Nou stil de viatza (294)
Raspunsuri - Pagina 6
Sabina spune:
Tumpi, da chiar vroiam sa zic ca mi s-a parut ca ai manact cel putin prea putin ieri;)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
tumpi spune:
Sabina, eu la 1200-1300 ma simt bine,plus ca simteam oricum ca am mancat mult,da las ca azi mananc orez si recuperez
Mai are omu si pofte,asa ca azi la micul dejun am orez fiert cu fructe de padure.Atat de mult imi place cand facea bunica Dumnezeu sa o ierte orez si impartea si coliva...off
Mi-a trecut prin minte acum,dar italienii care mananca pasta in fiecare zi?cum e, nu-s carbohidrati?si unii arata chiar bine
Fetele,bafta la coafoare azi.Imi salvez si eu fizura care o vreau si poate pana vin in tara ma hotarasc.N-ar fi nici o pb pe aici cu culoare,ca astea oricum sunt duse
Edit, ca mi-am adus aminte, tu pana la ce varsta l-ai alaptat pe Ghe?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Sabina spune:
eu cred ca pastele integrale sunt misto, combinate cu tot felu de legume.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina spune:
2 ani 2 luni si 20 de zile :)
Fix pana in ziua internarii din 26 noiembrie.
la Sofia un an si 8 luni.
Cum mi-am alaptat copiii
gusta spune:
Buna.
gabriela azi i-am zis sa ii dea drumul ca nu e normal sa o bata si el gura mare la mine ca cine sunt eu.Azi ma discut cu maicasa ca numai pot,nici nu stiu cum stau acuma acasa cand ma gandesc ca la puiul meu i se poate intampla ceva.
Sabina imi zici si mie cum e cu testele genetice.
Tumpi cand o sa am nevoie de pumni stransi strig tare de tot.
Vreau si eu vopsit ca arat ca o maimutica
Marilena si Mara Augusta
Sabina spune:
n-am facut teste genetice, am facut teste imunologice.
Adica nu mi se analizeaza adn, ca n-au de ce.
Ci se calculeaza tot felul de autoanticorpi din sange, specifici pt anume boli.
Eu am un singur tip de autoanticorpi in cantitate mare: unii care imi mananca hematiile (globulele rosii).
Asa pierd eu fierul sa zicem, in limbaj popular, cu toate pericolele care decurg de acolo.
iti tin pumnii azic and vorbesti cu mama copilasului.
Sa fii f calma si fara sa acuzi, spui permanent cat sufera copilul tau, ca o sensibilizezi si sa ii fii deasupra.
Cum mi-am alaptat copiii
tumpi spune:
Sabinelul,paste integrale prea putini mananca.Adevarul e ca si mie imi plac,da la un moment data in 8 luni cat am stat in Italia mi se luase de pasta,dar sincer in lunilea astea am luat 2kg doar cat am luat in primele 2 luni de Germania
Aseara sotului i se facuse de paste cu negru de sepie,pana la urma a ajuns sa manance carnati pe gratar cu dovlecei,tot pe gratar, dupa juma de ora s-a bagat la culcare si asa face de multe ori,da pe cuvant daca se aseaza ceva pe el.
Oho, ai alaptat ceva.Intrebam ca sora mea ar intarca-o pe aia mica,fiinca in curand va tb sa se intoarca la munca si picea e mereu cu mainile la ea in tizi.Bine macar ca are lapte, pe prima cred ca doar 3 luni a alaptat-o(dar deh pe vremuri si dr spuneau ca 3 luni e ok)
Marilena, aici suntem,daor da o strigare.
Gata fug, ma duc sa spal baile pana se trezeste al meu.Mai aterizez pe seara.
Sabina spune:
pai cat are cea mica?
eu zic sa nu o intarce, pt ca se va intarca de la sine datorita faptului ca mama ei va lipsi de acasa.
O sa se intarce treptat.
Eu sunt pt alaptat cat face placere partilor, si fara chinuit copilul din cauza prejudecatilor.
cat esti acasa ii dai, cat esti la servici asta e.
Io-s mai hippy asa;)
Cum mi-am alaptat copiii
tumpi spune:
hai ca n-am plecat .Are 1,5 luni, nici ea n-ar intarca-o,da asta mica sta tot timpul ca mainile prin bluza,egal ca vrea sa suga sau nu, ii place sa se joace acolo,plus ca daca nu-i atenta i le scoate pe afara si e nasol daca mai e si pers straine prin zona.Plus ca-i foarte lipta de masa.
In perioada sarbatorilor a mai lucrat ea,dar dimineata inainte sa plece si seara la venire tot ii dadea sa suga.A mai avut o tentativa de intarcare in decembrie cand a fost internata cu fata cea mare,da a tb mama sa vina cu fata la spital ca i se umplusera si nu se putea mulge.
Oricum e funny sor-mea, cu ditamai capra cat ea de mare si o caprita atarnata de tzizi.Da macar cu asta mica pare si ea o femeie de varsta normala cu copil, ca la prima fata toata lumea o compatimea ca vai ce fetita cu copil, iar ea avea 23 de ani.
Gata acus chiar fug
violeta70 spune:
Buna ziua Stilatelor!
Azi este o zi superba la Bucuresti, sper sa o tina tot asa!
Tumpi nu doctora mi-a recomandat HSG eu am intrebat-o daca n-ar fi bine sa mai fac odata. In felul asta vad clar cum este trompa desfundata in iulie anul trecut. Cel mai probabil este infundata, insa alta modalitate de a verifica nu exista. Decizia a fost a mea, in nici un caz a doctorei. Dar iti multumesc pentru atentia ta
Marilena imi pare rau pentru ce se intampla cu cea mica. Nu este normal. Iar tu ai grija de tine cu sanatatea. Este cea mai importanta.
TLaura
Delia, Carmen, Zuzilici, Puskin, Gabi, Criscosty, Sabina, EftimieC, si toate celelalte fete....si nu in ultimul rand Tzuni