Nou stil de viatza (294)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Mephala, Crys din Ro, tLaura, Gabrielama, Marilena, puskin, Hopes, tumpi, Adriana (violeta70), Louisea, Delidana, Florina, Happy, va multumesc de urari pentru al meu baiat mare !
E tare fericit ca e ziua lui.
Cel mijlociu i-a facut cadou una din jucariile lui de Lego .
Tortul il vom minca la masa de seara, caci ma intorc inainte de 5, ii duc la tenis, facem dus, lectiile si apoi o sa avem timp de petrecut.

Sa va mai spun ca are 12 ani si e deja mai inalt ca mine !
Sunt mindra tare de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

la m lti ani fericiti Guilhem!
Mi se pare asa frumos ca e nascut de Sarbatoare.
Sa-ti traiasca baiatul, Mik!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Sabina !
Si cel mijlociu e nascut tot in zi de mare sarbatoare.
Nuami cea mica a venit pe lume de Sf Ignat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

La multi ani, Guilhem! Sa fii sanatos si sa ai parte de mult noroc!Mik sa-ti traiasca copii si sa-ti aduca numai bucurii!
Vikinga jos palaria!Ce copii frumosi faci!
Si Edi al meu a avut icter prelungit si era galben ca un chinez
PS.Azi se fac 7 ani de la botezul lui Ce emotie!
Gusta nu poti face niste valuri pe la scoala si sa-i ameninti ca dai institutia in judecata ca nu se ocupa cum trebuie de copii?La noi merge.Ba chiar poti sa te zburlesti putin si la parintii baiatului, ca a cam depasit masura.
Criss imi place noua ta tunsoare Iti da un aer fresh, cum spunea cineva...
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut! Am o saptamana foarte naspa, din multe puncte de vedere, asa ca ma concentrez doar sa trec cu bine peste ea. Clar las pentru aprilie urmatorul target de slabit ... atunci o sa vreau neaparat sa mai dau jos 2 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna fetele!
Mik, sa va traiasca Guilhem, la multi ani, sa fie sanatos si norocos!

multumesc de urarile de sanatate pt Luca, nu i-a trecut, dupa ce luni-marti a stat acasa, ieri l-am trimis la gradi, si azi dimineata cand ieseam pe usa imbracati sa mergem la gradi, mi-a zis ca il doare urechea...l-am lasat acasa si cand s-a trezit dupa-masa din somn avea febra 39.1, am fost la dr ne-a zis ca e otita...mi-a scris antibiotic dar a zis sa mai astept pana maine si daca are si maine febra atunci sa ii dau.

Vik ti-am mai zis eu ca esti faina, dar iti mai zic, si copii la fel niste frumosi.
Crys oau ce schimbare, imi place tare mult cum te-ai facut si se vede si ca ai slabit ft mult... ce-a zis sotul tau cand te-a vazut? tu stii sa ti-l aranjezi? de fapt tu ai natural, nu? eu sunt antitalent in ceea ce priveste aranjatul parului. trebuie sa ma vopsesc si eu si am tot stat in dubii daca suvitze sau morcov, am optat pt morcov, dar nu mi se prinde asa bine, adica iese mai inchis decat cum vreau eu, ar trebui mai intai o tura de suvite sa mi-l deschida si apoi morcoveatza. cred ca ma fac maine seara.
Marilena imi pare rau ca o enerveaza baiatul ala rau pe Mara, eu l-am certat pe un coleg de-a lui Marc saptamana trecuta ca am vazut ca il impingea pe Marc in holul scolii, am strigat cam dur la el, dar merita.
Hopes ce dulce e Edi, si tu arati ft fain.

de maine vin ploile si se raceste aici.
mi-am luat salcie azi si cand am pus-o in vaza, m-am gandit la tine Marilena, stiu ca si tu iti pui. trebuie sa o impodobim cu outze de Pasti.

va pe toate, nu stiu cand mai vin .
lou concediu placut in ro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

A fost azi o vreme superba, mai mult plecata am fost, normal doar era sarbatoare ce era sa fac.

Asa ca la pranz n-am apucat sa mananc, iar meniul meu arata cam asa:

MD: cafea(ora 9),iar MD propriu zis la 11,30:un ceai,jumatate ardei gras cu frische käse amestecata cu partea verde de la ceapa(doar putin de gust) si 2 bucati de camembert
Gustare1:un patratel cioco neagra
Gustare2:un rotocol din ala turcesc(nu-s cum se numeste) insiropa + o cafea
Cina: pastrav umplut cu verdeata la cuptor + piure de conopida si morcov + salata verde
Desert:2 buc mici de baclava

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va multumesc pt raspunsuri.

meniul meu azi:
dimi : pastrama de piept de pui 40 gr , cu 2 rosioare si putina branzica si 25 gr paine. plus 2 clatite cu gem

pranz: supica de pui cu taitei de casa

gustare: o banana 100 gr

cina (ora 17.30) : piept de pui la gratar (60 gr) cu fasole verde si usturoi si cu sos de iaurt cu usturoi si marar. plus jumate de felie de pizza...

am fost si la aerobic mixt astazi (pilates, tae bo si cardio) iar acum as manca un mar sau o porto......ce sa fac??? mai bag un pahar de apa sau mananc marul??

in ultimul timp beau la apa , aprox 4 l/zi....nu e prea mult??? nu beau fortat...ci de cate ori ajung pe la bucatarie mai beau cate un pahar..

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna ziua tuturor.

Mik sa-ti traiasca baiatul sanatos, nosrocos si voios. Guilhem si petrecere frumoasa.
Si daca dai ceva de baut sa sti ca eu optez pentru o margarita meseriasa, dar ca sa mai tai din calorii ma multumesc si cu shot de tequila cu lime si sare.

Gusta sper sa fie ai bine acum c-ai discutat cu mama lui direct. Poate se indreapta lucrurile.

Crys te-avatajeaza tare bine tunsoarea si suvitele.

Laura sanatate multa lui Andrei.

Lou pai stai tare bine cu kg. Mare minune sa nu iei doar vreo 10-12 in total pana nasti.

Gabi sanatate multa. Sper sa-ti treaca raceala fara prea multe medicamente.

Tumpi cand ai de gand sa pleci in ro?

Happy multumim de exercitii si felicitari pentru pilates.

Danitin sper sa se termine saptamana la tine cu bine si mai sper sa nu fie toata starea aceasta din cauza dietei.

Hope ce s-a intamplat cu poza ta? N-ai putut s-o developezi?

Mihaser pai eu zic sa faci programare sotului c-o sedinta cu copii. Asa poate reusesti s-ajungi la sala.

Violeta multumesc c-ai adus-o si pe Dordia pe la noi. Cand crezi c-o s-o mai vedem pe-aici?

CarmenE care mai e viatza ta?

Ioana servici usor.

Mephala multumesc de tratatie si inca mai astept poze.

Anda succes la concurs si asteptam poze de la el.

Vik

Delia iti multumesc si tie de gustare.

O seara buna tuturor.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

LA MULTI ANI Guilhem, flacau de MIk!!!

LA MULTI ANI Cristian, flacau de Mihaser!!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput