LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *183*
Raspunsuri - Pagina 4
mireal spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Ne-am vaccinat de un an. Fara ROR, dar acest fara ROR ne-a costat 1000 de nervi si o cearta sanatoasa cu medicul. Toata vaccinarea de fapt a fost o sursa infinita de nervi, iar mie mi-au revenit sentimentele pline de dragoste pentru medicii de familie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() If you can't say something nice, then don't say nothing at all"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jacksonhttp://pisigri.blogspot.com/Mami de Ilinca (5.03.2009) |
doranna spune:
| Citat: |
Doranna, te lamuresc eu acush: Iulia va fi un mare critic literar, pe unii treaba ei va fi sa-i foarfece, pe altii sa-ipieptene/perie. Deci ti-e clar de ce au aparut condeiul (pixul) si sonetele in context! Lantzul de argint indica faptul ca scrierile sale vor fi pretzioase! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 10luni Manole forever |
Ilinca,

mi-a placut foarte mult inter[retarea ta 

Mami fericita de
in curand
Iulia-Alexandra (23 martie 2009)Poze
Monnvas spune:
Prima de la intalneala ![]()
![]()
piticul meu deja rupe patul ![]()
![]()
![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
doranna spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mireal
Pisigri, spune-mi te rog i-ai facut Pentaximul sau Infanrix penta si noi trebuie sa-i facem miercuri. |
mireal,
daca te ajuta cu ceva, si noi am facut pentaxim, iar acum a zis doctora sa-i facem infanrix.
nu stiu daca are vreo leg. cu faptul ca dr. este colaboratoare cu s.e.n.s.i.b.l.u si ne-a dat o reteta plus un bon de reducere 7% valabil numai la aceasta farmacie...
Mami fericita de
in curand
Iulia-Alexandra (23 martie 2009)Poze
ank si bb spune:
a doua de la intalneala!
desi acasa sigur am ajuns primii, dar eram io rupta de foame si am oprit intai la bucatarie...
super intalnirea aceasta, mie una mi-a placut mult!
super mame, super flacai plus o domnisorica de mai toata admiratia... revin dupa ora 11, cand se culca inamicii...
si astept si pozele

mireal spune:
Am vazut toti copilasi, nu mai dau nume,fetitele devin din ce in ce mai cochete.Olga,mi-a placut cum ati taiat motul lui David.
Kea spune:
Fetele din Franta, nu exista la voi ceva eficient pt durerile de dintisori? Si asa ceva, pe langa o jucarie, mai poate sa-i ia taticul lui Luca. Aici sunt ceva globule homeopate foarte bune. Poate si acolo e ceva ce merita luat.
mireal spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui doranna
in curand Iulia-Alexandra (23 martie 2009) Poze |
Ela78 spune:
Olishka, am vazut pozele cu David, e delicios
I-ati luat deja motul?
Vrea se devina preot ca si fratele tau ![]()
Novus, am pus azi dimineata avansul de 100 RON pt. Sighisoara in contul tau, nu stiu daca ai primit mesajul 
Denisamada, felicitari pt.operatiunea olita. Noi inca nici nu i-am cumparat-o
I-am luat zilele astea o multime de jucarii si am stat mai mult pe-afara decat in casa, prin Herestrau, Moghioros, Pacii.
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
pisigri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mireal
Pisigri, spune-mi te rog i-ai facut Pentaximul sau Infanrix penta si noi trebuie sa-i facem miercuri. |
Pentaximul...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)