LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *183*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Citat:
citat din mesajul lui anamariameDe asta nu stiu ce sa mai cred. Cu dna de la laborator m-am inteles ca la urmatorul scaun prost sa mai duc o proba.
Da... recolteaza din zonele cu mucus si daca iese ceva, sa faca si antibiograma (normal ar fi sa faca fara sa le spui tu, dar eu mai stiu si cu normalitatea asta...!? ), ca sa nu bajbaim daca tot identificam crocodilul. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Greu am mai recuperat!Voi recolta exact asa, deocamdata astazi a facutfoarte bine, pe sa nu mai avem probleme. Eu am refuzat sa ii dau tratament pe ochi frumosi (adica ercefuryl-oricum am inteles ca e cam puternic pentu ficat, nu mai spun ca pe prospect scrie ca nu se da sub 6 ani), iar rezultatele au sosit foarte greu, si intre timp au trecut manifestarile. La acest ultim laborator unde am fost, au spus ca daca iese ceva, imi dau si antibiograma.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Si acum baietii, cu ale lor mamici - Inapreda, Carla28 si Kea

Ian Alexandru

Alexandru Raul

Keutzu

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Gigelica, multumim pentru urari!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AZI AU ANIVERSAREA DE 1 AN, MULTA SANATATE, BUCURIE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

azi noapte, maria mea a dormit ca niciodata pana la 5.11 fara nicio trezire.
cu o noapte in urma, m-a terminat, de-am dormit luni cu ea toate somnurile in zi, eram rupta de oboseala. s-a trezit duminica noatea aproape din ora in ora. ma usturau tzitzile, si agitata, si se tot foia.
aseara i-am dat cereale simple in lapte de-al meu. cu o seara in urma i-am dat cereale care contineau si lapte. sa fie asta oare buba?
in seara asta iar scot lapte de la mine si-i dau cu cereale sa ma conving care-i buba.
oricum, maine dimi vreau sa-i duc proba pt giardia. acum 3 luni nu avea, dar eu stiu acum? multi micuti din jurul nostru au giardia si-si cam pupa jucariile unii altora, oricat de mult m-as feri eu.
asa-s copiii.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Miha chiar daca nu este ziua ta, iti trimit multi Ce pregatesti bun astazi?

Ce urat este afara Si abia asteptam sa ies iarasi cu carutul. Astazi am cedat si l-am adormit pe David la san, caci nu puteam sa-l adorm in brate. Se tot zbatea si nu intelegea de ce il legan si nu scot tata

Daca tot este frig afara, cred ca diseara merg in Ikea, caci tot am de facut cumparaturi. Se mai baga cineva?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Cat de rau imi pare ca nu am ajuns in parc ieri.
Am vazut ca Gazulina mica si cu Vitamina....wow.....

Of-of! Mie-mi spui!? Nici nu am avut curaj sa ii arat Adelei cu ce se indeletniceste alesul.

Novus, am trimis banutzii.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ah, ce de sarbatoriti azi, toti unul si unul!!1 LA MULTI ANI tuturor, dragoanei pogonici Izia, ginerelui meu impecabil si titi tare Ian, Keutu (ex?)Cheliutzu, Iulia criticul literar, careia nu am reusit sa-i vedem pozele, Mara care nu suporta nimic pe capshorul ei superb, Alexandru Raul(mami Carla, mai treci pe la club!!!), Ana Miruna.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

LA MULTI ANI!
Iulia Alexandra
Ian Alexandru
Alexandru Raul
Izia
Ana Miruna
Keutzu
Mara

La multi ani, Simonapro!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ank si bb, deci gagicutza aia blondina era sotzul tau?!:))) Cool...avea si el ceva plete...dar se pare ca de la tine au mostenit gena pletosheniei...In pozele cu tine parca e Arald, incredibila asemanare!
Am vazut ghioceii de la intalnire...In primul rand Chiscutza parca e din alt film, alta odisee, copil in toata regula. David e din ce in ce mai seducator si e tot boss dar nu asa big, adica i s-au dus shunculitzele de bb mic, acum tinde si el spre postura de "baiat mare". Arald cu pletele lui...super. Eu de Vitamina v-am zis de la bun inceput ca se vede-n ochisorii lui ca va fi mare cuceritor, are un "je ne sais quoi" care uite cum a atras-o pe Gazulina...Doamne, cand am vazut poza aia cu Gazulina zambind la camera foto efectiv m-am topit...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Da bine ca mi-ai amintit Ilinca...am vazut si eu poze cu Anka si sotul bebelusi. Pai Arald este copia fidela a mamicii, iar Karina blondina este leita tati mic pletos (nici n-ai zice ca este baietel ).

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

neatza!

urata vreme... dar nu va tine mult si oricum nu ninge ca pe 8 martie...
cred ca a facut-o special ca sa mai stau pe acasa, caci de 3 zile nu am facut nimic considerrabil in domeniul curateniei si pe aici arata ca dupa razboi... asa ca azi vrand-nevrand trebuie sa smotruiesc...

oli, gandeste-te la noi cand ajungi in ikea, ca eu si fi-mea suntem fane inraite ikea dar azi nu avem cum sa ajungem...

sa repetam figura de ieri cu intalneala cat de des putem, ca tare frumos a fost!
iar mamicile de pe aici sunt de nota 10! ma gangeam io ca parca sunt cea mai grasa si batrana ieri, dar azi cand am verificat la data nasterii kiar m-am speriat! pai bine mai, se poate, oli sa fii mai mica cu 10 ani decat mine?!?!?! pai nu crezi ca e cam mult? pai eu oricum ma simteam baba la faculatate, dar macar colegii mei sunt nascuti in 85-86, dar tu...
ce sa va mai spun, ca despre claudia-gaza cred ca stiti ca arata ca o papusica iar rodica-aris poate concura linistita la orice concurs de manechine....
pe monnvas o stiam deja, scumpa si desteapta, iar chishcutza leit ea!
copii cuminti, mai fetelor, cuminti si plimbareti, nu ca flacaul meu suparat si incapatat...

ma apuc de curatenie, ca n-am alta sansa...

va pup pe toate, mai ales pe sarbatoriti:

fetite de 1 an:
Iulia Alexandra
Izia
Ana Miruna
Mara

baitei de 1 an:
Keutzu
Ian Alexandru
Alexandru Raul

bebei de 11 luni:
Eva Maria