Nou stil de viatza (294)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Hello!
Nu-s prea bine azi, invazia lunara a aterizat ieri si sunt mega varza. Calciu nu pot lua ca imi provoaca greata. Ma tarshai si eu pe-aici.

Nu am dat raportul la kg: cantarit ieri seara 52 kg.

Fost la panou ieri, mai bagat cateva abdomene, nu tare multe, ca ma deranjau nitel ovarele..

Si eu mi-am alaptat pitica 2 ani si 5 luni..cam multicel, dar asa a fost sa fie si a fost perfect
...ma gandesc la bebe 2 si astept sa prind curaj

Zuzi, tocmai, nu s-a putut fara antibiotic. Ziceam ca am scapat fara el la toate racelile de pana acum. Culmea nervilor mei se datoreaza faptului ca plomba i-a fost pusa la o clinica foarte buna, cica...en fin, nu mai zic, ca ma oftic si mai rau

Revin cu meniul ca am niste treaba

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza frumoaselor. Vad ca miroase a primavara. Toate stilatele vor sa se faca frumoase la coafor. Pe luna viitoare o sa-mi fac si eu o programare.

Meniul de ieri a fost asa:
MD - 1 brownie (am mancat-o inainte sa va citesc, nu dati cu rosii) + Cafea cu lapte
G: o banana
P - 2 felii de pizza integrala cu branza ricotta, spanac si piept de pui + 3 Bucati de aripioare (1 1/2 aripioare)
G: morcovei 200 gr.
C: 1 felie de pizza ca cea de la pranz + o felie mica ( groasa cat degetul de www.laroccacakes.com/product/detail/cakes10.html" target="_blank">tort.

Hope am admirat ochisorii lui Edward ar si pe-ai tai. Multumim de poze.

Dordia ma bucur ca ne-ai mai scris si sanatate multa. Sper sa reusesti sa te odihnasti mai mult cand se mareste ziua.

Violeta cu Dumnezeu inainte si-o sa fie bine ai sa vezi.

Gusta trebuie luata atitudine. Nu se poate sa se intample asa ceva intr-o scoala si nimeni sa nu faca nimic. Te-am mai intrebat: Nu exista sistemul de suspendare se l ascoala pentru o perioada scurta de time. de la 1,2,3 zile la o saptamana? Ar trebui sa sugerezi aceasta " pedeapsa" diretoarei. Poate atunci or sa ia si parintii baiatului atitudine. Of, ca-i tare greu sa nu poati face nimic in astfel de cazuri. Sper sa nu fie nimic grav cu sanatatea ta. Va pe-amandoua.

Tumpi ai terminat baile? Nu vii si la mine? Ai grija ca uite ce zic fetele, daca tot ai pofte macar satisfati-le cu deserturi high-class. Eu am retinut asta si asa ca de-acum incolo asa o sa procedez.

Gabi felicitari pentru mobila. Usor, usor se termina si proiectul asta...dar apar altele mai interesante. Bine c-a trecut raceala.

Lou am citit si eu ceva de genul 6.5 kg dar parca am vazut si niste ... inainte , alea ce mai reprezinta? Tu sa fii sanatoasa caci kg. extra se duc ele mai devreme sau mai tarziu.

Baby-Boom scuze, am citit aiurea ieri.

Sabina ce faci pana la urma, mergi azi sau maine la coafor?

Ruxi avem sanse sa te vedem cu suvite azi?

Datin de ce esti tu asa "intoarsa" in ultima vreme? Care-i baiul? Nu face bine la ten si la dieta starea asta.

S-aveti o zi excelenta. Va pe toate si revin.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna stilatelor! Vad ca azi e ziua de coafor...acusi am venit si eu, ma simt ca un nou nascut. Imediat pun si poze, sa ma vedeti in toata splendoarea mea

Cuscra, imi pare rau ca ai probleme iar cu Mara...of, sper sa se rezolve curand

Mergi la inceput

Poze cu noua tunsoare...astept impresii

http://family.webshots.com/album/577113401ahnFWZ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

ooo ce schimbare
fff fain iti sta

Azi vad ca am avut amandoua zi de coafor.
Ma "poznez" si io acusi, eu mi-am scimbat culoarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

Am discutat cu mama respectiva si sper ca a inteles ,ca eu nu stiu cum as putea sa mai fiu diplomata.

Cuscra imi place tunsoare, si iti sta super, dar acuma intrebare il intorci singura sau sta el asa?

Hopes astept si de la tine poza.

Sabina am inteles.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Salutare gagici

Acu am ajuns si eu acasa.. Am avut o gramada de facut la servici

Gabi am 26 saptamani + 4 zile (azi) deci cu 3 saptamani mai mult decat citisei tu :)) Nasc la sfarsitul lui iunie

Si daca iau 15-17 kg e ok pt mine, ca n-as vrea sa le dau chiar toate jos Dar (mai) toate s-au asezat pe burtica

Mai intru mai tarziu sa va mai scriu.. Ma duc sa pap

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Hopes, merci Astept sa te vad si pe tine.
Cuscra, merci Asa l-a asezat stilistul, dar cred ca asa se va aseza si singur, bine ajutat cu un pic de spuma. Parul meu este ondulat si asta este tunsoarea cea mai potrivita acestui fel de par. Poate dupa discutia cu mama baiatului va fi mai bine.

Maine vroiam sa fac curat, dar este sarbatoare asa ca m-am razgandit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Am disparut ca magarul in ceata...s-au precipitat lucrurile in ultima vreme...la sala nu am mai ajuns...din cauza sedintelor sotului ...sper totusi sa ajung...daca nu o sa ma duc dimineata.

Azi am mancat un avocado cu rosii cherry...A fost delicios...era super copt si i-am pus decat sare, ulei si lamaie. l-am combinat cu o bruscheta cu ciuperci si niste ananas...Un deliciu!

Ca sa inchei seara bine pap cartofi cu varza si muraturi
si ma uit la hbo ca e preferata mea cu Leo

Va pup si sper sa mai intru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Crys, sa-ti fie de bine cirliontii, iti sta bine.

Sabina, m-am indragostit de pantofiori, mai ales de cei rosii! Mai aveau si alte culori, albastri de exemplu?

Raportez si eu cu intirziere: 67.2 kg. Da cu plus dar asta e, incerc sa echilibrez balanta.

Meniul de azi:
MD: 2 felii de piine graham cu brinza de vaci, 1 ness frecat cu 1 lingurita de miere.
P: un sandvis: 2 felii de piine neagra cu pateu vegetal, tofu prajit (150g), si o bucatica de castravete.
Gustare: 1 banana.
C: 1 cartof fiert peste care am pus 1 lingura de sos de soia, 1 copan de pui prajit, o salata mare (ridiche, rosie, castravete si ceapa verde + ulei de masline, sare si otet).
La prinz n-am putut sa maninc altceva ca eram la scoala asa ca sandvisul e singura optiune.
Probabil ca o sa mai maninc un iaurt cu niste miez de nuca, imi place tare mult combinatia - am incercat-o dupa ce am citit-o aici la subiect dar nu mai stiu cine a zis de ea. Si eventual o portocala.
Habar n-am cite calorii sint in total dar banuiesc ca n-am sarit calul.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput