Gravidute de Noiembrie- Decembrie 2010(3)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geniusamb Felicitari Mairis!!!! ![]() ![]() ![]() cum pun si eu la semnatura o gravi ?? 7+ |
Inainte de 7+ adaugi [gravi ] sau [gravired ], fara saptiu si iti apare dupa caz graviduta cum am eu sau graviduta in rosu
![](icon_smile_big.gif)
MIRUNA cu Alexandru
![](oac.gif)
![](gravida.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunset_zuzi/sunset_zuzi.jpg)
sunset_zuzi spune:
irina felicitari pt inimioare si sarcina usoara in continuare
Doamne ai grija si de noi 4+
BebyCry spune:
MAIRIS:Felicitari!!!!Sa ai parte de o sarcina usoara si sanatate multa la Bblusi
FRUMOS SENTIMENT,eu maine merg la doctor am programarea la ora 8:45 ora mea in rom. e 10:45 abea astept,sigur va fi o noapte alba diseara+5
mairis spune:
Geniusamb, Douradoudou, Mirunam, Tigrutz, Sunset_zuzi, Beby_cry, multumesc de urari!
Sa ne dea Dumnezeu tuturor sarcina usoara si BB sanatosi!
Nu stiu ce eco am facut.... 2D, 3D?!! Conteaza ca am vazut puiutii si ca aveau niste inimioare batatoare!!!!
Va pup pe toate!
Irina, +6
mairis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BebyCry MAIRIS:Felicitari!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FRUMOS SENTIMENT,eu maine merg la doctor am programarea la ora 8:45 ora mea in rom. e 10:45 abea astept,sigur va fi o noapte alba diseara ![]() ![]() |
Extraordinar sentiment!
Multa bafta pentru maine! Tinem pumnii!
Va fi bine!
![](pupic.gif)
Irina,
![](gravida.gif)
florina22 spune:
MAIRIS felicitari pt bebei!!! cred ca este minunant sa ii vezi pe amandoi cum stau ei acolo!!
si la noi in familie sunt antecedente de gemeni, atat la mine cat si la sot, si ne gandeam cum ar fi..nu s-a nimerit, oricum eram putin speriata de acest gand.
admir mamicile de gemeni, sunt niste curajoase!!
pup all[+6 sapt si 5 zile]
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
Mairis felicitari ptr bebelusi!!!
Tatal meu zice ca o sa am gemeni si de obicei cand zice asa este. Totusi sper sa fie numai unulca daca nu ma duc lamanastire cu 4
Mami Andreea 5+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
inacat spune:
Buna tuturor burticilor.
MAIRIS felicitari pt gemeni. Sa fie sanatosi si sa creasca mari.
Cred ca sunt insarcinata, testul tip barza asa arata, si menstra mi-a intarziat deja, dar nu am facut echo si inca nu am nici-un fel de simptom si nici nu ma simt altfel. Si parca tot am senzatia ca trebuie sa-mi vina menstruatia, caci am usoare dureri ca de PMS.
De fapt sunt si ingrozita, caci zilele trecute am primit analizele si am pozitiv mycoplasma si ureaplasma si dr. mea e in concediu pana dupa Paste si o sa innebunesc de ingrijorare pana atunci.
DN 17.08 DM 19.02.2010 DPN 25.11.2010
Sanatate burticilor si bebeilor.
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]
BebyCry spune:
IASMINA bine ai venit sa dea Domnul sa fie beby si sa fie sanatos si voinic,nici eu nu am inca confirmarea si nu am nici sintome,burtica ma doare dar nimic grav(sper)Dar maine e ziua cea mare merg la Doctor iupiiiiiiiiii +5
douradoudou spune:
fetelor daca aveti test de sarcina pozitiv atunci nu mai este urma de indoiala..eu sincer nu am auzit de test fals pozitiv..poate sa fie f f ff prost sau nu stiu...cel mai bine este ca imediat dupa ce vi s-a pozitivat testul sa mergeti la doctor..este cel mai sigur
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri