Dieta RINA (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

helo. deja mi-i lehamite de vitamine. asta e cea mai horor zi posibila. am mancat o mana de arahide, 2 banane, o para, doua rosii mici+o ridiche+cateva felii de castravete=o salata zapacita sa nu zic ca am mancat doar fructe. acuma rontai niste caise uscate si curmale. nu mi-i foame dar as manca ceva adevarat. noroc ca maine am proteine. fac o varza scazuta cu carne deja lesin problema e ca mai e mult pana ma bag in pat ce ma fac...of of
cand scap de vitamine zici ca am castigat la loto
astept ziua de amidoane sa fac o fasole batuta o papam cu varza acra mamaaaaaaaaaaa ce pofte imi fac. imi ploua-n gura
pup

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
29.03.2010-69.3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hahaha, alina, tocmai ce spusesem si eu ca-i nasoala ziua de vitamine. eu m-am culcat si m-am si trezit cu durere de cap. cred ca de foame. desi nu simt neaparat foame da-s cam fleoscaita. azi am taiat si sportul din program ca am avut treaba in gradina si acum parca ma simt vinovata, ca n-am transpirat deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Sara buna fetili!

Azi ma simt si eu mai bine ca mi-am facut aprovizionarea cu legume si am mancat o salata sanatoasa la cina cu o portie de orez sarbesc.
La pranz am avut acelasi orez dar cu salata de varza acra.
Maine am ziua de carbo si mi-am pregatit spaghetti cu sos de rosii.
Seara am cico si cred ca o Eugenia,ca tocmai mi-a adus mama din Ro si asta e bunatate rara la mine.

Elly,inca nu stiu exact cite kg am,ca sunt la ciclu si am pus vreo 2-3kg de Paste acum.Astea de obicei le dau repede inapoi jos.
Am 1,70 si cam 68 de kg.As vrea sa mai ajung la 60kg odata,dar dupa ce am nascut cea mai mare performanta au fost 63kg.
Poti sa ma treci daca vrei in lista,dar n-as vrea sa induc lumea in eroare daca scap de 2kg o data.

Eu inca nu mi-am format o idee despre cum combinam corect alimentele,dar invat de la voi...adica din meniurile voastre.
Asa ca va rog care puteti sa scrieti cam ce mancati in fiecare zi sa ne intram in ritm si noi incepatoarele!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

adriana, bun venit, n-am vazut adresa de email? scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare pt ca acum mesajele tale nu apar in timp real. dupa cele 2 luni, ai tinut dieta de mentinere sau ai mancat normal??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Hello, tuturor!

Azi raportul este urmatorul:
- dimineata 2 pere:1 la 2 ore
- pranz: 2 bucati de cotlet de porc la gratar si o salata mare. Am baut si cateva linguri de zeama de supa. Scrie in carte ca accelereaza digestia. Bine, fie , zic
- seara: 2 portii de gratar de porc. Stiu, stiu e prea mult, dar eram multi la gratar, am invitat si prietenii sa manance cu noi si ...era bun. O fi rau tare?
Va pup.Astept sa scrieti si voi

Philip: ma bucur ca esti din Iasi.Eu nu sunt, dar locuiesc aici si orasul m-a adoptat. Nu cred ca mai plec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Neata!

Ieri am avut proteine, am mancat 4 cremvusti cu salata si cas, seara ceva cascaval dar se pare ca tot ce mananc seara se pune, ca azi dimineata aveam mai mult ca ieri.

Azi mi-am adus o jumate de conserva de mazare cu morcovi si mi-am luat un borcan de tocana de legume, ca n-am avut chef de gatit.

Iar pe maine la carbo am paste fierte, o sa-mi fac un sos de rosii cu ciuperci.

Daconst si eu am 1,73... si acum un an am ajuns la 62kg numai prin faptul ca nu mancam nimic dupa ora 18. Cand am reinceput sa mananc, m-am intors la servici, mancam seara, am pus inapoi 4kg pe care acum vreau sa le dau jos. Si eu vreau 60, dar momentan oscilez intre 63 si 64.

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg

Mergi la inceput

buna dimi
aseara m-am bagat in varza scazuta. deja lesinam dupa atatea cruditati am mancat 3 linguri doar insa au fost delicioase."abia astept"urmatoarea zi de vitamine
azi e zi de rasfat.
aaaaa uitai. m-am catarit si am 68.7 e minunat sub 69 deci am slabit 8 kg. pana acum. excelent. inca pana la 65,greutatea realista nu aia nesimtita de 60 , nu mai e mult. doamne-ajuta.la toate

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
14.04.2010-68.7 kg

Mergi la inceput

Musette da tu ce cauti aici? 1.73 si 63 kg. auzi la ea tu esti deja sirena draga ce dieta mai tii? noi astea cu peste 70 avem treaba cu dieta nu tu

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
14.04.2010-68.7 kg

Mergi la inceput

iar am uitat ceva fetele noi ia bagati un ochi pe prima pagina si cercetati lista de produse. asa va este mai usor. se pot face multe combinatii.

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
14.04.2010-68.7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare
Azi am zi de vitamine- dar mie imi place ziua de vitamine - chiar imi place.
Mananc fructe "fara numar" si mi-am luat la mine niste seminte de dovlec & floarea soarelui, curmale si migdale .
deja am mancat 1 grapefruit+ 1 portocala + 1 kiwi cu seminte si stafide - ff bune

Pana diseara mai mananc de vreo 5-6 ori .

Alina- cred ca te chinuie talentul- iti faci sigura pofte.
Cum poti sa te gandesti in ziua de vitamine la carne cu varza ... fasole ... rusinica
Trebuie sa te gandesti ca nu "e" bune si nu iti face bine

Musette- eu cred a tu vrei sa te faci manechin
Spor la slabit.

Daconsttoate ajungem in ziua/ zilele "alea" si unele slabim cu 2 kg brusc, unele ne ingrasam - asa ca o sa-ti trec 68 kg
Succes.
Primele 5 kg le vei da ff repede jos.

Philip- la cate kg vrei sa ajungi - presupun ca la 60 kg.

Se pare ca majoritatea vrem sa ajungem la 60.
Eu am slabit 8 kg in 2 luni- destul de usor.
Dar de acum incolo incepe greul.
Parca simt ca nu mai slabesc asa de usor.
Ar trebuie sa bag si sport in program- dr e cam dificil.

Elly

Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)

Mergi la inceput