Nou stil de viatza (294)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Carmen, ce matinala esti .

Tumpi,e una sa mananci 6 porto/zi ( desi multe si asa) si cu totul altceva sa bei sucul. Sucul este practic lipsit de mare parte din pulpa si este mult mai concentrat in fructoza. Ce se intampla cand bei atat de mult suc, chiar si natural, este ca iti creste glicemia, se produce insulina pe care corpul nu o poate folosi in intregime imediat si care se depune sub forma de grasime.
Daca iti plac sucurile naturale atat de mult si nu poti renunta la ele, combina fructele cu legume, se mai balanseaza lucrurile.

Crys, spor la treaba.

Ioana .

Merg sa ma pregatesc de lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

puskin dar 2 portocale mancate seara (dupa 22) cat e de "grav" ? avand in vedere ca ma culc pe la 1-1.30 noaptea.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata dragelor!
Si azi pot fi alaturi de voi la cafeluta, intrucat nu l-am dus nici azi la scoala pe Andrei; s-a trezit cu o tuse tare nasoala, care l-a tinut pana acum vreo 10 min. acum vad ca s-a mai potolit.
Are nasul tare infundat si nu poate respira decat pe gura! Of!
Si eu voiam sa ma apuc azi de curatenie, dar am aflat ca e sarbatoare.
Vad ca v-ati pus cu toate pe schimbat coafuri; si eu as vrea. De un an si ceva ma tund numai bob; acum nu mai imi place, as vrea altceva, dar nu stu unde sa ma duc!
Sa nu uit: Mik, sa-ti traiasca baiatul!
Guilhem!
sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

La Multi Ani, baiet de Mik, sa cresti mare si norocos!

Criss, iti sta foarte bine si tunsoarea si culoarea! Sa-ti fie de bine!

Laura, sanatate lui Andrei! Claudia, tie ce iti mai face bolnaviorul?

La noi e mai bine, tratamentul isi face efectul si Mara se simte mai bine; aseara a adormit in 3 secunde si a dormit binisor toata noaptea; eu sunt insa racita, nu rau, dar am un nas cat toate zilele de plin ce e!

Violeta, iart-ma, ma bag si eu... O monitorizare permanenta presupune mers la medic si de cateva ori pe saptamana. Inteleg ca ai o relatie veche cu medicul din Braosv, dar nu e mai simplu sa gasesti un medic bun in Bucuresti (si sunt destui), care sa te urmareasca? Cum spune si Tumpi, sunt metode mai noi, sunt cabinete aici in Bucuresti foarte bine dotate si cu medici cu mare experienta... Nu te supara ca iti zic, tu faci cum te simti tu mai bine, insa mi se pare mai eficient si mai simplu sa gasesti pe cineva in acelasi oras in care stai. Mai ales ca, asa cum spuneam, sunt tratamente si perioade din tratament care necesita si monitorizare zilnica. Orice vei alege, iti doresc succes!

La Bucuresti este soare si caldut! Sa aveti o zi minunata!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

La multi ani Guilhem sa cresti mare si sa ai parte numai de lucruri bune.

Intrebam Cuscra ca eu daca m-as tunde asa nu mi-ar sta ca eu am firul moale de par.

Vik arati bine in poze.

Si eu azi am vrut ceva curat da pauza ,dar tot strang ceva ca nu se mai poate.

Laura sanatate la pui.

Carmen eu vreau cu menta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

BB yasmi, eu nu as manca carbo seara ci dimineata. Exceptia este daca mananci dupa sport, atunci este ok.

Mik, sa iti traiasca flacaul!

Gabi, un sa-ti treaca mai repede raceala.

Laura, in Bucuresti sunt multi stilisti talentati, poate iti pot recomanda fetele pe cineva. Sanatate lui Andrei. Ce sarbatoare e azi?

Gusta, fa-ti curaj si tunde-te sa vezi ce bine o sa te simti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

neata,
n-am apucat sa ma pozez...am iesit la plimbare si am intrat tarziu in casa

Multumesc ptr. complimente Are mama baiet frumos

Carmenmerci, da pune si tu o poza ca nu te-am mai vazut de-un car de timp. Pe Iustin il vad zilnic, dar pe tine...

La multi ani Guilhem

Gusta imi pare rau ca treci prin asa ceva cu puiul tau.

Va pup pe toate, mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Guilhem, numai de realizari si impliniri sa ai parte in viata.Mik, sa-ti traiasca flacaul.

Laura, sanatate lui Andrei.Cum mai e prin cartier?Poate trag o fuga pe acaolo,da asa mai incognito ca sa nu ma vada "dusmanii"

Ruxi,pai am pus si pulpa in suc.Oricum portocalele rosii nu-s foarte mari.Da intrebare, gravidele de mananca cu kg de portocale , cum e?

Carmen,mutumim de tratatie.E bun si Anidorul, pacat ca nu se mai face poiana, ca aia imi placea f mult.

Ioana

Marilena, cum mai esti, ce face Mara?

La noi e inca primavara in toata regula , se anunta 21 gr, abia astept sa ies sa ma plimb iarasi.Am un parculet in fata blocului, e frumos de stat da e mare galagie dupa amiaza ca-s copii mult.
Ador cand vad florile de primavara peste tot.Am ghiocei si branduse chiar in fata geamului, e asa frumos.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

Tumpi, Gabi va multumesc mult si in nici un caz nu ma supar. Insa nu ati inteles bine, nu la Brasov am fost ci aici in Bucuresti. Am vrut sa mai fac HSG (care nu are legatura cu Laparoscopia), sa vad cum stau. Se pare ca trompa desfundata laparoscopic in vara, la Brasov, este permeabila. Asta este o veste buna, insa acum intervine varsta, asa ca am sa incerc o stimulare ovariana mai usoara (nu ca la FIV), vreo 3 luni: cu Duphaston si un produs hormonal, Clostylbegyt. Sper sa fii scris corect, am sa intru sa vad despre ce este vorba. Hai ca m-am intins prea mult si este oricum off-topic. Pupici la amandoua si unul mareeee pe burtica, lui Filip.

Zuzi Doamne-Ajuta, acum mai am ceva sperante, nu multe, ca sunt constienta ca varsta este un factor nefavorabil mie, insa ramane sa ma rog la Dumnezeu si la Maicuta Domnului sa-mi dea si mie o bucurie asa imensa. Trebuie sa existe si pentru mine ceva acolo sus, pregatit.

La multi Ani! Guilhem, flacau de Mik! sa fii sanatos si voios!.

Va las acum ca am treaba. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Salutare gagici

La multi ani baietel de Mik

Ruxi imi pare rau dar se pare ca nu vom ajunge si la Sighisoara (mi-ar fi placut). Stam doar 5 zile in total si timpul e prea scurt sa ajungem peste tot
Poate te hotarasti si vi tu la mine in vizita o data si poate dam o tura si pana la Vik

Tumpi doar ca gravidutele sunt mai pofticioase nu inseamna ca e si ok La ele is si hormonii ha ha ha

Happy tine-o tot asa

Meniul meu de azi:
MD: 100 grame fromage frais cu multe seminte si migdale + 2 ochiuri cu varza calita
P: supa crema de telina, branza de vaci, o rosie, macrou afumat, o felie de paine neagra
G: un morcov, o portocala, o para
C: un fel de burittos (tortillas cu carne tocata) peste care torn niste oua, presar niste cascaval ras si dat la cuptor. Servit cu spanac proaspat pe post de salata si salata de brocoli
G: un mar si cateva migdale

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput