LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *183*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Mai, eu cred ca ati inteles-o gresit pe vikinga. Chiar ea spune ca nu considera ca scopul femeii in viata e sa stea acasa si sa se ocupe exclusiv de copii. Eu am privit altfel postarile ei. Fericirea, din punctul ei de vedere (si al meu, de ce nu?) e sa gasesti acel om cu care sa intri in deplina armonie. Ca asta inseamna ca ea se ocupa de casa si copii si el aduce banul, nu ma deranjeaza cu nimic. La fel cum in alte familii poate fi exact invers. Totul e sa iti convina situatia si sa fie ambii de acord cu ea.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Eu as mai adauga la ce spui tu ca de fapt savureaza din plin perioada asta pentru ca la un moment dat, intr-un an sau doi se va intoarce sa lucreze (sau noi). D-asta ma dadeam eu cu capul de pereti...ca in loc sa imi dau seama ca altele se duc la serviciu ca n-au incotro eu ma dasu cu capul de pereti ca stau acasa (nu intotdeauna, ca imi trece repede) in loc sa ma bucur de perioada asta cu care in mod clar nu o sa mai intalnesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Ah, sa va zic! Eu stiu ca-s o aiurita de mare clasa dar ma uimesc chiar si pe mine! Azi vin de afara cu copilul, incalziti amandoi, pun ceva la facut repede pt sot, mancam in viteza ca deja copilul dadea semne de oboseala si mi-era ca adoarme inainte de a face poze cu tortul. Mi-era cald, arunc pulovarul de pe mine si ma uit repede in dulap, iau la repezeala o bluza ce mi-am cumparat-o destul de recent, nimic deosebit, asa mai de vara. Bun. Agitatie mare, barbatu-meu sa fixeze aparatul pe trepied, eu aranjam fructele pe tort, copilul tot pleca din camera, tot il aduceam, mai puneam o visina...
Sarbatoritul tot ar fi vrut sa puna degetul pe lumanarica ca nu mai vazuse asa ceva si pt ca nu-l lasam, i-a tras un picior. Nu-i bai, ca intorci tortul invers si in poza nu se vede. Buunnn!!!! Terminam sedinta foto, ii dau laptele, apar socrii, soacra manaca felia si vrea sa-si ia si la serviciu si sa-i duca si colegei, asta ca sa ma laud ce bun mi-a iesit. Barbatii n-au mancat ca cica nu merge cu bere. Si ma invart ca o gazda draguta in sus si-n jos, pleaca musafirii, adorm copilul si ne uitam la poze. In 80% se vede eticheta de la bluza, nu era eticheta aia cu pretul ci o banda lunga pe care scrie marimea, adica vreo 6 de M. Cum sa-i pun in album asa ceva? Cum o sa-i arate el nevestii pozele de cand era mic?

Si legat de nevasta, mi-a zis cineva ca cei cu doua "vartejuri" in cap o sa aiba doua neveste. Sa stiti si voi!

Keutu cheliutu

asta a fost tare. m-a bushit rasul de s-a trezit lumea-n casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Excursionistele vesele astept confirmari si inscrieri pt Intalneala de la Sighisoara 21-23 mai

- stiu ca stiti dar repet : http://www.dracul.ro/ 140 ron/camera

Nu au confirmat inca : Iuca, Cris_tinaus, Joanna, Adee

Maine fac rezervarea

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Ha, ha, Kea, ce m-ai distrat!
Eu zic sa nu-ti faci griji cu pozele, le photoshopezi si gata!
Noua nu ne arati fotografii cu eticheta faimoasa?

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mi-ai luat vorbele din gura !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Ah, sa va zic! Eu stiu ca-s o aiurita de mare clasa dar ma uimesc chiar si pe mine! Azi vin de afara cu copilul, incalziti amandoi, pun ceva la facut repede pt sot, mancam in viteza ca deja copilul dadea semne de oboseala si mi-era ca adoarme inainte de a face poze cu tortul. Mi-era cald, arunc pulovarul de pe mine si ma uit repede in dulap, iau la repezeala o bluza ce mi-am cumparat-o destul de recent, nimic deosebit, asa mai de vara. Bun. Agitatie mare, barbatu-meu sa fixeze aparatul pe trepied, eu aranjam fructele pe tort, copilul tot pleca din camera, tot il aduceam, mai puneam o visina...
Sarbatoritul tot ar fi vrut sa puna degetul pe lumanarica ca nu mai vazuse asa ceva si pt ca nu-l lasam, i-a tras un picior. Nu-i bai, ca intorci tortul invers si in poza nu se vede. Buunnn!!!! Terminam sedinta foto, ii dau laptele, apar socrii, soacra manaca felia si vrea sa-si ia si la serviciu si sa-i duca si colegei, asta ca sa ma laud ce bun mi-a iesit. Barbatii n-au mancat ca cica nu merge cu bere. Si ma invart ca o gazda draguta in sus si-n jos, pleaca musafirii, adorm copilul si ne uitam la poze. In 80% se vede eticheta de la bluza, nu era eticheta aia cu pretul ci o banda lunga pe care scrie marimea, adica vreo 6 de M. Cum sa-i pun in album asa ceva? Cum o sa-i arate el nevestii pozele de cand era mic?

Si legat de nevasta, mi-a zis cineva ca cei cu doua "vartejuri" in cap o sa aiba doua neveste. Sa stiti si voi!

Keutu cheliutu

Lasa ca nevasta o sa aiba oki numai pentru Keutu nu si pentru soacra. Important este ca v-ati simtit bine iar eticheta aia o sa-ti aminteasca cat de plina a fost ziua asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Fetelor, dragelor, uitai sa va multumesc de urarile de bine Imi gasiti voi o scuza, sper
Mii de multumiri si pentru urari si pentru complimente si gindurile bune!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

anmariame multe pentru cum ai explicat PERFECT pentru ce am vrut eu sa va dau linkul vikingai sa-l cititi.... adica, sa reflectati, sa va regasiti armonia, si apoi,..., sa va dati cu capul de pereti precum bianca

esti tare tare simpatica, bianca!
edit: nu iesea rasul, si era important!

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Chato, hai ca si pe mine m-ai dat gata cu pozele. Pe cine sa laud mai intai? Pe sot nu-mi permit , tu esti o frumoasa si mereu vesela, iar pogo...ei bine, ea e superba. Privind pozele voastre, mi-am dat seama ca ati ales varianta perfecta de a sarbatori primul anisor de viata, e exact ce mi-as dori si eu pentru noi, doar ca stiu sigur ca nu voi putea pune in practica.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

La multi ani frumoasei gascutze de 23!

Iulia Alexandra
Ian Alexandru
Alexandru Raul
Izia
Ana Miruna
Keutu
Mara

pentru mamici!

Simonapro

Admirat ghiocei la intalneala, cateva torturi, Izia in costum national, Chato chic.

Kea, vrem poze cu sarbatoritul, tortul si ...eticheta!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Anca, eu am mai citit postarile ei si armonia e cuvantul care le descrie perfect pe toate.Ce sa spun, sunt eu insami in cautarea ei, poate de asta imi si sare in ochi cand altii o obtin Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput