Hai Michelle!Bv Nemary,Bobita,Lili!Iepu 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Nafi, multam
Pofta buna! Sotului meu ii place mult salamul de biscuiti, ma tot tin sa-i fac de ceva vreme si n-apuc...

38+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

BRAVO BOBITA
BRAVO NEMARY
Felicitari fetelor, sa va traiasca puiutii sa fie sanatosi si norocosi. refacere usoara!!!

Freedelia sanatate multa .
Ellanik mamica sfarleaza care face de toate cu spor. Mai usor, sa nu te extenuezi ca bebe Geo nu cred ca ar fi de acord
Bumbita daca vii in Maroc candva, da o strigare si aici sunt(cat oi mai fi). Te indrum unde trebuie sa mergi ca sa vezi ce-i iinteresant Oricum Marrakech si fes sunt cele mai interesante locuri de pe aici. Dar de sahara ce zici?
Am vazut poze, sunteti tare frumusei ai o burtica asa dulcica. Si doar burtica. Iti sta bine coafata si relaxata

Apropo de kg. Eu am dat jos 5, mai am 15 . Si mananc la duclciuri in disperare. Eu care nu sunt fan. de azi am oprit, gata cu destrabalarea. Rectific, am limitat .

Gata, nu ma mai ajuta neuronul, merg sa dorm si eu. Nu ca as fi in urma cu somnul, dar azi dormim in trei, e si Mihai cu noi si o sa stau langa el.

Noapte buna

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Bumbitza frumos te-a mai facut la par. super stilata mami o sa fii! da, asa e, poate nastem odata.

am fost azi la office, cica stie ca m-a sunat spitalul si ca am spus ca nu eram ready!
dar el e asa de dragut si chiar asa e! ca nu te poti supara pe el (e simpatic, comic, intotdeauna intreaba si isi noteaza acolo cine te-a recomandat, sa ii transmit salutari de el, bla, ba, bla( confuzia a fost a asistentei, m-a intrebat ce e data de 22scrisa pe dosar, am zis ca e full dezvoltat bebe si ready pt indus, dar a venit colega ei si i-a zis ca nu, e programata la indusa, nu prea am auzit noi ce vorbeau ele acolo! doar nu era sa le contrazic atunci, stiu ele mai bine sa-si faca treaba).

deci am dilatatie 3!!! am lasat pe vineri noapte programarea la indusa, el sper ca e atunci de serviciu, i-am zis ca nasc repede si el a zis atunci ca nu crede ca mai apuc vineri. ce stil au aici fac indusa noaptea si dimineata se prezinta doctorii la scos bebe! un fel de usurare a muncii si a nu pierde timpul aproape echivalenta cu programarea cezarienii in romania, din comoditate.

am fost la spital si am facut preinscrierea, ca sa nu pierzi timpul atunci cind esti in durerile facerii cu scrisul si birocratia.

Dayanara : m-ai facut sa rid! hai vino aici ca te roaga astia sa nasti, sa te induca, numai sa vii la spitalul lor sa creasca factura! la fiecare nastere incaseaza bani frumosi de la asigurari, eu am federala si ei o prefera celor private ca li se dau citi bani cer. asiguratorii privatii (companiile) negociaza orice suma pt orice pilula, injectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Salutare mamicute.Felicitari noilor mamicute si sa va traiasca bebelusii.
Am vazut poze de printese si printisori, frumosi si scump, frumos gatiti.Sa ne traiasca si sa bucuram de ei.
AM intrat doar sa va pupic si sa va spun ca imi sinteti dragi si imi par rau ca nu pot fi participativa asa cum mi-as fi dorit.
Acum plce ca iepuro-pisoiul meu cere de-ale gurii.

Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

buna dimineata fetele, vin dupa o noapte cu 5-6 treziri sa merg la baie, sunt cu o trompetaaaa.
in fine, am visat si urat, deja l-am luat pe sot la rost (cred ca degeaba, dar acum sunt cam dusa sa stau sa mai si analizez ce si cum, norocul meu e ca a tacut si a plecat la birou, poate-mi revin pana vine)

Rebiana, ha ha ha, cred ca si noi asa vom cantari bebelinul nostru.
merci pentru aprecieri, cred ca toate fetele de aici vor fi (altele sunt deja, ca si tine) niste mame extraordinare! pup mami de Zana de 3500gr!!!
Freedelia, deja ti-au spus fetele, depinde de tipul de masina, la unele se poate, la altele ba. si m-am gandit la solutia asta ( care nu-mi place deloc) sa pun scoica pe scaunul din fata, dar in spate si invers nu as vedea bebelinul nostru deloc. te pup
Catus, bun venit acasa si acomodare usoaraaaa!!!!sanatate pentru baietelul cel mare!
Yaia, asa este ai dreptate cu pasaportul, de acum dupa 1 ianuarie 2010 nu se mai adauga nimic pe pasapoartele vechi, se fac individuale, inclusiv pentru cei mici. Dureaza mai mult, peste 3-4 saptamani sa stiti pentru ca datele se trimit in tara dupa ce sunt preluate la sediul ambasadelor( amprente si 1001 foto). Pasaportul se face abia dupa ce bebelusul are 6 saptamani, apoi la cei mici trebuie reinnoita fotografia des (logic pentru ca fata lor se schimba mult in aceasta perioada de viata)
Nafi, intre timp s-au mai schimbat regulile de emitere a pasapoartelor de 2 ori, ultima reglementare este acum din ianuarie!
Mihaela grosan, bun venit acasa!!!! bine ca ti-au dat "pasaport" ca tot se discuta de asta pe forum. Revenire placuta si sa va acomodati rapid unii cu altii!!!
Kossir, uau, ce fetita mare are mami!!!!!!!
eu stiu ca trebuie sa mergi dupa planul de vaccinare din tara unde stati, asa o sa facem si noi aici. nu stiu care sunt in Maroc, bafta si sanatate!
Bravo mai bobitaaaaaaaaaaaaaaaaa
sa traiasca bebe Matei!!!!!!!!!
refacere rapida pentru mami!!!!!!!!!

castelana fericita 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Ellanik, pup mami polivalenta!!!! si pe bebeGeo zis Jorj care e un cumintel!

Bravo nemary!!!!!!!!! sa traiasca proaspata mamica si bebelina!!!

cenia, ce chestie cu sunatul noaptea, ce dr!!!!! n-am mai auzit!
AMR usor!!!

dayanara, da da da tu te-ai fi dus, nu? ha ha ha

camelicule si bordeiancovio felicitari pentru rezultatele de la dr si AMR usor!

bumbitzo, asa mai merge, coafata si frezata! sa-ti fie de bine! esti tare frumusica!

fetele va pup, imi este teama ca iar se stinge calc si puf pird ce am scris.

castelana fericita 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Caselana: da, ciudata metoda, crede-ma. asa fac in perioadele aglomerate, stii doar ca americanii is eficienti mereu. acum este "baby bum" cica si is foarte agomerati.

dupa aceeasi metoda mi s-a explicat ca voi fi indusa si eu vineri: astept telefon toata seara si noaptea de vineri si sa fiu disponibila sa plec la spital, imediat ce ma anunta ei ca au pat liber. conditiile sunt f bune, eu am nascut primul copil in Romania, aici nasti singura in sala de nasteri, pe cind in ara mai ai cite o partenera care tipa linga tine!!! ai moasa disponibila numai pt tine, apoi stai in salon singura, ai pat pliant sau fotoliu pat pt partener sa doarma cu tine si bebe in camera. dus si baie individual. pai, pe linga conditiile de la primul copil, e lux, ca nu vreau sa se supere fetele pe mine aici sa zica ca m-am ajuns! si inca nu sunt la un spital de lux, desi as fi putut alege orice spital din orasul asta!

data trecuta am nascut cu directorul spitalului( l-am ales ca lucra cu o romanca ce fusese si ea dr in tara) si m-a programat dimineata la cabinet pt indusa, a facut manvre mecanice, e un termen in engleza, si m-a trimis la spital sa ma interneze ca singerez si suspecta de preeclamsia si in citeva ore eram deja nascuta! pe scurt, vroiam sa ma pling ca eu vreau sa nasc ziua bre, dimineata nu in toiul noptii ca nu is bufnita! sau sunt?

hai ca va las cu aberatiile mele, dar am zis sa sed ghinisor sa nu m apuce nascarea ca la noi e noapte acuma!
Cenia 9 luni si 2 saptamini zice softul de la Iphonul lu barbatu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Neata!

Oricum ar fi, bafta multa si nastere usora Cenia!!!

35+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata fetelor! Am dormit neintoarsa, eram asa obosita de unde nu dormisem cu o seara in urma si m-am mai si linistit ca a venit sotul acasa

La multi ani mami07! Multa sanatate si fericire! Si asteptam vesti si poze cu Tudor!
PS: am cautat in lista emoticonul cu la multi ani, dar nu l-am gasit nici de-al naibii

Carmen, multumesc. Sper sa ajung si eu vreodata acolo si normal ca vreau sa vad si Sahara
Si spor la dat jos kg!

Cenia multumesc pt compliment. Deci la tine e sigur vineri inducerea. La mine cam 90% sa zic, nu stiu daca am dilatatie, imi iau bagajul cu mine si sa vad ce zice dr. Sunt mai linistita acum ca nu ar fi inducere inducere ci asa mai partiala, ca am pierdut dop, s-a lasat burtica, deci e destul de pregatita printesa.
Cam bune conditiile in spital la voi, f bine ca ai ocazia sa nasti intr-un asemenea loc.

Castelana, pup sa ai o zi minunata chiar daca noaptea nu a fost prea stralucita.

38+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

cenia - n-avem de ce sa ne suparam,poate doar sa va invidiem pe cele care nasteti in tari civilizate
cred ca e mare lucru ca la nastere sa fii tratat ca un om si sa beneficiezi de conditii decente,curatenie,o vorba buna,etc...
noi aici stim ce ne asteapta si suntem pregatite sa infruntam toata mizeria fizica si morala din spitalele romanesti
asta e situatia...

38 fix

Mergi la inceput