Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *119*
Raspunsuri - Pagina 2
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Asadar, din gama variata de parcuri nu alege nimeni nimic....sau nu vrea nimeni sa se plimbe cu mine? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Alex, mami as veni eu cu toata inima daca as fi prin apropiere.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
alex25 spune:
Criss imi pare tare rau ca are Alex febra, pupam baiatul, poate e doar un episod trecator.
Iulika draguta ca deobicei, te pup!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Danuta1979 spune:
La multi ani Madalina!!!!!!!!!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
alex25 spune:
Hihihi, se vede ca e frumos afara, slaba activitate aici.
Eu am dat mandrei fructele si acum a adormit, cand se trezeste papam legumele si afara cu noi...singurele, dar asta e.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
alex25 spune:
Voi le dati de papa in parc, de puteti sta atatea ore afara?
alex25 spune:
Uffff, numai eu sunt singura care sta in casa???
mary_07 spune:
Alex,si eu sunt pe aici astept sa se trezeasca bondareii si sa iesim afara
Sanatate multa dovleceilor bolnaviori
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
andraiulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Hihihi, se vede ca e frumos afara, slaba activitate aici. Eu am dat mandrei fructele si acum a adormit, cand se trezeste papam legumele si afara cu noi...singurele, dar asta e. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Alex...yo vreau sa ne vedem, dar sunt departe toate parcurile astea si parca nu imi vine sa iau iar Bucurestiul la picior(vb vine), ca abia m-am intors acasa si am fost tocmai in sect 5. Ies si eu, dar in Herastrau.
selen80 spune:
yelou!
sunt si eu in curatenie trei zile, ca e mami la mine si sta ea cu Ebruska, asa ca am intrat intr-o pauza ca sa-i urez MADALINEI tot binele din lume! LA MULTI ANI DRAGA NOASTRA, SA FII FERICITA SI IUBITA DE IRINEL ASA CUM MERITA O MAMICA SI O FIINTA DEOSEBITA CA TINE!
[b]LA MULTE LUNITE MAIA, ALEX, AMOS SI MELISA! [b]
va pup, incerc sa mai si citesc cate ceva, dar nu promit sa si raspund
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Andrecluj spune:
Sa-mi traiasca mamicile favorite, am intrat sa va pupam, dar mai ales pe Madalina , sa ii dorim din toata inima sa fie iubita, rasplatita, senina si fericita toata viata. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa