Nou stil de viatza (294)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

pui de Mik, sa cresti mare si sanatos!
Mik, asteptam sampania virtuala.

Violeta, eu cred ca visul ti se va indeplini, trebuie doar sa nu-ti pierzi speranta.

Ruxi, s-ar putea sa ai dreptate in privinta carbohidratilor. Ieri am fost super mega obosita si cind se intimpla asta maninc mai mult din categoria lor decit ar trebui. In loc de portocala pe care o aveam in plan am luat vreo 10 covrigei.
Azi m-am cintarit si aveam 66.4 kg dar o sa ma cintaresc marti si daca n-am scazut sub 67 ma bag inapoi pe lista la slabit.
In afara de mers pe jos nu am alta activitate "sportiva" desi ar trebui.

Tlaura, sanatate lui Andrei.

Ioana, servici usor.

Va astept cu o gustare, fructe, ceaiuri si cafea cine doreste.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Am fost si mi-am luat finutul la mine, doarme ca un ingeras in dormitor si eu sunt topita dupa el

Ioana, servici usor
Gabi, ma bucur ca Mara este mai bine
Cuscra, daca ai sa gasesti un stilist bun cu siguranta va stii ce fel de tunsoare te avantajeaza.
Laura, sanatate lui Andrei. Si pe Dany il cam durea gatul dimineata, ieri a jucat fotbal, sper sa nu-l fi luat iar raceala. Daca vrei adresa stilistului unde am fost eu sa ma anunti.
Lou, ce trece timpul...dabea astept sa nasti, si tu si Gabi...of, ce bine era daca mai puteam face si eu o fetita.
Violeta, sper din tot sufletul ca intr-o buna zi sa ti se indeplineasca visul
Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Tumpi, chiar si cu pulpa este mult. Si nici gravidele n-ar trebui sa manance portocale cu kilogramele...evident, este parerea mea.

Lou, te inteleg perfect. La tine vin sigur candva, ca n-am fost deloc in nord si mergem si la Vik, evident. Astept numai sa ma linistesc si sa termin de platit datoriile la banca.

Vio, iti tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

puskin sar'mana de raspuns. sport fac cam o zi da una nu, doar cand sunt cu "uratzii" pe cap nu merg. mananc porto seara pe la 22 in special pt ca pe atunci ma ia iarasi foamea....ce altceva as putea manca in locul lor atunci???

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut fetelor!

Crys, iti sta bine tare cu tunsoarea
Mai vreau sa urez La Multi Ani baietelului lui Mik...azi e si ziua unui nepotel de-al meu. sa cresteti mari si sanatosi! Si voua o

Eu am o zi frumoasa azi, afara e superb, m-am bronzat putin in parc, pe brate, am rezolvat azi la primarie sa jucam o piesa intr-un spatiu foarte special, dar mai ales sa repetam p-acolo...ihaaaaaa!!!!

In rest, am ramas datoare cu meniul pe ieri:
MD: Germeni de grau cu banana si sana
G: fresh de grapefruit alb
P: Oua papara cu slaninuta si salata de cruditati + o felie prajita de paine integrala
G: lapte praf, 3 lingurite...sunt moarta dupa laptele praf, apoi stafide si un mar
C:o felie de paine prajita cu icre cu lamaie

Azi:
MD: croissant cu cioco de la infama german bakery...ma omoara unele produse de acolo..si cafea cu lapte
G: un iaurt usurel
P: salata cu telemea desarata, nuci, spanac, salata verde, mar, ceapa verde, morcov, ridiche, rosie, lamaie si ulei de masline. Bun. Parol
G:un pic de cioco cu menta
G2:...niste struguri am de gand
C: ou fiert cu o felie de paine prajita si ceva verdeata pe langa

Sa vad cum imi programez cina, ca azi merg la panou, din nou.

Puskin, in jur de 10 e ok piersica de ex, dupa efort? Bag uneori...

Tre' sa va zic ca am o scarba si-o repulsie pe aproape tot ce contine zahar sau faina alba, ceva de speriat...sigur e pe baza psihologica, altfel nu-mi explic. Mai bine fac foamea decat sa imi iau ceva la prima mana de prin oras. Asta e bine, caci in general cadeam tentatiilor momentului, cu lipsa de timp, chestii la indemana, etc.
Sunt mandra de mine pentru realizarea aceasta

pe toata lumea

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
ce altceva as putea manca in locul lor atunci???

Incearca sa maninci citeva migdale si sa bei un ceai de plante.

Am fost la biblioteca si mi-am luat citeva carti de Pilates. Am facut cu instructorul citeva exercitii si sint foarte multumita. Modeleaza frumos corpul, da un tonus sanatos peste tot. Nu am crezut ca voi avea abdomenul plat niciodata si a ars grasimea de pe el, plus ca ma simt mai sanatoasa, mai tzapana asa in pielea mea.

O jumatate de portocala este ok ca gustare, dar nu mai mult din cauza zaharului. Aveti grija si la juice, ca are mult zahar. Mai bine mincati fructa cu totul, pentru fibre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Mik, sa iti traiasca flacaul! La multi ani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Gabi, multumesc de urare! Ma bucur ca Mara e mai bine; sper sa te faci si tu bine cat mai repede! Tare nasoala e vremea asta schimbatoare, cu diferente mari de temp. Acum se raceste cel mai mult!
Gusta, te-ai mai linistit putin? Asa este peste tot; in fiecare colectivitate exista cel putin un copil mai dificil. Mara e mai mica, dar eu am vorbit mult cu Andrei si i-am explcat ca in viata nu am sa pot sa fiu langa el tot timpul, trebuie sa invete sa faca fata multor situatii dificile si neplacute; si totul fara forta fizica; incerc sa-i bag in cap ideea ca mintea e cea mai puternica arma, si daca e destept poate invinge pe oricine mai puternic fizic decat el.
Bineinteles ca si el e neastamparat cateodata, dar lucram la asta.
Puskin, azi e Buna Vestire. E o mare sarbatoare; din pacate multi nu au stiut; si eu am aflat de abia aseara; azi imi programasem sa spal!
Tumpi, ce sa-ti spun, in cartier e la fel sau poate mai rau; acum au aparut gropile, praful si toata mizeria care a fost sub zapada! Asa ca nu te grabi sa vii!
Criscosty, spune-mi unde te-ai tuns tu. Asa o am pe tipa la care merg de 2 ani, dar se pare ca stie doar o singura tunsoare, si pe aia cand are chef! Multumesc! sanatate lui Dany!
Pup si restul fetelor: Delidana, Violeta, Mephala, Hopes,
bb Yasmi, Louisea, Zuzi, Justa, Carina, Mihaeer
si pe care care le-am omis fara intentie:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Delia, cam asta este efectul la prea multi carbo...starea de oboseala. Mananca mai multe legume si ai putea sa adaugi si cateva migdale la meniu .
Ahh, si reapuca-te de sport ca face bine la pisic.

BB yasmi, a spus bine Happy , cateva migdale sau nuci sau caju, eventual cu un iaurt micut sau o bucatica mica mica de carne. Poti roade si 1-2 morcovi, 1 gulie.

Laura, nici eu nu stiam. Mersi .

Baby boom, dupa efort este ok, indiferent de ora. E bine cu repulsia aia, rau nu-ti face sigur.

Mergi la inceput