LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *183*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

FLORIC, uite cum am inteles eu ca sta treaba cu vaccinurile alea. E posibil sa aberez, dar spun pentru ca se discuta de multa vreme si nu s-a mai facut lumina...
Deci: Infanrix Hexa contine 6 vaccinuri, iar Infanrix Penta contine 5. Infanrix Penta = Pentaxim, dar difera producatorul (Infanrix e englezesc, Pentaxim e frantuzesc). In schema de vaccinare Infanrix se face cand Penta cand Hexa pt ca al 6-lea de la Hexa e ceva antihepatita B. Tot ala anti hepatita se face si la nastere, in maternitate. Asta antihepatita trebuie sa se faca de 3 ori, inclusiv ala din maternitate. De aici rezulta ca se face hexa de doua ori, restul penta.
La schema Pentaxim e mai simplu pt ca ala al 6-lea se face separat, adica Pentaxim + inca o intepatura.
Cei care au ales Infanrix au facut-o si pt ca inteapa copilul de mai putine ori.
Si te-am lamurit bustean. Cel mai bine e sa studiezi carnetul de vaccinari, mie mi se pare foarte simplu cu carnetul in fata. Si tot in carnet spune ca intre 13 si 15 luni se face si ROR (in carnet e RRO) si SE ADMINISTREAZA SIMULTAN si este vaccinare OBLIGATORIE. Medicii astia au pareri si pareri, eu ma iau dupa carnet, nu dupa explicatiile lor, ca ma ametesc de cap.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby
Una simpla, am luat-o din Metro si avea si o muzicuta dar acum nu mai merge .
Au ajuns banii?

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mersi
De banuti ma uit maine dar sigur au ajuns

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Fetelor, ma confrunt cu o problemutza...Nu stiu exact unde sa o incadrez...la normal sau la rasfatz.

Rares aproape mereu a primit dupa ce a intins mana. De cele mai multe ori eu stau langa el si ce vrea aia face, cu limitarile de rigoare (nu il las sa se arunce pe fereastra, sau sa isi taie venele, etc). De ceva vreme, adica mai exact de cand a prins el gustul de mishunat prin casa si descoperiri a venit si vremea lui NU. Spus frumos, calm, initial. Apoi, mai raspicat. De o bucata de vreme, cand ii interzic ceva (de 2 zile il testez la orice) incepe sa chitaie si ...ISI TRAGE CU PALMA PESTE FATZA...Se vede clar ca e o forma de protest, de manifestare nervoasa, dar de unde ideea asta??????? Si apoi incepe un plans isteric de se lasa cu tuse, inecaturi si alte trasnai (faza cu plansul e mai mult cand e obosit).

Initial, am pus pe seama ca io iesi vreo masea, vreun dinte si e mai tant si nervos, dar v-am spus ca l-am testat zilele trecute, daca il las sa faca ce vrea, nu ii mai iese nici un dinte.
Ce sa fac?

Ca sa nu mai spun ca saptamana trecuta avea o placere deosebita sa ne traga si noua cu palmele peste fata si cu jucariile. Dar, vreau sa ma intelegeti, ca avea intentia de a lovi. Adica din joc se oprea si lua o jucaria si venea ...jap in cap...Eu nu inteleg de unde ideea asta de a lovi si de a se lovi. Singurele loviri el le-a primit cand a luat contact cu solul si apoi cand bate cu palmele in masa sau in perete, cand se joaca. Dar atunci se vede clar ca se joaca , nu e nervos.
MAi sudiez problema dar nu stiu cum sa o abordez.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Floric, complicata situatie, chiar nu stiu ce sa zic dar cred ca e doar o faza

Fetele de la intalneala de azi nici o dovada ??

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Fetelor, nu uitati de Intalneala de la Sighisoara 21-23 mai

http://www.dracul.ro/ 140 ron/camera

Mai astept confirmare de la : Iuca, Cris_tinaus, Adee, Joanna precum si alte inscrieri

Miercuri platesc avansul pt primele camere

Acestea fiind zise, fug la

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Revin mai tirziu.
Akum merg in bucatarie sa citesc...revista Tango.
E o revista pe care am indragit-o, inca de la aparitie -pt. ca eu o gasesc misto pe Alice Nastase si nutresc aceleasi sentimente si pentru scrierile ei!-si pe care n-am mai citit-o de foooooarte multa vreme, de pe la inceputurile sarcinii cred; azi, am tresarit cind am zarit-o, intimplator, in stand si m-am cadoristit de aniversare; si in seara asta ma rasfat rasfoind-o, linga un pahar de vin alb si vreo 2, 3 tigari

Gina lu' Ian (23 martie 2009)

89 de poze noi cu Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Floricuite ce cred eu, este posibil sa nu am dreptate...dar cred ca faza cu datul palmelor in alti sau chiar lui este posibil sa-i placa zgomotul produs de palmuta lui in contact cu diverse si atunci inceraca si cu persoanele din jur sau cu ei. Uite Maia mea azi mi-a tras vreo doua palme de mi-au tremurat dintii si a inceput sa rada, eu i-am luat manuta si i-am pus-o pe obrazul meu si am inceput sa mangai si sa-i explic pe un ton foarte domol si suav atat cat pricepe ea ca nu trebuie sa faca asa si ca trebuie sa mangaie si sa iubeasca, eu si cu jucariile ii spun acelas lucru chiar o indemn sa imi arate cum iubeste ea papuselele aunci cand o vad ca e brutala artandu-i eu cu se face si de cele mai multe ori se opreste si isi pune capul pe papusa respectiva si o strange in brate .
Cat despre toane daca am inteles bine in momentul cand nu vrei sa faca ceva cel mai bine e sa-i distragi repede atentia cu altcea care sti ca ii poate capta atentia.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Am intrat sa mai citesc din urma, dar am vazut armata de sarbatoriti de maine asa ca de jumate de ora scriu mesajul asta....
La multi ani pentru absolventii de maine, sa fie fericiti, sanatoi si norocosi :

Iulia Alexandra
Ian Alexandru
Alexandru Raul
Izia
Ana Miruna
Keutu
Mara

Doranna, Inapreda, Carla28, Chatonel, Claudela, Kea, Dannnah

pentru ultima aniversare bebelushasca :

Eva Maria
Teodora
Monica
Tudor

siiii dragelor:

Mihaelacg
Simonapro

multa sanatate, fericire si liniste alaturi de toti cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

IULIA ALEXANDRA
IAN IMPECABILU'
ALEXANDRU RAUL
IZIA DRAGOANA
ANA MIRUNA
KEUTU CHELIUTU
MARA

IAR PETNTRU MAMICILE Doranna, Inapreda, Carla28, Chatonel, Claudela, Kea, Dannnah
MULTISI MULTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

MIHAELA
SIMONA

Mergi la inceput