Dieta RINA (9)
Raspunsuri - Pagina 17
philip spune:
poti avea o gustare de fructe sau legume dar DOAR intre md si pranz. eu zic ca de la mere ti se trage, eu daca mananc mere mor de foame pt ca-mi creeaza aciditate. incearca alt fruct, sau combina un mar cu altceva. se poate. eu am mancat salata si-s cam lesinata si eu dar e doar o zi, maine proteine!!!
Daconst spune:
Pai dimineata sunt la servici si am pauza doar la 9 cind mananc fructe.Imi e ok pina la 12.30 cind mananc de prinz,dar apoi pina la cina mi se lungesc urechile.
Am mancat cina la 17,ca nu am mai rezistat.
Acum bag ceai cald la greu ca e mai bine parca.
Maine am amidonuri si am facut un orez cu legume.Am pus 120g de orez si pentru masa de prinz si cina.E ok oare?Sau e prea mult?
Cred ca prima saptamana e mai grea pina se micsoreaza stomacul...apoi cred ca-mi intru mai bine in ritm.Hai ca ma incurajez singura.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
pissi78ro spune:
Fetelor, sunteti toate super.
Philip, elly_me, zuzi.simona - va multumesc mult ca imi raspundeti, ca scrieti si ma pot inspira.
Eu azi am fost la ziua de vitamine. Am mancat dimineata capsuni, peste 2 h o banana.
La pranz o salata maaaaare cu de toate: salata verde, ridichi, rosii, ceapa verde. Seara un ciorchine de strugure. Ah si am baut o sticla de apa cu aroma de mere si bucati de aloe vera. Nu are zahar deloc, e buna si ai senzatia ca mananci ceva bun . Pe mine ma ajuta.
Si inca ceva - sotul meu s-a apucat si el de dieta. Si asta ajuta mult.
elly_me spune:
Neatza fetelor
Eu ieri am papat niste salata de boeuf - dar sa zicem ca e amidon si e ok
Azi am carbo - si mananc un sos cu ceapa verde si usturoi verde taiate bucatele mai mari (2cm) & mamaliguta
Fetelor - eu dimineatza mananc multe fructe- nu prea tin cont de ora (adica sa mananc din 2 in 2 ore).
Mananc cate unfruct pe ora.
-nu mananc mere : mi se face o foame de la mere de nu mai pot- prefer compotul de mere (poate imi fac maine compot de mere ca sunt la vitamine)
- manac in fiecare dim. pana pe la 12.00: portocale, grapefruit, banane (mai rar- ma balonez de la ele), kiwi si imi mai iau si seminte de dovleac / migdale/ curmale/ smachine la mine (ca sa nu mi se faca ff foame).
- masa de pranz- de obicei mananc pe la 13.00- si mai mananc seara cand ajung acasa 18.30-19.00
si cand mai fac mancarea pt a2-a zi mai ciugulesc sa vad cum a iesit
Oricum nu simt ca sunt la regim.
M-am hotarat - ca de acum inainte acesta sa fie programul meu de mancare (sper sa reusesc in viitor sa respect si sa nu mai mananc amestecat).
Daca ma gandesc ca sunt la regim ma apuca o foame de nu mai pot - asa ca incerc sa ma detasez si sa nu-mi aduc aminte de regim.
Daconst- te rog sa ne dai mai mule detalii : cate kg ai? la cate vrei sa ajungi? - sa te trec pe prima pagina
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)
elly_me spune:
Philip- scrie-ne si tu cate kg ai si la cate vrei sa ajungi te rog (in cazul in care ai scris nu am vazut - scuze)
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)
Musette79 spune:
Pfu dar stiu ca v-ati starnit! Noroc cu fetele noi, ca noi lancezeam deja.
Ieri am mancat zeama de supa, am gustat ceva fructe si seara putin cascaval. Azi dimineata mi-am revenit la 63,6 kg.
Azi am proteine, mi-am adus la servici 4 cremvusti fierti si putin cas + salata nelipsita. Eu nu mananc nici fructe nici paine, ci numai ce am in ziua respectiva, si aia numai la servici, acasa nu mai pap.
Pe maine la amidoane cred ca-mi desfac o conserva de mazare cu morcovi si basta. Ca vad ca la cartofi is dezastru, is in stare sa mananc o oala de tocana si tot nu ma satur, ca-i prea buna
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
korri spune:
Neata fetele,
Sunt si eu pe aici....
Azi la amidoane ciorba de loboda cu niste crtofi fierti pe langa
dancost si eu mananc ultima masa tot la 17 si dupa o saptamana te obijnuiesti si nu-ti mai e foame.
philip nu te mira, chiar e adevarat ca ai rezultate
fetelor noi, trageti tare ca in prima luna se da jos cel mai mult.
Eu plang si acum dupa rezultatele de atunci.Asa imi trebuie daca nu am fost cuminte in vacanta, dar cine poate fi?
A doua tura de Rina, sper cu mai multa ambitie ca prima data
philip spune:
elly, am scris in primul mesaj, am 1,67 m si aveam 73 de kg cand am inceput pe 9 aprilie. acum am 71.
deci ziua de vitamine a trecut, cum ma asteptam a fost si cea mai grea, ma simteam cam sfarsita, bine ca-i gata. azi cred ca mananc omleta la pranz ceea ce inseamna omleta si seara, dar tinand cont ca nu mai mananc oua saptamana asta, sper sa fie ok. azi am si febra musculara de la dansatul meu de ieri. hahaha. pup la fete
adriana_x spune:
Buna,
Ma numesc Adriana si va urmaresc de foarte mult timp.
Vreau sa va spun ca am tinut in septembrie anul trecut aceasta dieta si am slabit 8 kg.[:D, dar am tinut corect doar 2 luni.
Am obtinut informatii dor dupa net, motiv pentru care acum as vrea sa apelez la bunavointa feteleor care au cartea in format pdf sa imi trimita si mie pe e-mail
Am uitat sa va spun ca dupa dieta m-am ingrasta pana in prezent 1-2 maxim, ceea ce m-a facut sa ma gandesc ca poate ar fi bine sa o reiau si sa mai dau inca pe atta.