Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

mov...felicitari pt vestile bune
racusor..si la mine sunt la fel analizele..doctrita mea mi-a zis sa iau fier pt ca am o usoara anemie..dar cand am mers la alt medic si s-a uitat peste toate analizele a zis sa nu mai iau fierul pt ca nu am lipsa

18+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Buna dimineata delfinariu!
Ganina la multi ani!
Laura aniversare frumoasa!
Lala cu cumparaturile am cumparat cos de gunoi care sterilizeaza si opreste mirosul, am luat din Italia rochite de iti vine sa le mananci(preturi mult mai bune ca in europa de est la aceleasi branduri) Am luat biberoane pt varsta,mi-am rezervat pompa electrica! Merg sapt viitoare la vienna sa iau carutul 3 in 1 asa cum am zis de la bugaboo, ca la fel aici ca si in romania , preturi duble trebuiesa merg pana la viena sa platesc un pret corect!
In rest abia astept sa vina camera micutei, am uitat sa va zic de soacra-mea, m-a sunat ca ea nu stie ce cadou sa-i faca nepoatei si mi-a cewrut numarul de cont sa-mi transfeten tot ce am cheltuit pt camera micutei sa fie din partea ei! Si vrea dsa includ tot inclusiv tapet si minuni!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
20+ cu

Sa-ti treiasca soacra!

Cris 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Buna dimi burtici
sa aveti o sapt frumoasa si usoara!
mai am 2 capitole si termin de recuperat.
pupici

17+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

Neatza fetelor,

am fost vineri al eco, chistul a disparut , totul e bine si e un grasun de 600g:)
am avut un we minunat , dupa ce m-am relaxat cu vestile bune, asa va doresc si voua numai vesti bune si vreme minunata.
Va

23+

Ma bucur ca totul e bine. Ne luam la intrecere cu bebei grasuni

Cris 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Bumblebee,am mai scris pe aici ,dar se pare ca am fost putin invizibila .Nu-i nimic ca recuperez.
Va intrebasem daca faceti yoga sau ceva de genul asta.Pupici .Revin cind ma intorc de la piata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SabrinaLia

Bumblebee,am mai scris pe aici ,dar se pare ca am fost putin invizibila .Nu-i nimic ca recuperez.
Va intrebasem daca faceti yoga sau ceva de genul asta.Pupici .Revin cind ma intorc de la piata.

Multe fete fac miscare, dar de yoga nu a pomenit nimeni, de exemplu Dragaica face acupunctura.

Cris 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Buna dimi..la amiaza...

am si eu o intrebare pt fetele care si-au facut cumparaturi in Ungaria, mai ales pt Carmen si Denisa: stiti ceva magazine mari pt copii si gravide in Debrecen?

revin dupa ce va citesc!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 24+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

yoga nici eu nu am auzit sa faca nimeni..dar cred ca la noi in tara nu-i prea populara treaba..
fetelor mie sotul mi-a luat banda de alergare si am promis ca in fiecare zi in care nu ies la plimbare ma urc pe ea si merg cel putin 15 minute pe ea..sper sa ma pot tine de cuvant..

18+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Mercic de raspunsuri! nu sunt ingrijorata, ca mi se destul de ok...

eu merg saptamana viitoare la doctor, o sa il intreb si pe el..pana atunci sper sa primesc si raspunul la toxo...

paula poti sa bei si ceai de menta, dar fara miere, ca mierea este laxativ

bumbleeblee tare bancul!!!

carmen ce de cumparaturi! bravo! si sa iti traiasca socrela ;)

si noi vrem sa mergem in weekend la targ, poate gasesc ceva...si am vazut ca mai e unul in mai...usor usor sper sa luam si noi

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

fetele, nu vreau sa fie considerata reclama...dar e genial baiatul asta

http://www.220.ro/emisiuni-tv/Ca-Calu-Filipine-Got-Talent/TdNr5YnUo3/

Laura 21+

Mergi la inceput