si la cele care nasc prin ceza, ma gandesc ca nu se stie niciodata cum ajungi sa nasti, iar de vorbit de programare, n-am vorbit. Abia maine cred ca vom stabili data. Doamne, abia astept!!!!

35+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput