Licurici de ianuarie-februarie 2009 (98)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Am facut RMN, nu stiu rezultatele, maine dimineata le iau. Macar mi-am luat grija procedurii in sine, care m-a terorizat. Pana la urma nu a fost chiar atat de cumplit cum ma asteptam, a durat cam 25 minute, inauntru era lumina (eu credeam ca e bezna), zgomotele nu erau prea suparatoare, am avut un fel de suport la cap in care am stat confortabil si care m-a ajutat sa nu mi-l misc si deasupra ochilor aveam o oglinda in care vedeam incaperea (cu geam) unde statea asistenta si tipul care manevra aparatul si faptul ca ii vedeam acolo ma linistea.

Ieri am mai avut o patanie, Ioana a fost la balet unde lectiile se fac pe o scena inalta, care are la margine o bara. Jos este locul unde stau parintii, sunt vestiare, etc. Inainte de lectie are idiotul obicei sa se dea "uta" pe bara aia, cu toate ca si eu si maica-mea ii spunem intr-una sa nu mai faca asa. Mama sta in fata ei sa nu cada, dar ieri a fugit in partea cealalta si pana sa ajunga mama acolo s-a dat si a cazut, i-au alunecat mainile pe bara si a picat jos, cam 1,40 - 1,50 m. Dar va dati seama ce busitura a luat, ca avea elan de la datul pe bara si a cazut departe de scena. Mama a incremenit si la fel toti ceilalti parinti/bunici. Noroc ca s-a ales doar cu o lovitura zdravana la noada si o zgarietura imensa la mana.

cristi iti tin pumnii sa fie totul bine.

Am vazut doi baieti tare scumpi, pe Andrei de ciufik si pe Vladut al annei.

Vad ca vorbiti de programul de masa.
Nadia mananca asa:
- dimineata, la trezire, pe la 6,30-7 - lapte cam 240 ml;
- la 11 fructe
- la pranz - supa si pure cu carne, peste, ou sau ficatel;
- la 5 - iaurt cu cereale sau budinci de la Humana
- la 8 - lapte cu cereale.
Intre mesele de 5 si de 8 mai roade cate un biscuite sau o felie de paine sau niste fructe.
De culcat, se culca la 8,30 si doarme bine pana la 6,30 dimineata.
Am incercat de cateva ori sa ii dau o cina mai consistenta dar nu a vrut sa manance, iar atunci cand a vrut a mancat putin din respectiva cina si apoi nu a mai baut de loc lapte.
Cum nu se trezeste de foame banuies ca ii ajunge atat.

andra Nadia la 1 an si 2 luni avea 72 cm si 8 kg. Ioana la 5 ani jumate are aceeasi greutate cu multi copii de 3 ani. Dar pediatra in care am mare incredere ne-a zis, la fel ca si tie, ca nu conteaza cat de grasi sunt ci sa fie sanatosi. Exista copii bolnavi si printre cei grasi si printre cei slabi in egala masura si greutatea nu e nicidecum un criteriu pentru masurarea starii de sanatate.
Apoi exista si latura genetica, daca parintii sunt micuti si slabi, exista mari sanse sa fie si copiii la fel. Eu de exemplu am 1,62 cm si 47 de kg asa ca nu ma astept ca ele sa fie prea grase sau prea inalte.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RODY77 spune:

Buna fetelor, am si eu un baietel de 1 an si aproape 3 luni. Il alaptez dar in curand as vrea sa-l intarc dar nu vrea sa bea lapte. Nu vrea formula sau lapte de vaca, am incercat cu biberonul, canita cu cioc,lingurita, nu vrea si pace. Dar cand e
Poate cineva sa-mi dea un sfat?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Uitati cateva poze
DE LA ZIUA MEA

Cat de haios e Carol!!!!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput
Mergi la inceput