Nou stil de viatza (294)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Anda, multumesc mult pentru oferta . Am gasit insa pe net un magazin foarte aproape de casa mea (Pukka Food, langa Cismigiu) si zilele astea dau o fuga pana acolo ca scriau ca au si cocoa nibs. Mini-tortul tau cu ciocolata arata ffff apetisant .

Cellia, nu mai bine ne spui si noua cam care e meniul tau zilnic? Cata miscare faci? Si lasa prajiturile in pace , ca scopul e sa mergi in jos, nu in sus .

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, fete dragi.
Celia, bine ai venit ! Cum au spus si fetele, s-ar putea sa fie o faza de platou. Important e sa continui cu alimentatia supravegheata si cu sportul.
Anda, felicitari !
Sabinel, tu esti mai bine ?
Marilena, sper din suflet sa fie doar o alarma falsa.

Mi-am facut de cap in week-end, am mincat cam mult (dar bun rau). La noi s-a facut mai rece, sper sa se faca soare inapoi, caci plecam in vacanta miercuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Fost la medic, am antibiotic...eram sigura Am un diagnostic lunggggg. In fine, sper sa-mi revin pana la Paste, nici nu pot inghiti.

Celia, bine ai venit si succes
Sabinelu astept sa te vad in poze.
Anda, super arata torturile

Zilele astea nu scriu meniul, fiindca voi bea multe ceaiuri si voi manca nu stiu ce...rabdari prajite Mi-am pus de o supa de legume...asa ca ceai si supa sapt.asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Cuscra rabdari prajite sa stii ca vreau si eu.Sanatate multa.

Mik.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Cuscra, iti trimit eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Cris, sanantate multa.

Eu n-am chef mai de nimic, anul asta de Pasti parca n-as face mai nimic, cred ca e prima data cand n-am chef de pregatiri.Cred ca doar rosesc oo si fac niste cozonc ca suntem invitati la niste amici.

Abia astept sa ajung in tara si nu.Astept ca avreau sa mananc urzici si loboda, n-astept pt multe alte motive.

A aparut loboda fetele?

Crys, pe unde e stilistul asta al tau?

Cand vin in tara, cine vrea sa vina la o intalneala intre fete stilate?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Tumpi mi-ar face mare placere sa ne vedem cand vii...sper sa pot. Stilistul meu este prin Berceni, pe langa spitalul Bagdazar-Arseni. Cand ai zis ca vii?
Laura, maine iti trimit adresa si nr. de telefon al stilistului, am uitat cartea de vizita la servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

ioi Cris, departe, departe , in capatul opus fata de unde stau eu.
Vad eu, merg la tipa la care am fost si anul trecut,sper sa reuseasca sa-mi faca ce vreau.
Spre sf saptamanii sunt deja in Bucuresti.In we avem o petrecere si pana duminica s-ar putea sa fiu cam full ca am mult de alergat,dar de luni in functie de cum poate lumea sunt disponibila

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna seara, doamnelor!

Va invit sa continuam la capitolul 295

Mergi la inceput