LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *183*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

doamne, ca si eu sunt dusa precum kea, cand am dat edit la postul anterior, am dat send modificari si forumul mi-a confirmat, insa eu am citit: "rasul schimbat cu success!"... si m-am gandit: ia uite mai, SI forumul s-a prins ca gresisem rasul!

Abia apoi am vazut ca scria raspunsul schimbat cu success...

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Fetelor va multumesc tare mult pentru urari, , mi-au mers la suflet, imi sunteti tare dragi, va si va fac cinste cu

Azi am incercat sa ma bucur de ziua mea si mi-a preluat sotul din sarcinile zilnice, evident ca a fost epuizat

Mi-am facut bilantul la 30 de ani( cu toate ca nu-i simt):implinita pe plan sentimental, familial nu mai spun, dar insa mai am de lucru la cariera, evident ca nu poti sa le ai pe toate in viata, dar o sa incerc sa fie bine si la capitolul asta, sper sa si reusesc.

Am vazut sarbatoriti frumusei foc si am savurat si torturile

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Am citit si eu link-ul dat de Anca si m-au uns la suflet postarile Vikingai pe care eu o admir

Asa frumos povesteste de parca ma si vad acolo si are dreptate in tot ceea ce zice, ma bucur ca intr-o proportie destul de mare asa stau lucrurile si in familia noastra (mai finisam acum unele detalii)

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Aaa, si ca zise kea de eticheta, am uitat sa va zic esentialul de la sedinta:

cand sa plec, evident ma grabeam, era fara 5 min si eu si bb3 nu eram imbracati, ba facuse si kk, asa ca dau fuga schimb pampersul, pun dresul [culmea, iar era ala gri pana-n gat] si iau de pe canapea blugii pt noi doi, si uitandu-ma la copil cum statea pe jos asteptand sa fie si el imbracat, zic sa ma imbrac eu prima sa nu se incinga bb pana sunt eu gata, si cu ochii la el ma aplec sa bag piciorul in blugi, si zic, domne dar ce naiba, iaaar m-am ingrasat? mai sa cad, din inertie si viteza, ca eram "precisa" ca nimeresc piciorul in pantalon, cand colo nu puteam, vad ca erau blugii lui asta micu... Asa e in viata, unele cu etichete de 6 M, altele cu 6 S

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

multumim frumos si pentru comentariile la foto (actuale si trecuta, ca-s cam in urma cu toate ) si va invitam la o felie de tort... e extra! DEsi io nu maninc dulciuri, din el am taiat o feliuta si pt mine, trebuia sa il gust, sa am si amintirile papilelor

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Io ma retrag la dar nu inainte de a ura LA MULTI ANI, sanatate, noroc si bucurii sarbatoritilor de maine:

Ariana
pentru mami Adee

si bebelusilor:

Sophiphi
Ana Katherina Gazulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Chato, hai ca si pe mine m-ai dat gata cu pozele. Pe cine sa laud mai intai? Pe sot nu-mi permit , tu esti o frumoasa si mereu vesela, iar pogo...ei bine, ea e superba. Privind pozele voastre, mi-am dat seama ca ati ales varianta perfecta de a sarbatori primul anisor de viata, e exact ce mi-as dori si eu pentru noi, doar ca stiu sigur ca nu voi putea pune in practica.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

multumim!
va veni si ziua in care o vei pune in practica , daca asta iti doresti.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ma harnicesc io cu un captol nou?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Pofta buna la vorbit si la sarbatorit in capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Am fost si noi azi la control, cred ca suntem printre cei mai pitici avem 73 cm si 8,500 kg, si am facut si vaccinuile - Infarix si Priorix.

Ma duc sa ma apuc de facut tort, ca maine ne chefuim

PS - Deci era bine cum am scris - toBogan M-am uitat si eu in Dex.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

11 LUNI

Mergi la inceput