LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *183*
Raspunsuri - Pagina 9
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saby ..... in schimb azi Maiuta mea s-a asezat singura pe olita fara sa-i spun eu dupa masa de pranz si se scremea toata, numai ca eu nu am fost pe faza iar ea saracuta incerca sa-mi spuna ca vrea kk, asa ca facut in pampers, deci cred ca pot sa spun ca s-a obisnuit cu olita cred.... |
nu-i asa ca simti ca ti-a crescut puiul???? si eu am facut la fel cand a cerut prima data singurel la olita; adica acum 6 zile; si de atunci cere singurel in fiecare zi cand vrea sa faca kk.... si eu ma disper ca mi-a crescut mutzuniciul si nu-mi amintesc cand
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplyana_m Si tot in carnet spune ca intre 13 si 15 luni se face si ROR (in carnet e RRO) si SE ADMINISTREAZA SIMULTAN si este vaccinare OBLIGATORIE. |
ce scrie acolo ca se administreaza simultan sunt componentele R+O+R.... doar ca unii medici au inteles din asta ca se administreaza simultan cu infarixul/pentaximul
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
Iulia Alexandra
Ian Alexandru
Alexandru Raul
Izia
Ana Miruna
Keutu
Mara
Doranna, Inapreda, Carla28, Chatonel, Claudela, Kea, Dannnah
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
Mihaela
Simona
multi sa fiti fericite langa minunile voastre si iubite din plin toata viata.
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume
olishka spune:
Buna dimineata!!!
LA MULTI ANI IULIA ALEXANDRA, IAN ALEXANDRU, ALEXANDRU RAUL, IZIA, ANA MIRUNA, KEUTU, MARA!!! Sa fiti voiosi si sanatosi!!!
Mamicilor multe
LA MULTI ANI MIHAELA si SIMONA!!! Sa va bucurati mereu de puiutii vostri
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
Am fost la intalnire si a fost tare frumos. Am stat pana s-a intunecat afara. Am cunoscut-o pe Anka si pe copilasii ei dulci Arald m-a cucerit cu pletele lui. Am cunoscut-o si pe Monnvas cu "blondinul" Chiscuta care este mai vitamina decat Vitamina Nu sta deloc locului si este tare haios...face niste mutrite Si are niste ochi superbi Mi-a placut mult cum alerga cu macaroanele in mana
Gaza mica iarasi m-a cucerit...si nu numai pe mine. De data asta l-a cucerit si pe Vitamina. L-a pupat de l-a albit (am si dovezi ). David a povestit toata seara cu Vitamina...muuulte au discutat, dar noi n-am inteles nimic
va rog sa mai organizati astfel de iesiri caci eu vin la toate, mai ales ca acum vine si socrella si sta 1 luna Plec dimineata si ma intorc seara
Fug sa urc pozele caci nu am putut mai repede. David era frant si mi-a adormit in scaunul de masina. A dormit pana acasa si apoi a fost fresh pana pe la 11-12.
olishka spune:
Monnvas, Gaza si Ank va multumesc ca nu m-ati lasat sa mor astazi de foame Acum m-am invatat si-mi iau eu de acasa cate ceva. Dar biscuitii facuti de Mona au fost Si lui David iau placut mult.
olishka spune:
Anca mi-a fost dor de postarile tale
Carmenada multi sa va afceti bine!
Novus si noi suntem in acelasi stadiu ca si voi la cap dinti. Se chinuie al 4-lea sa sparga.
olishka spune:
Am vazut poze cu 3 flacai frumosi: Cezar, Luca si Theo