Dieta RINA (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui elly_me
Alina- cred ca te chinuie talentul- iti faci sigura pofte.
Cum poti sa te gandesti in ziua de vitamine la carne cu varza ... fasole ... rusinica
Trebuie sa te gandesti ca nu "e" bune si nu iti face bine

da da, bleah nu-s bune deloc.
eu la vitamine simt ca o iau razna. trebuie sa mananc ceva gatit nu cruditati apoi la ziua de apa de-as putea dormi si eu...dar ce fac cu alex? cu sotul? mancare, spalat alea alea oricum nu conteaza ca tot am slabit. se putea mai mult dar e foarte ok si asa.

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
14.04.2010-68.7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Alina- trebuie sa ne inarmam cu multa rabdare de acum incolo- caci vom slabi mult mai greu.
Teebuie sa fim ambitioase si sa nu renuntam.
Eu as mai avea 1 luna (fara4 zile) de regim- dar intr-o luna nu am cum sa ajung nici la 65 kg.

Cred ca o sa prelungesc regimul.
Eu oricum inainte de Paste (3saptamani) nu prea am tinut regimul.

- asa ca o sa-l tin mai mult pana ajung la 65
apoii fac o pauza de cateva saptamani si reiau iar regimul

Si poate ajung la 60

Elly

Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

salutare fetele, n-am mai intrat de 2 zile la raport
asa, acu 2 zile aveam vitamine si am tinut proteine!!! eram convinsa ca asta am, abia seara am recapitulat si am vazut ca m-am gresit si doar am o luna jumate de cand tin, nu mi s-a mai intamplat...
la proteine am mancat gratar cu salata pe la ora 17, ca am asteptat si copilu, pana atunci fructe. si am iesit si la cumparaturi ca nu aveam nika pt. salata
asa ca ieri am tinut vitamine ca nu era s-o sar doar: freshul de dimineata (1 portocala, 1 grefruit) apoi 1 banana, 1 ananas (tot!) apoi la ora 16 o salata f.mare din care mi-a ramas putin si pt. mai tarziu si 1 morcov mare
v-am spus ca nu respect cantitatile, eu mananc pana ma satur!
astazi ar fi iar proteine: o sa fac salata cu mozarella si pe seara vine mama si sotul de la vapor si aduc sarmale, cred ca o sa pap si eu totusi
philip intrebai ce caut la vapor, acolo lucrez, de fapt acolo locuim, pe acasa ajung mai rar, aici sta mama cu fata, dar mama a fost in vacanta in ro (ieri a aterizat) si a trebuit sa-mi intru in atributiile de mama
pe perioada asta
acasa e mai greu de tinut cand e mama ca ea gateste tot timpul si daca vad e mai greu dar la vapor numai pt. noi 2 nu prea fac mancare si omu oricum mananca ce-i dau, si el tre sa mai slabeasca (chiar ieri seara imi spunea la tel ca nu-l mai incap blugii) asa ca nu se da in laturi nici la zilele de vitamine. cu sarbatorile el n-a tinut ca am mai avut un capitan la bord si a trebuit sa fac mancare, acu avem o pauza de vreo 2 sapt si stam pe acasa, eu o sa ma tin dar el nu cred, ca-i pofticios.
in weekend oricum plecam in vizita la fratele lui deci macar o zi o sa sar si eu calul
pup

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Hehe ce-mi place ca e activa lumea!

Alina esti ft amabila cu suncile mele, manechin nu vreau sa ajung, dar am osatura ft usoara, umerii ingusti si pe la 58 kg arat excelent si ma simt bine. N-am avut in viata mea peste 60 kg si de aia tare imi doresc sa ajung inapoi la un 58.

Eu primele 3 sapt le-am tinut ca la carte si am dat jos 3 kg, dar apoi m-am tot prostit si n-am mai slabit nimic. Eu daca mananc seara nu mai slabesc deloc, maxim ma mentin (ma culc la 10, deci daca mananc la 8 unde saracia sa se consume ceva? )

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nadina, asta blonda esti tu?
http://www.flickr.com/photos/29781476@N03/3907533700/
daca da, eu zic sa te apuci de miscare si nu de dieta pt ca nu ai nevoie. sincer.

asta-s eu la 73 de kg, retineti va rog ca-s la 71 acum.
http://apha.shutterfly.com/13315#13317

alina, felicitari si tie. f bine ai dat jos. targetul meu e 65, de fapt as vrea sa vad 67, dar 65 mi-ar da voie de mici abateri, ma tot gandesc la vacanta...mai am ceva pana imi ating obiectivul.

simo, e vas de croaziera?

pup la gasca
a, ieri la proteine, am mancat omleta cu muuuulte legume la pranz si oua prajite la cina cu rosii si ardei. am trisat si-am pus si-un avocado langa si am luat cina la 4 ca ma topeam de foame si de durere de cap.
azi la starch am mazare cu multe legume. maine, mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

OOOOoooo mama ce ospatz! varza cu carneeeeee minunata ziua de proteine pfuai ce bun o fost. mai incolo numai niste sunculita ca nu cred ca imi va fi foame. vad eu.
Philip apoi si tu arati bine. numai eu is grasa pe aici? eu ma vad tare umflata am pus acu o poza de la pasti la semnatura. am si una de la inceputu dietei dar aia o pastrez pentru final aratam ca mama mare

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
14.04.2010-68.7 kg

Mergi la inceput

alina , is blugii aia bine croiti. eu fac sport de 5 ori pe saptamana, sa stii ca ajuta. apoi, nasol ca la listuta nu putem vedea si inaltimea fiecareia, ca si asta conteaza.

Mergi la inceput

m-am uitat in albumul tau. ai o papusica acolo, mama-mama , si am vazut si poze mai vechi, eu zic ca esti tu mai rotunjica la fata dar arati bine. apoi, imbracata cu bluza aia de la Paste, pari mai implinita pt ca e larga, ceva mai pe corp te-ar avantaja. ce gravida frumoasa erai. hahaha, si-am vazut si pozele cu mancare, asa se intampla de obicei, mancam la greu in sarcina si-apoi ce greu mai dam jos. uf. ma'c la sport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Vin si eu la raport dupa ziua de carbo:
-dimineata fructe si din cind in cind niste stafide si seminte,apoi spagheti cu sos de rosi si seara 2 Eugenii cu cioco neagra.

Eu abia astept ziua de maine...adica sa stiu ca mananc pina ma satur,chiar daca sunt doar fructe si salata.
Oare am voie sa pun masline maine la salata?

Alina,felicitari pentru rezultate...pe mine ma ajuta tare la psihic,mai ales ca sunt la inceputul dietei si nu simt ca am slabit decit la pantaloni,ca pe cintar nik.

Philip,conteaza mult conformatia la cum arati.Tu deja pari supla desi ai peste 70kg.Eu am fundul mare cu solduri si burta,asa ca e mai nasol de camuflat.

Musette ,apai tu chiar esti manechin,draguto.Se stie ca ultimele k se dau cel mai greu jos.Trebuia rabdare multa si voiinta.Dar sigur reusesti pina la urma ca de asta suntem aici,nu?

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

daconst, arata-mi-te te rog, ca eu m-am pierdut printre pozele cu minuntul tau.

Mergi la inceput