Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Buna buna!

Ce mai faceti voi dragutele mele? Ce dor mi-a fost de aseara pana azi de voi

Trebuie sa va dau un copy/paste la o declaratie a unei mamici privind diversificarea:

"off probabil ca dupa ce voi scrie aici unele mamici vor spune ca sunt nebuna...
dar uite...
- eu am inceput diversificarea cand am crezut eu de cuviinta adica la 3 luni nu la 1 luna jumate cum mi-a zis medicul si fara sa tin cont de vreo greutate a copilului. atunci am simtit ca e momentul
- razatoare de sticla???!!! dar ce-a din metal ce are??? i-am ras Marei o gramada de fructe pe cea din metal si nu a patit nimic...deci cred ca e doar un moft.
- biscuite....se spune sa dai copilului anumiti biscuti. ok... si daca nu gasesc "d'aia". eu i-am dat Marei mar si para cu biscuite de care manac eu si mai aveau si zahar pe ei....stii ce incantata a fost???!
- mancare la borcanase...da si eu ii dau la 10 borcanase cu piersica si caisa uneori, si dupa masa ii mai dau cu legume, orez, pasare, vita. sunt f practice, insa nu-mi fac un obicei din asta
- cateva zile trebuie sa-i dai un singur lucru ptr a lasa organismul sa se obisnuiasca cu el si sa vezi daca e alergic la respectivul aliment sau nu
- ii poti sa supa facuta din ce vrei tu dar nu de la inceput, mi lasa sa treaca 2-3 saptamani cu suc si apoi da-i supa (cel putin eu asa am facut) insa Mara nu e fan supa, insa eu tot insist
- sucul de portocale e minunat..acum depinde cum il primeste. eu i l-am dat Marei dupa 1 luna de diversificare si i-am pus din prima in bibe 150 ml din care a baut pe nerasuflate 100ml. nu a facut nici iritatii la fundulet dupa aceea nimic, si in nici un caz nu l-am diluat, e prea sanatos ca sa il stric cu apa.
- mere iau de la socrul meu din gradina (orice fel de mar) dar pana sa le culeaga ii cumparam orice fel de mar, nu conta
Si cu mare drag iti mai raspund la intrebari...tu decizi oricum ce faci si cum e mai bine ptr pitica ta"

Coque, eu ii pun pe sub pantalon un dresulet subtire. Am unul dungat asa frumusel, zici ca-i bondar

Lumi, subscriu si eu, misto iesirea cu gagicile!

Revin ca urla al meu plod, s-a trezit

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

mai, nush ce setari are contul picassa de poze pe fulgusori2009, ca atunci cand cineva scrie un comentariu la o poza, mi-l traduce cred ca in aromana sau meglenoromana ca nush ce limba ar putea fi aia... si la voi apare asa?

exemplul 1:
cineva scrie:
uau..ce a crescuut!! si ce codite!!
si "traducerea":
Uau .. acest lucru a crescuut! în cazul în care Codita!

exemplul 2:
ce tare seamana cu mami
si "traducerea":
marinarul acest defect cu Mami
(ma jur ca nu cunosc nici un decat pe Base)

exemplul 3:
ce par mare are frumusetea.
si "traducerea":
de catre iaz sunt frumusete.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

ralu_seby, imi place de mamica aia, oricare ar fi ea.....si mie multe mi se par doar mofturi...
ramonika, la fel imi apare si mie

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ralu - eu sunt in echipa care cred ca mamica aia e "nebuna" (e fix din categoria aia cu "uite cate chestii fac eu si ce frumos a crescut copilul meu" desi as fi curioasa cate mai spun asta cand copilul ajunge la maturitate)

Alexa - o sa caut, desi aici la mine am intrebat, fix la sensiblue... nu pot sa-i mai sufar pe astia si personalul lor care vesnic te priveste de sus...

Alinush - deci ar merge planul meu totul e sa ma tin de ce-mi propun si sa nu-mi faca piticul alt program, mai pe pofta lui

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna dimineata!

Dymomo,si eu ma gandeam ca macar acolo suntem mai la distanta de masini,zgomote,praf etc.

Monis,si noi plecam la Roman,la mama, de paste. Cand ma gandesc ca trebuie sa iau si sterilizator,sticle,lapte,carucior,haine,pampers etc...o sa zici ca ne mutam de tot! Dar abia astept,o sa o tin mai mult afara. Mai rau va fi cu matusile in varsta,cu mustati,cae o vor lua la pupaturi...plus ca mi-e frica sa nu-i dea vreo ceva,de poftaAsa ca va trebui sa stau numai pe langa ea cand suntem in vizita.

Alinush,am incercat sa pun totul intr-o lumina buna,dar eu sunt foarte stresata cu diversificarea...o urasc!!! Astazi ma gandeam ca ii voi pune mancarea intr-un castron si o voi lasa sa-si bage mainile,sa manance singura...Oricum,i-am dat sa pape cu lingurita la 10:30 si nu a mai vrut lapte deloc Cu `vorbitul` si zambetele este,intr-adevar,foarte frumos....Problema este ca atunci cand incerc sa o filmez,se uita doar la camera si nu mai face nimic
Stai linistita,se va intoarce si el...a mea s-a intors pe la 3 luni de pe burta pe spate,si apoi pauza...A inceput sa se intoarca de pe spate pe burta,dar invers tot nu are chef! Am citit si pe la dovlecei si sunt multi bebei care nu se intorc nici intr-un fel,si sunt perfect normali.

Ralu_seby,mi s-a facut pielea de gaina cu diversificarea aleia. Ma duc si eu sa fac niste copanele la cuptor,ii pun una in mana,si o las sa rontaie,asta dupa ce mananca vreo 3-4 sarmale si o ciorba de burta
Da..a fost bine tare la `ieseala` Am avut si admiratori,care s-au retras,bineinteles,cand le-am spus ca sunt `luata` si am si bebe

Ionela,important e sa-i treaca repede,chiar daca nu-i place mascuta.

Ancutzica,mi-ar placea atat de mult sa ne intalnim!!! In cateva saptamani vine si tati,dar ii bagam profesor de limba romana,si noi iesim cu fetele,oricum va fi mai cald.

Acum ne pregatim sa iesim cu mamaia,vrem sa mergem in Piata Unirii,pe la tonetele de anticariat,sa alegem niste carti. Am reusit sa citesc `La rascruce de vanturi` si am inceput `Mandrie si prejudecata`- na ca m-am laudat!!!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Buna dimineata!
Laura-si Razvanel are o cuta aiurea pe un picior.I-am aratat dnei doct.si a zis ca daca cele de la fundulet sunt ok nu am de ce sa-mi fac probl.Asa ca...nu mi-am mai facut probleme.Noi ne rostogolim cateodata decat de pe burta pe spate.Invers nik.
Si eu sunt tare obosita de la plimbari,Cand eram cu Matei acasa imi doream tare mult zile cu ploaie sa pot sta in casa si sa dorm.Cred ca asa o sa-mi doresc si cu Razvanel.Pe mine caldura ma blegeste si cand ajung acasa ,asa cum zicea cineva,e e fresh si eu sunt varza si trebuie sa fac si alte treburi prin casa.
Am si eu o intrebare.Ati avut bebelusi cu atica la limba?si daca da,si sunteti din buc.,unde ati fost sa o taiati si cum a fost intreventia.Noi am tot amanat si trebuie sa ajungem.La el e tare vizibila atica si o sa-l incurce la vorbit.
O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Douradou(Alexa),imi place atat de mult ca esti cu noi,emiti atata energie pozitiva!!! Tu esti de-a noastra si abia asteptam sa scoatem majoretele!!!!

Lavinia,eu am fost cea care m-am plans de calitatea discutiilor de pe forum,si nu inteleg de ce te-ai simtit tu cea avizata,doar nu erai singura care postai.
Oricum,eu ma bucur mult ca am avut curajul sa spun ceea ce cred,acum este o adevarata placere sa intru pe forum! Sunt atatea chestii interesante de citit.Chiar daca nu avem pregatire medicala,mi se pare extraordinar cand fiecare isi spune parerea vis a vis de : diversificare,dinti,antibiotice etc. Plus discutiile despre vesela,hainute,cum ii imbracam cand iesim...

Am uitat sa mai dau raportul la kg,pt ca nu e nici o schimbare,spre rusinea mea....nu am mai slabit deloc Am inceput sa stau pe bicicleta cam 60 min / zi,dar de cand cu soarele si iesitull afara,pauza....Oricum,mi-e greu sa ma organizez....vreo 3 ore pe zi stau cu Richard ,vreo 2 ore lucrez,stam afara cel putin 2 ore,apoi mai gatesc si eu,din cand in cand,mai o curatenie,hranit,jucat cu pisicuta mica,baita ei,baie eu.... Tocmai de aceea spuneam,Diana,ca te admir.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Buna dimineata, ce face fetele?
Eu sint "ne-recuperata", dar ma bag repede in seama ca altfel iar ramin cu cititul si fara sa fi scris nimic
Evident ca nu prea stiu ce sa raspund, de fapt m-a mobilizat Diana cind ne-a certat pt chiul si m-am gindit la ce-a zis ea. M-am simtit si eu vinovata pt ca citisem tot (ca doar nu era mult) dar n-am simtit nevoia sa zic nimic ca nu prea era antren si voie buna pe aici. Si cred ca problema pt care avem perioade d-astea de lincezeala este ca, daca nu dezbatem un subiect super important si quasi stiintific legat de copilasi, noi nu mai impartasim mare lucru unele cu altele. Si cum nu putem discuta tot timpul despre parametri de crestere sau alta treaba importanta, atunci se face liniste, cred eu exact din cauza ca nu schimbam detalii de oracol, cum zicea coque. Chiar si la nivel virtual, e destul de greu sa intretii o relatie fara sa sa schimbi informatii de ordin personal pt ca ne e frica ca vom fi judecate sau intelese gresit. Acum poate ar trebui sa dau eu exemplu si sa zic una alta dar nici mie nu prea imi vine , pe cine intereseaza ce discutii am eu cu sotul sau ce probleme la serviciu?!? Of, complicat, si m-am invirtit atit in jurul cozii ca nici nu mai stiu unde vroiam sa ajung
Mai raspund si la singura intrebare pe care am retinut-o si ma duc ca plinge bebe - monis si pe mine ma preocupa cremuirea mutritzei fie-mii. Hidratanta de casa ar fi una de galbenele organica (e alba si nu e grasa), pt protectie solara acum faceam research - cea de care zice coquelicot mi se pare ok ca FP dar e cam putina in tubulet. Am gasit in ambalaj mai mare dar avea FP 20 si nu cred ca e sificient.
mitzi multumim pt info despre site-uri, pina la urma ce e bine sa scrie pe fundul castronelului?
Am comandat de pe amazon castronel, lingurita, canuta BPA free, da' cu steamerul si sterilizatorul ce fac?!? Offf...
Mai intreba cineva referitor la rolele Monicai daca stim sa mergem pe d-alea cu rotile pe o singura sina. Da! Eu, Eu!
Ma duc, revin

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Tina, multumim pentru pontul cu site-ul cu hainute...Putem cumpara doar facand comanda on-line sau putem cumpara direct de la ei de la sediu? Mi-ar placea sa le pot vedea mai intai, caci bebelina mea e mai lunguta si nu stiu daca i se potrivesc marimile pentru varsta ei...
Cosmina, mami de Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Mie dr mi-a recomandat 0,5 ml de dexa in 2,5 ml de ser fiziologic pentru o doza, de doua ori pe zi, asta in cazul in care mi-a spusca acre pneumonie- alta mi-a zis sa-i pun numai ser fiziologic( adica mi-a interzis cu desavarsire dexa) ca cica exista riscul sa se inece cu secretiile ... acuma fiecare dupa cum il sfatuieste dr.

Dexamed 2ml si ser fiziollogic 5 ml amestecat pun in vasul aparatului pt aerosoli si face 3 sedinte din chestia asta. Deci e pt aerosoli.

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

[/quote]

Mergi la inceput