Dieta RINA (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

philip, miscare chiar nu fac.... cu siguranta asta mi lipseste;

mult succes in lupta cu kilogramele; revin si eu dupa ce alaptez; daca puteti sa mi trim si mie cartea pe mail

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ma primiti si pe mine in club?
Tocmai ce m-am saturat de dietele pe care le-am tinut pina acum si v-am descoperit pe voi.Suna bine dieta si parca m-as baga si eu cind vad ce rezultate faine aveti.
Imi poate trimite si mie cineva cartea pe mail?
blondahd@yahoo.com

Multumesc mult si sper ca de luni sa intru mai des si cu vesti bune pe la voi.

O duminica faina sa aveti!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
mey, dar voi in week-end nu tineti dieta de nu intra nimeni pe aici la raport ?
trecu si ziua de fasole cu bine, azi am paste si inghetata si ciocolata , sa vedem maine
eu-s cam trista pt ca noi plecam in vacanta in iunie si nu voi reusi sa termin cele 90 de zile pana atunci, ceea ce inseamna ca nu mi se va schimba si metabolismul , aproape ca o tin degeaba, dar vreau sa nu ma duc cu kg dupa mine in concediu. inteleg ca trebuie macar 2 luni de pauza ca sa te reapuci de dieta...uffff.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Salutare!

Bine ati venit, fetelor, eu am trimis la 2 dintre voi cartea, sa va fie cu folos!

Vineri la carbo am fost ft cuminte, n-am apucat sa mananc toata mamaliga pusa cu mine la servici, ca atare am recuperat acasa, iar la felia de tort am "incadrat" cornulete cu gem si alune trase in cioco.

Sambata, zi de fructe. M-am tinut tare pana la 4 cand o mancat sotul pizza, si am zis ca "numa gust coaja". La 10 seara mancam inca cioco, azi evident m-o durut capul dis de dimineata de la fiere. Azi am renuntat la cura, am mancat de toate, fara exagerari.

Maine tin fructele si de marti iara tura de 4. Nu stiu ce sa ma fac cu weekendurile, ca astea is cel mai greu de tinut. In timpul saptamanii n-am treaba cu nimeni, dupa 4 cand ajung acasa nici nu mananc.

Sper ca voi o duceti mai bine ca mine....

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Buna, girls.
Si eu vin la raport.
Ieri am manacat la pranz cartofi cu salata, seara cartofi cu salata (dar mai putin) - dar parca nu chiar jumate din pranz

Philip- multumesc mult de raspunsuri atat de prompte. Ma ajuti mult.

Azi am bagat pizza la pranz. In sera asta am mancat praji (2 feliute de New York cheesecake ) si cioca (4 patratele mari in loc de 2). E rau tare?
La cele 2 feliute de tort, de care ar trebui sa fie? Poate fi cu fructe sau cu orice altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am primit cartile de la vreo 3 fete si vreau sa va multumesc ca sunteti asa dragute si saritoare.
Acum ma pun pe studiat si probabil o sa va cam stresez cu intrebarea:io maine ce mananc?
Sper sa intru repede in ritm,ca pina acum am tinut WW mereu dar m-am cam plictisit de ea si nu mai am motivatie,Deci vreau sa simt si io ca-s la dieta.

De maine incep si serviciul,asa ca o sa intru doar seara la raport.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pai, pissi, parca asa si zice cartea, 4 patratele de cioco, nu doua, eu zic ca-i ok. eu azi am mancat paste la pranz fierte al dente cu sos de rosii, cina fu la 4 si a constat din inghetata si pe la 7 am mancat ciocolata. vad ca si azi sunt ok. mie mi-e trae frica de ziua de maine. fetele care ati trecut peste ziua de vitamine, aveti vreo recomandare? mie mi-e frica de fructele si legumele crude, adica nu cred ca m-as satura doar cu asta. sa fac o supa? conopida cred ca nu-i ok la vitamine, ca parca o vazusem la amidoane, asa-i?
pup si spor la toata gasca
a, am mai citit in carte ca e posibil sa nu dai nimic jos in prima luna , asta chiar ca ar fi descurajator :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Helo. raport 69.2 kg. nu vrea sub 69 si gata las ca ii vin eu de hac. am avut un uichend ratat. sotul nu a fost pe acasa, a plouat mult, afara nu am putut iesi...
Sper sa imi revin de azi
fetele noi bine ati venit si spor la treaba.

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
29.03.2010-69.3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

salutare fetelor

Bun venit noilor fete - mult succes si cat mai putine kg.

Eu am fost ffff cuminte:
- vineri- vitamine: am mancat doar fructe, niste seminte si migadale
- sambata- APA- am baut doar apa cu apica si nimik altceva (sunt ff mandra de mine)
- duminica- proteine- doar carnita cu salata si ciorba de perisoare

Sunt ffff mandra de mine- daca nu calc stramb chiar se observa ca slabesc

RAPORT: 69 kg

Cand vad ca am rezultate- parca ma ambitionez si mai mult.
Sper sa nu mai calc in strachini.

AAAa si am bagat si 20 minute de abdomene si putina miscare.

Asa ca - cu toate fortele inainte- am slabit 8 kg - asa ca voi mai slabi eu 9 kg (sper sau visez si eu).
Oricum sunt ff hotarata.

Elly

Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Felicitari Ellyyyyyyyyyy bravos. bine ca poti tine ziua de apa. eu nu pot

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
29.03.2010-69.3 kg

Mergi la inceput