Dieta RINA (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Vai fetelor, m-am cantarit azi dimineata, inapoi la 64,4
Asa imi trebe daca m-am prostit de vineri incoace

Cand tin cura cum trebe, mi-i ok, slabesc. Dar asa nu-i treaba cu 3 zile da, 4 ba. Tre sa ma mobilizez mai serios.

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

bravo elly!
alina rabdare, o sa treci si pragul dorit
philip conopida fiarta nu prea intra la vitamine, incearca legumele crude si fructe, poti manca la 2 ore, nu e chiar greu de tinut ziua asta
eu mananc un ananas, cateva banane, mere mai putin chiar daca-s preferate, nu-mi tin deloc de foame, si imi fac si o salata mare de legume, cu de toate si iara fructe
ca in prima luna nu se slabeste nu e asa, eu atunci am slabit cel mai mult, apoi din ce in ce mai putin dar intr-adevar nu respect cantitativ ci doar regulile zilei, mananc pana ma satur!
pissi, in seara cu dulce eu mananc ce am atunci in zona, fie inghetata, fie tort, orice praji, ieri de ex. am avut pudding si cozonac (la pranz spagetti)
daconst bine ai venit! o sa intri usor in ritm
musette fa voluntariat la serviciu in weekend-uri

la raport am in plus, asta e! 76,5 kg dar sunt la ciclu, sa zicem ca de la asta...
azi am o lene mare, inca-s in pijamale si am mancat un mar si o banana fara sa ma spal mai intai , am proteine, fac o friptura mai tarziu cand vine si cupilu de la scoala si langa pastari, asta am in congelator, frigiderul e gol ca ieri noapte am venit de la vapor si nu stiu cand o sa-mi fac vant la cumparaturi, e asa naspa afara si friiiiiiig

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Alina- eu in ziua de apa dorm mult sau umblu (ma duc la cumparaturi- dar nu trec pe langa mancarica).

Azi dim. am mancat o banana si m-am balonat ff rau

Nu pot manca banane fara sa ma balonez.
Abia astept sa ajung acasa.

Elly

Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Simo / Musette - pastele e de vina- dar o sa slabiti.

Eu am slabit in prima luna 7 kg- iar in luna a2-a 1 kg .
Dar oricum voi tine in continuare regimul- pt ca da rezultate.
Eu 3 saptamani - nu prea am tinut regimul- a fost postul, facusem si o inseminare (si am mancat mai sanatos).

Asa ca de slabit vom slabi- mai usor, dar mai sigur.

Elly

Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korri spune:

Salutare gasca
Va mai amntiti de mine?
Gata vacanta in care normal ca s-a dus naibii dieta, am mancat de toate si .......rezutatul 3kg in plus in doua saptamani
Tinand cont ca am avut o pauza destul de lunga nu pot spune ca merg mai departe ci ca o iau de la inceput.
Asa ca elly te rog :start 65 targhet 58
Va urez bun venit fetelor noi si la cat mai multe kg pierdute.
Azi ziua 1, proteine, peste la gratar cu slata verde, rosii, castraveti
puup

start 27.01cu 67kg...63kg-01.03...62kg-08.03...targhet 57kg

[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
simona, esti o dulce, merci de sfaturi. se vede ca sunteti experte pe aici. da, voi face o salata la pranz cu o mana mica de nuci si mai vedem in rest. sper sa fie ok. chiar mi-e ciuda ca n voi putea tine dieta pana la capat, adica eu stiu ce vor servi aia acolo la restaurant...simo,tu ce tot cauti pe un vas ca nu ma prind?
felicitari fetelor pt rezultate.
Ely, 9 kg? e super bine.
va pupez, pe mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

elly felicitari!! Si eu ma simteam tare motivata cand vedeam ca am rezultate.
Musette pai se poate?! Te rog sa te straduiesti mai mult, da?
Eu astazi 60 kg. Adica am reusit sa recuperez greutatea de dinainte de Paste, ca intre timp am mai pus un kil si ceva la loc. Asa ca, e bine zic eu. Astazi am zi de apa si mi-e o foameee. Da' nu ma las. Am baut un ceai cald, neindulcit, si parca e ceva mai bine. Dar, ma apropii de finalul dietei, mai tin inca patru zile si gata, trec la partea a doua.

philip in ziua de vitamine poti manca si compoturi, fructe uscate, sau seminte, alune, migdale, nuci, toate crude. Sau fructe coapte (eu imi faceam de ex. mere coapte cu nuci si scortisoara), gasesti si in carte cateva idei. Sau iti poti face o salata de cruditati. Variante sunt destule (mie, acum, in ziua de apa, mi se par toate delicioase), e intr-adevar mai greu de tinut ziua asta, dar te ajuta si faptul ca poti manca din doua in doua ore.

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Mai fetelor da vad ca ne-am cam facut de cap
ia sa punem pe noi. poate ne revenim
am uitat sa zic ca ieri am mancat soia cu sos de ceapa si suc de rosii. azi am mancat mamaliga-ciupercoasa cu mujdei si am bagat si doua felii de praji macar e zi de carbo
maine vitamine am mere, pere, portocale, banane, arahide, seminte de floare, stafide, caise uscate, prune uscate. imi ajunge nu? of o sa fie greu maine, mai ales ca iar anunta ploi si iar nu pot iesi. vad ca de doua sapt. stationez cu greutatea adica de cand nu am mai iesit afara la plimbare din cauza vremii si a racelii lui alex.
sa isi revina odata vremea asta ca deja...

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
29.03.2010-69.3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

tocmai m-am dat jos de pe cantar si arata -2 kg. in doar 4 zile?? prea frumos sa fie adevarat. am mancat un mango dimineata, acum rontai niste morcov. la pranz salata si mai vedem daca mai rasuflu spre dupa-amiaza. si la mine e innorat si puiul mic doarme asa ca am bagat juma de ora de sarit coarda, dans, greutati. sunt fiarta.

vad ca multe dintre voi ati luat pauza de Paste, e ok asa? ca ma gandeam sa iau si eu pauza o luna cat sunt in concediu desi cred ca-i cam lunga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Multumesc de primire fetele!
Felicitari pentru rezultate,celor care au slabit!
Am inceput si eu de azi dieta,dar cam morde foame.

Am mancat 2 mere dimineata,apoi la pranz branza cu rosii,o felie de paine si jumate de cana de supa.
Seara am mancat iar branza cu rosii si ardei,dar mai putina ca la pranz.Apoi apa,ceaiuri si cafea,dar mor de foame.
Intre mese nu ai voie sa mananci nimic?Avem voie doar 3 mese?
Ma apuc sa mai citesc din carte ca doar am frunzarit-o aseara.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput